View Full Version : Изследвания " спокойствие"/ болести предавани по полов път
NomNomNom
09-03-2013, 20:06
Изследвали ли сте се ? ( хив, хепатит b &c , сифилис, хламидия)
Колко често се изследвате?
Прихващали ли сте нещо, как живеете с него / или как сте се справили?
Имали ли сте партньори с венерическо заболяване?
Познавате ли хора, за които да знаете, че имат?
Интересно ми е , ние днес ходихме 4ма човека да се изследваме, просто така и засега сме отрицателни ( хламидиите си чакаме утре, хахаха, днес всичко друго излезе , при това онлайн ) .
Тъй, ако на някого му се пише, ще ми е интересно да прочета.
Изследвали ли сте се ? ( хив, хепатит b &c , сифилис, хламидия) - Само хив на предната антиспин кампания в училище.
Колко често се изследвате? - Един път до сега съм се изследвала.
Прихващали ли сте нещо, как живеете с него / или как сте се справили? - Не съм прихващала.
Имали ли сте партньори с венерическо заболяване? - Не.
Познавате ли хора, за които да знаете, че имат? - Не.
Дори и някой да има едва ли ще си признае.
Изследвали ли сте се ? ( хив, хепатит b &c , сифилис, хламидия) - Да, за всичко
Колко често се изследвате? В началото на всяка връзка го правя. Искам да се чувствам сигурна. Съответно моля партньора да направи същото. Може да е налудничево, но не мога да се отпусна ако не знам , че всичко е наред.
Прихващали ли сте нещо, как живеете с него / или как сте се справили? Да чукам на дърво, не
Имали ли сте партньори с венерическо заболяване? Не
Познавате ли хора, за които да знаете, че имат? Познавам едно момиче. Гаджето й беше заминало в чужбина. През това време й беше изневерил с някаква и после й предаде. Става дума за ХИВ. Не мога да опиша колко тъжна и гадна история е това...
NomNomNom, къде се правят тези тестове и колко струват? Досега не съм се изследвала и много ми се ще да го направя. За ХИВ изследват безплатно в ХЕИ доколкото ми е известно, а останалите? Преди бях гледала цените в Писанец и... си останах само с доброто намерение да се изследвам.
За ХИВ има безплатни и в Студентска поликлиника, даже дават разни подаръчета като се изследваш за хив, понякога правят и разни кампании за Хепатит B,C аз лично издебнах една такава и ходих да се изследвам срещу военна болница. Другите рядко ги има безплатни и си трябва някоя лаборатория, но все пак най-важните са ХИВ и Хепатит и отделно Сифилис, ама там тестовете бяха някакви смахнати и разчитат повече на външни прояви за установяването му. Трипер и Хламидии PCR тестовете бяха по 60 пари май или и 2-та бяха 60, нещо такова, нам трихомони, уреаплазми и род подобни глупости вече са по евтини, ама те са толкова много, че човек не може да се изследва за всичко, но поне най-опасното е добре при започване на нова връзка или най-малкото при започване на секс без презерватив в тая връзка.
Изследвали ли сте се ? ( хив, хепатит b &c , сифилис, хламидия) Ходихме с приятеля ми миналата седмица именно да си правим този пакет "Спокойствие". Слава богу нищо ни няма.
Колко често се изследвате? Всъщност до сега не бях, но сме в много сериозни отношения, редно беше да се изследваме.
Прихващали ли сте нещо, как живеете с него / или как сте се справили? Не съм.
Имали ли сте партньори с венерическо заболяване? не.
Познавате ли хора, за които да знаете, че имат? Не.
@babity, пакетът от изследвания, за които говори авторката струва 50лв в лаборатория Цибалаб.