View Full Version : Към момичетата! Мнение.....
Здравейте! Интересува ме бихте ли обарнали внимание на мъж на 27г който никога не е имал връзка и не е правил секс? Какво мнение бихте имали за такъв човек и наистина бихте ли му обарнали внимание?
evilgirl95
08-31-2013, 11:58
А каква е конкретната причина да не си имал никога връзка, вече си на 27г! Срамежлив ли си, или какво! Ако знаем причината, ще ни е по-лесно да ти отговорим :)
Не. Едвам обърнах внимание на момче на 19, което не беше имало връзка и не беше правил секс. И беше грешка. Липсата му на опит в отношенията се усещаше осезаемо.
Не бих се хванала с такъв мъж. За да е на 27 и да не е имал никакъв опит, не само сексуален, явно има проблеми.
На челото ти да не пише че не си правил секс ?
evilgirl95
08-31-2013, 12:30
Не. Едвам обърнах внимание на момче на 19, което не беше имало връзка и не беше правил секс. И беше грешка. Липсата му на опит в отношенията се усещаше осезаемо.
Не бих се хванала с такъв мъж. За да е на 27 и да не е имал никакъв опит, не само сексуален, явно има проблеми.
Какво значи липса на опит в отношенията? Всеки човек има своя първи път, когато се влюбва истински и се отдава на някого! Дали това ще стане, когато си на 16,19 или 27г няма никакво значение! Ако се влюбиш в някого истински, не съществува такова понятие като "липса на опит"! Сърцето подсказва какво да правиш!
А и не знаем каква е неговата история! Не е задължително да има някакъв проблем!
Какво значи липса на опит в отношенията? Всеки човек има своя първи път, когато се влюбва истински и се отдава на някого! Дали това ще стане, когато си на 16,19 или 27г няма никакво значение! Ако се влюбиш в някого истински, не съществува такова понятие като "липса на опит"! Сърцето подсказва какво да правиш!
А и не знаем каква е неговата история! Не е задължително да има някакъв проблем!
Липса на опит в отношенията означава, че не знаеше как да се държи във връзка. Не знаеше какво да прави, не показваше кой знае какво отношение. Не, че не ми е обръщал внимание или не е искал да се виждаме. Напротив, даже беше влюбен. Но аз имам опит в различни по сериозност връзки и то с по-големи мъже. Знам какво отношение ми харесва, а той ми го даваше.
Има значение дали ще го направиш на 16,19 или 27. Сексуалният опит за мен също е важен, трябва време. За да съм честна ще кажа, че съм правила секс с две девствени момчета и това не е бил най-якият секс в живота ми. С опитните е било къде, къде по-добре. Вярно е, че никой не се ражда научен, но на тези години вече някак си е нормално да си се научил.
Приятелят ми е на 28. Е, да ви кажа... не си представям да съм му учителка.
И аз това се чудех.
Не бих обърнала внимание на някой, който не предизвиква никакъв интерес, без капка самочувствие, който се самосъжалява, не може да завърже разговор и се държи като дете. Годините и опитът във връзките и секса са последното нещо, което ме интересува.
evilgirl95
08-31-2013, 12:46
marilyn Точно това и аз разбирам под "липса на опит". И казвам, че сърцето подсказва как да се държиш, когато си влюбен!
Аз пък съм правила секс само с едно момче, и той беше девствен, също като мен! И секса си е доста добър да ти кажа (е разбира се, права си, че трябваше да си дадем доста време, за да стане такъв) . Той не беше на 27г., но все пак- за всеки влак си има пътници. Има момичета, които предпочитат неопитни момчета! Дано момчето си намери някоя!
soñadora
08-31-2013, 15:25
По всяка вероятност не бих му обърнала внимание. И не, това не е дискриминация. Един мъж на почти 30, който няма абсолютно никакъв опит с жените, ще е свит, притеснителен, неуверен, да не кажа задръстен. А аз държа мъжът до мен да е по-опитен. Някак е нелепо аз да го уча какво да прави. Някоя би се изкефила да влезе в ролята на учителка и сигурно ще й се стори сладко, но на мен ми действа отблъскващо. При всички положения ще ми просветне лампичка, че щом на 27 не е правил секс, има някакъв сериозен проблем.
