.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Exclamation Няколко мънички въпрос към дамите?!

1. Ако едно момиче не иска да бъде повече от приятел (гадже) с едно момче, то ще му даде ли ключовете си от тях, за да дойде то сутринта (след като родителите на момичето отидат на работа) ?
    2. Ако едно момиче не иска да бъде повече от приятел с мен, то ще се притеснява ли за мен (телефон на без звук и вибрация, за 2 часа - 84 пропуснати повиквания и накрая го видях, вдигнах и ревеше)?

Ако има друго, ще го напиша .. кажете ми, защото приятелката ми не иска да е с мен, а ми прави някакви странни намеци .. дали се опитва да ми подскаже нещо, или не?! Или просто това са приятелски .. неща?!

1. Да дам ключове за дома ми на момче с което искам да съм само прятел - НЕ! Никога! Аз не бих ги дала дори и на "Любовта на живота ми" преди да стане МНОГО по-сериозно т.е. него като годеж или брак (няма да бъде скоро )
    2. За 2 часа 84 пропуснато О.о И накрая да реве?? О.о Мисля че тя е поставила рекорд за най- много позвънявания!!

Не вярвай на думите "Искам да сме просто приятели" защто това което тя прави е очеизваден намек че те харесва (поне според мен) А и може да е искала да каже ""Просто приятел"" ––––––> http://weheartit.com/entry/73666187/via/Teenager_BeWild

Супер фен Аватара на Meonesssss
    1 - Не бих.
    2 - Не мисля.

И аз мисля, че те харесва, тей че ...

Определено е повече от приятелско. : )
    Shock your parents.Read a book.

Голям фен
    просто и ги дай

Повече от фен Аватара на vassy
    Може би не иска да е с теб, но й пука?! Няма как изведнъж да спре да се интересува от теб.
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Не знам, чувствам се адски объркан ;>

Харесва те.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от br0ken Виж мнението
    2. За 2 часа 84 пропуснато О.о И накрая да реве?? О.о Мисля че тя е поставила рекорд за най- много позвънявания!!
    А какво ще кажеш за 7 часа 319 пропуснати? Шот и такъв случай познавам ..

Иначе, отговорът и на двата ти въпроса е не, не бих направила такива неща за момче, което считам само за приятел.
    Друг е въпросът, че да те върти така е тъпо, но все пак.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Аз си мисля,че те харесва като повече от приятел,но нещо я спира.Страх да не си загубите приятелството,някакъв друг страх,някакви по-малки или по-сериозни пречки или пък просто се самозаблуждава още че те има само за приятел.
    Иначе колкото и за романтична личност да се имам 84 съобщения за 2 часа ми изглежда леееко досадно и убиващо тръпката.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Ъм .. само да кажа, че ние с нея сме от 9 месеца заедно
    И въпрос: Ако нямаше тръпка към мен, днес щяхме ли да правим секс, докато техните бяха в другата стая. Щяхме ли да гледаме филм голи (след секса) ... и да ме прегръща? А същевременно не ме иска? Чувствам се меко казано - ОБЪРКАН.

Ти или си един голям трол или тая твоята е някаква супер осметена и неориентирана и не знае къде се намира и какво точно иска. В по-добрият случай за нея просто е видяла,че може да си те върти на пръстчето както си пожелае и се възползва от това. А за тръпката имах друго предвид. Ако всичко беше както си трябва и ти праща по 84 съобщения за два часа рано или късно ще започне да те дразни,да я усещаш като вързана в кърпа и да се отдръпнеш. И в тоя ред на мисли тя познавайки се може и нарочно да те държи така на тръни за да се опитва да е един вид доминиращата и интересната и ти да не се отдръпнеш.Може да си има вече опит.Иначе аз съм мъжко,но реших,че имам какво да кажа по тази тема
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на babity
    Повечето жени са доста хаотични и не особено последователни в действията си. Защото подхождат към всичко от емоционалната си същност. Момичетата дори още повече. Не се заблуждавай, че на вашата възраст (съдейки по разсъжденията ти) ще се научиш да я четеш така лесно. За това се изисква повечко житейски опит и детайлно познаване на човека. Но дори и т'ва да е налице, върни се към първото ми изречение. Ако искаш да си докажеш това или онова, убедена съм, че ще намериш начин да го видиш в действията и, както и всеки друг влюбен човек би. Но не се заблуждавай, че си в свои води.

