View Full Version : Първият път
pepino358
08-31-2013, 16:21
Здравейте! Имам едно питане от известно време едно момиче постоянно ми натяква да правим секс ( става въпрос за гаджето ми). Тя вече го е правила а аз все още съм девствен и ми е малко притеснено за първия път да не би да свърша рано и да стане работата
Благодаря предварително
soñadora
08-31-2013, 16:53
Ако толкова те притеснява, удари си една, преди да се видите. Ако ли пък не искаш, като свършиш, може да повторите. Има вариант и изобщо да не свършиш от притеснение. Ползвайте предпазни средства задължително. Успех!
pepino358
08-31-2013, 17:16
Ако толкова те притеснява, удари си една, преди да се видите. Ако ли пък не искаш, като свършиш, може да повторите. Има вариант и изобщо да не свършиш от притеснение. Ползвайте предпазни средства задължително. Успех!
еми ще пробвам както се вика ще разберем като пробвам благодаря много
flamesoulbgr
08-31-2013, 19:18
Абе ако знае, че си девствен ще бъде подготвеена, че няма да получи кой знае колко. Така, че атакувай пък квото стане
Бий една.. преди това и задължително с презерватив!
baby_baby
09-01-2013, 13:41
Задължително с презерватив иначе другото от само себе си ще доиде :)
Rocknroll
09-01-2013, 14:15
+1
mMemories
09-01-2013, 15:38
Все някога трябва да го направиш така че действай..
Първия път със сигурност няма да се справиш като за медал.НО все някога трябва да започнеш да го правиш ,за да не започне гаджето ти без теб.
Само няма се плашиш. Приятелката ти знае ли че не си правил секс ? Далеч по-лесно е с момиче което е правило секс от опит мога да ти го кажа, така че действай смело, тя ще те насочва. Ако свършиш бързо не се притеснявай ама грам, няма да е първи и последен секс, тепърва идва хубавото. Хайде успех.