View Full Version : как да отслабна?
Здравейте аз съм момиче на 17 висока съм 173-174 някъде и тежа 73кг.Искам да отслабна защото не се харесвам и то изобщо и искам да отслабна бързо,което знам че е лошо, но просто не мога да се гледам наистина.Всички около мен са слаби всички момичета и се комплексирам от това.Бях излизала на срещи с разни момчета и те след това не са ме търсили и рабрах от мои приятели че те са им казали че не ми харесват тялото защото си падат по слабите момичета.От кога всички станаха толкова повърхностни не е ли важно вече какъв си отвътре какъв е характера ти какъв човек си едно тяло ли трябва да определя всичко?Писна ми да съм отхвърляна заради това...скоро ще имам среща с момче което наистина ми харесва и искам да съм колкото се може по отслабнала :( не го правя само заради момчетата а и заради самата мен защото аз съм много на ''ти'' с модата иии се чувставам гадно когато нещо ми хареса и не мога да си го купя защото не ми седи добре.. просто модата ми е страст не си мислете че съм разглезено момиче...Моля ви посъветвайте ме как да отслабна и моля ви дайте си мнението за това дали fat burner-ите действат?
FuckingFreak
08-31-2013, 15:39
С риск да се повторя, пробвай една изпитана диета, наречена "Спри да ядеш боклуци и започни да тренираш". Работи безотказно.
Fat burner-и се ползват от хора, спазващи хранителен и тренировъчен режим от дълго време, когато има застой или искат да се изчистят максимално.
И тия срещи как ги уреждаш? По скайп или фейсбук? Get a life. Хората случайно да не би навън да не те виждат, та разбират, че си дебела чак като излезете на срещи...
еми като се виждаме за пръв път Даааа
DownloadVirus
08-31-2013, 18:24
Визията не е най-важното нещо при една връзка.Твоят проблем не са килограмите,а това,че искаш да се харесваш на момчета заради хубавото си тяло.Има такива,които си падат по по-пълнички момичета,пък и не това е най-важното.. Тоест като вече сте си говорили ,ако си му привлякла вниманието с мисленето си и имате общо виждане за определени неща,може да дискутирате,а не да седите цял ден като пукали и да не може да си обелите една дума ще му е интересно да те опознае,нищо,че си пълна или поне аз бих направил така.
Иначе ,ако трябва да е по темата..Почваш първо да тренираш поне 3-4 пъти седмично здраво,малко тичане,фитнес кръгова тренировка и виж дали ще имаш резултати.Можеш и да погледнеш нещо от сорта на ВМ-НВД ,но с калориен дефицит.
*мimSь...*
09-01-2013, 12:35
Като искаш бърз резултат недей да ядеш 1 седмица нищо, после отиди на срещата с момчето, припадни и той след това ще ти се обади ПАК, за да те чуе как си... :)) Аман вече с тва ващо "ИСКАМ ДА ОТСЛАБНА БЪРЗО" ........ :@
FuckingFreak
09-01-2013, 16:33
^ :D
А може и да ѝ иде на посещение в болницата.
Marshmallow
09-01-2013, 22:57
Просто трябва да си достатъчно стимулирана, да се заредиш с търпени и силна воля. Спри с вредните храни, започни да тренираш из целият интернет е пълен с всякакви кардио тернировки и упражнения за стягане, комбинирано с хранителен режим ще има ефект.
Бъди постоянна, търпелива и резултатите ще дойдат може би бавно 1 до 3 месеца, но нали знаеш "бавно но славно".
Не е необходимо да бързаш и гладуваш и да чакаш някакви недостижими резултати за седмица ....