1. Ако едно момиче не иска да бъде повече от приятел (гадже) с едно момче, то ще му даде ли ключовете си от тях, за да дойде то сутринта (след като родителите на момичето отидат на работа) ?
    -Ами,ако момичето иска само секс ще му ги даде.Но ас не бих направила това.
    2. Ако едно момиче не иска да бъде повече от приятел с мен, то ще се притеснява ли за мен (телефон на без звук и вибрация, за 2 часа - 84 пропуснати повиквания и накрая го видях, вдигнах и ревеше)?
    -Защо да не се притеснява.Това означава,че е загрижена,но не означава,че трябва да те харесва.

Ако има друго, ще го напиша .. кажете ми, защото приятелката ми не иска да е с мен, а ми прави някакви странни намеци .. дали се опитва да ми подскаже нещо, или не?! Или просто това са приятелски .. неща?!

А колкото до приятелката по-добре попитай дали има някакъв проблем.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Повечето жени са доста хаотични и не особено последователни в действията си. Защото подхождат към всичко от емоционалната си същност. Момичетата дори още повече. Не се заблуждавай, че на вашата възраст (съдейки по разсъжденията ти) ще се научиш да я четеш така лесно. За това се изисква повечко житейски опит и детайлно познаване на човека. Но дори и т'ва да е налице, върни се към първото ми изречение. Ако искаш да си докажеш това или онова, убедена съм, че ще намериш начин да го видиш в действията и, както и всеки друг влюбен човек би. Но не се заблуждавай, че си в свои води.
    Коментара ти беше адски смислен. Права си, аз попринцип контактувам с баща и (ние с него си споделяме всичко) и в повечето случаи - ако търся съвет, то го търся от него, защото той я познава и ми казва, че е като майка и (чапат характер). Аз съм Лъв, тя е Дева, просто една лоша комбинация. Обаче аз я обичам толкова много и наистина не искам да скъсаме. Ся почва да ми пее някакви тъпи песни, от сорта на "аз не те искам, ти за мен си нищо" и до преди време
    18+
    "неее, не толкова навътре, стигааа боли мееее"
    сега:
    "аре разкарай се с тоя малък член бе, к'во като ти е 18 см, аз искам поне 25"

Мисли си, че ме дразни, но аз знам, че преиграва един вид. Защо ?

Е кво се правиш на малоумен, очевидно те харесва.

Цитирай Първоначално написано от FuckinAwesome Виж мнението
    Коментара ти беше адски смислен. Права си, аз попринцип контактувам с баща и (ние с него си споделяме всичко) и в повечето случаи - ако търся съвет, то го търся от него, защото той я познава и ми казва, че е като майка и (чапат характер). Аз съм Лъв, тя е Дева, просто една лоша комбинация. Обаче аз я обичам толкова много и наистина не искам да скъсаме. Ся почва да ми пее някакви тъпи песни, от сорта на "аз не те искам, ти за мен си нищо" и до преди време
    18+
    "неее, не толкова навътре, стигааа боли мееее"
    сега:
    "аре разкарай се с тоя малък член бе, к'во като ти е 18 см, аз искам поне 25"

Мисли си, че ме дразни, но аз знам, че преиграва един вид. Защо ?
    От думите ти оставам с някакво впечатление,че тая е поредната мега лигла,която яко и липсва внимание и само се чуди как да си го набави.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Харесва те то се вижда трябва да си го разбрал

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не изваждай факти от контекста, за да се самоубеждаваш в нещо и да се чувстваш желан. Жалко е. : )

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Когато се познавате от известно или от дълго време и по никакъв начин не си й показал вербално или невербално, че я харесваш и не си успял да й възбудиш интереса на емоционално ниво, то тогава си просто приятел. От тази невидима кутия се излиза доста трудно, а в някои случаи е дори невъзможно. Разшири си социалния кръг и търси друго момиче, с което няма да направиш същите грешки.
    Temet Nosce

벨야카

1-Не , не и ако няма чувства към него
    2-Не .... определено има чувства към теб
    Аз не мисля че е просто приятелство ... има нещо , но трябва да говориш с нея и да си изясните всичко

Цитирай Първоначално написано от Meonesssss Виж мнението
    1 - Не бих.
    2 - Не мисля.

И аз мисля, че те харесва, тей че ...
    +1

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Мадамата си го проси! Давай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си