Аз пък съм правила секс само с едно момче, и той беше девствен, също като мен! И секса си е доста добър да ти кажа (е разбира се, права си, че трябваше да си дадем доста време, за да стане такъв).
няма никакъв смисъл в изказването ти, като си правила секс само с 1 момче, можеш да решиш дали е добър искам да питам аз, да, може за вас да се е подобрил, но не значи, че е 6
аз обичам да си общувам с всякакви хора, нямам проблем с това, обаче, ако се стигне до по-лични отношения и ми каже, че е девствен, ще му откажа...имам 1-2 приятели в подобно положение, окей са, но си личи, че са малко антисоциални...ааа и ги е страх от момичета и двамата
за протокола - била съм с девствено момче на 20 години /аз тогава на 22/ еми не беше яко, далече беше от това, на което аз съм свикнала да казвам секс с месеци, не бих повторила
Fisherman
08-31-2013, 17:47
marilyn Точно това и аз разбирам под "липса на опит". И казвам, че сърцето подсказва как да се държиш, когато си влюбен!
как ще говориш на мерилин за любов,тези неща са и под нивото,виж парафинов хуй ако и кажеш,тва е друго нещо
Fisherman
08-31-2013, 17:49
Приятелят ми е на 28. Е, да ви кажа... не си представям да съм му учителка.
не му бъди учителка,бъди му компанионка
как ще говориш на мерилин за любов,тези неща са и под нивото,виж парафинов хуй ако и кажеш,тва е друго нещо
axaaxaxa :lol:
heartshapedbox
08-31-2013, 22:53
аз обичам да си общувам с всякакви хора, нямам проблем с това, обаче, ако се стигне до по-лични отношения и ми каже, че е девствен, ще му откажа...
Е ако сте в леглото,стигнало се е до секс и ти каже в последния момент, ще го изриташ ли?
Няма да обърна внимание на неграмотен мъж на 27 години.
Fisherman
09-01-2013, 11:09
Колко сте прости
FuCKkK13
09-01-2013, 11:15
Аз пък съм правила секс само с едно момче, и той беше девствен, също като мен! И секса си е доста добър да ти кажа (е разбира се, права си, че трябваше да си дадем доста време, за да стане такъв) . Той не беше на 27г., но все пак- за всеки влак си има пътници. Има момичета, които предпочитат неопитни момчета! Дано момчето си намери някоя!
само че,когато си имал предишни връзки знаеш какви грешки си допускал и това до някъде ти помага .... да,всяка връзка си е отделна и отношенията в нея се определят и от двамата,но си личи,когато не си имал връзка.... когато не си имал връзка 1во не знаеш още какво искаш,2ро ако нещо не ти харесва не знаеш как да подхванеш за това,3то знаеш г/д. в дадени ситуации как да се държиш ( казвам г/д. защото всеки е различен и предишния/та ти приятел/приятелка може да е искала едно държание,а партньора ти в момента друго) и още много неща.. естествено,че може да стане,но е супер,супер трудно...
по темата: малка съм за 27 годишни 8-)
иначе просто си хвани момиче,което не е имало връзка и то до сега и ще сте 6
xm a vie koito se imali vrazki i pravite sex nqmta seriozni problemi taka li ? Mislite 4e stavate za ne6to a ?
klimatronik
09-01-2013, 12:26
:D
за всички, които си мислят ,че всичко е благодарение на опита - съм им приготвил един девствен пес да ви опраска
baby_baby
09-01-2013, 13:38
Човек като човек си си просто не трябва да те е срам
Rocknroll
09-01-2013, 14:16
+1
Иначе вероятно не.