bambinkataaa
08-30-2013, 19:10
Преди няколко дена бях пуснала една темичка, но сега проблема е друг. Това момче, с което ходих близо 2 години започна да ми липсва. На кратко историйката е : Бяхме година и половина заедно , накрая се преебаха нещата, той ме остави защото нямал чувства вече, последните месеци преди окончателно да се разделим имахме скарвания и раздели, и събирания.. половин година след като скъсахме се виждахме за да правим секс ( не ме е използвал , аз го исках и бях наясно, че е само секс за него, но ми се искаше може би нещо да му трепне отново за мен, но не стана) аз не издържах и прекратих всякакви отношения с него, той каза че не иска да спираме да се виждаме като приятели, но по - добре също според него да прекратим секса, защото така никой от двама ни няма да може да продължи напред; само дето аз прецених, че е по добре да не го виждам изобщо. И така месец и половина вече успявах по някакъв начин да избягам от това липсващо чувство, но напоследък все се надявам да ме потърси. Знам, че няма да го направи просто защото е такъв, че покажа ли му аз , че не желая да ме търси - няма да ме потърси той при никакъв случай. Вече много пъти му показах слабост и не искам аз да го търся пак и да съм жалката. Някой може ли да ми каже как да постъпя? Имам си занимания , работя, ходя да тичам в парка ,има друго момче,с което се занимаваме , но не е сериозно.. излизам с приятели, но кофтито е че сме от една компания и гледам да не се засичам с него и често става така, че си оставам вкъщи защото той е излезнал с тях и тн , всяко свободно време гледам да оползотворя и да не мисля за него , но не става.. все се сещам от нещо , от някой и все се надявам той да ме потърси , да се поинтересува от мен..
Как да постъпя хорааа .. какво да правя от тука натам , все някога ще се засечем с него..
Как да постъпя хорааа .. какво да правя от тука натам , все някога ще се засечем с него..