.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Да продължа напред или ?

Преди няколко дена бях пуснала една темичка, но сега проблема е друг. Това момче, с което ходих близо 2 години започна да ми липсва. На кратко историйката е : Бяхме година и половина заедно , накрая се преебаха нещата, той ме остави защото нямал чувства вече, последните месеци преди окончателно да се разделим имахме скарвания и раздели, и събирания.. половин година след като скъсахме се виждахме за да правим секс ( не ме е използвал , аз го исках и бях наясно, че е само секс за него, но ми се искаше може би нещо да му трепне отново за мен, но не стана) аз не издържах и прекратих всякакви отношения с него, той каза че не иска да спираме да се виждаме като приятели, но по - добре също според него да прекратим секса, защото така никой от двама ни няма да може да продължи напред; само дето аз прецених, че е по добре да не го виждам изобщо. И така месец и половина вече успявах по някакъв начин да избягам от това липсващо чувство, но напоследък все се надявам да ме потърси. Знам, че няма да го направи просто защото е такъв, че покажа ли му аз , че не желая да ме търси - няма да ме потърси той при никакъв случай. Вече много пъти му показах слабост и не искам аз да го търся пак и да съм жалката. Някой може ли да ми каже как да постъпя? Имам си занимания , работя, ходя да тичам в парка ,има друго момче,с което се занимаваме , но не е сериозно.. излизам с приятели, но кофтито е че сме от една компания и гледам да не се засичам с него и често става така, че си оставам вкъщи защото той е излезнал с тях и тн , всяко свободно време гледам да оползотворя и да не мисля за него , но не става.. все се сещам от нещо , от някой и все се надявам той да ме потърси , да се поинтересува от мен..
    Как да постъпя хорааа .. какво да правя от тука натам , все някога ще се засечем с него..

Banned Мега фен
    задействай нещата с другото момче и няма да се усетиш как си спряла да мислиш за него.. просто сте били доста време заедно и от където и да го погледнеш,колкото и занимания да имаш няма как да щракнеш с пръсти и да го забравиш.. още повече,че дори ти е било навик да го виждаш... винаги има един такъв период ( не само във връзките) когато зарязваш всичко изведнъж и след известно време почва да ти липсва.. тоя момент после минава и отново спира да ти липсва ''нещото'' обаче трябва да го прескочиш.. не го ли направиш ще стоиш на едно място без развитие... вместо да се връщаш и после да се мъчиш пак да забравяш,сега така и така си почнала - просто го довърши..
    и след време дори и да се засичате ще ти е минало

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Скоро попаднах на следният измислен цитат: "Never look back. If Cinderella went to pick up her shoe, she would not had become a princess." Продължавай напред с времето ще си намериш нова тръпка, която ще заличи старата.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Знам, че сте прави.. може би просто ми трябва сила за да го прескоча това. Това, което ме притеснява при другото момче , е че му е приятел.. и не искам да изглежда тъпо.
    Последно редактирано от bambinkataaa : 08-30-2013 на 19:31

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Щеше да има смисъл ако и той имаше чувства към теб, но след като няма... не се мъчи и продължи напред.
    nigga stole my bike

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bambinkataaa Виж мнението
    Знам, че сте прави.. може би просто ми трябва сила за да го прескоча това. Това, което ме притеснява при другото момче , е че му е приятел.. и не искам да изглежда тъпо.
    ъм по-скоро момчето би трябвало да се притесни за това... както и да е,дори и да не е въпросното момче,просто насочи вниманието си към ново момче

Голям фен Аватара на Smith_6

Не се занимавай. Има моменти, в които човек трябва да каже "край" и наистина да е край. Свикнала си с него, имаш чувства, но има ли смисъл да продължаваш тая агония?

Занимавай си се с други хора, с хобита и тн.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си