Влез

View Full Version : Попърс

MaLkaTa_LaDy
09-07-2013, 18:28
Интересува ме попърса наистина ли отпуска гладката мускулатура и намаля болката при анален секс? Пробвали ли сте?

panda_girl_
09-07-2013, 19:25
Попърса само съм го шмъркала директно от шишето и направо ти ебава майката за 1-2 минути :D иначе не съм го ползвала по предназначение, сори... Знам, че действа възбуждащо, но за първи път чувам това за мускулите.

Devor
09-07-2013, 19:35
предпочитам 200-300 гр. уиски
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/411411-%D0%9F%D0%BE%D0%BF%D1%8A%D1%80%D1%81-%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81

stynioo
09-07-2013, 20:29
Попърса само съм го шмъркала директно от шишето и направо ти ебава майката за 1-2 минути :D иначе не съм го ползвала по предназначение, сори... Знам, че действа възбуждащо, но за първи път чувам това за мускулите.

йеп..за 1-2 минути ти завърта главата , но не вярвам да намаля болката.

MaLkaTa_LaDy
09-08-2013, 09:43
Пробвала съм, знам, че те стяга много главата, но търся друг ефект.

stynioo
09-08-2013, 10:17
Пробвала съм, знам, че те стяга много главата, но търся друг ефект.

друг ефект , мисля че няма..по-вероятно да изостря сетивата , което не е търсеният ефект?
пробвай друго..зелено , алкохол

oldirtydog
09-08-2013, 10:35
и аз съм го пробвал така и то в кола :Д:Д на завоите имах чувството че главата ми е извън колата :Д няма такива лудница ахахаха

draid
09-08-2013, 11:15
Освен пряко действие върху главата не съм видял друг смисъл от него.

betudontbet
09-08-2013, 20:50
Opredeleno разполага добре преди е*ане, но имай впредвид, че някой хора не им харесва ефекта от това да ги стяга/боли главата.Ефекта му иначе няма и 1 мин , макс 30сек и е кофти, че тряя следи шишето да не изветрява.

Naive
09-08-2013, 21:45
Ми казват, че педалите за това го използват, ама аналният секс въобще не е толкова болезнен, че да се притесняваш и да обмисляш такива варианти. :Д

stynioo
09-08-2013, 21:49
Ми казват, че педалите за това го използват, ама аналният секс въобще не е толкова болезнен, че да се притесняваш и да обмисляш такива варианти. :Д

she has a point.

seek&destroy
09-08-2013, 21:58
и аз съм го пробвал така и то в кола :Д:Д на завоите имах чувството че главата ми е извън колата :Д няма такива лудница ахахаха

Пожелавам ти следващия път да се пречукаш некъде.

oldirtydog
09-09-2013, 07:30
Пожелавам ти следващия път да се пречукаш некъде.
да съм казал че аз съм карал ???

umri
09-09-2013, 19:35

Отде тоя опит, ле, малката.

Алкохолът притъпява доста физическа болка, от всякакъв род, но ако примерно ти трябват 100грама твърдо, за да се напиеш - изпий ги за 20-ина минути и след това поне половин час изчакай, за да дойде пълният ефект на алкохола. На мен на 200-250гр усещам, че притъпява, но е до човек и до това колко време ти е отнело да изпиеш съответното количество.

При тревата не е винаги така. По принцип, когато съм имал киселини и след това съм пушил продължавам да усещам киселините в гърлото, но не усещам абсолютно никаква болка. Има обаче вариант, в който, ако пушиш и се удариш някъде съзнанието може да се концентрира в болката, а не да я отпусне. Зависи.. не знам.

Най-добре алкохол, защото те отпуска физически и психически.

DisappointedDreamer
09-09-2013, 19:42
naive ще навърши пълнолетие скоро, ти пък "малката" :Д

umri
09-09-2013, 19:49
naive ще навърши пълнолетие скоро, ти пък "малката" :Д

Верно, че тва беше твоето определение... как можах да нарека друга с него. Мразя се вече. ;х

DisappointedDreamer
09-09-2013, 21:09
а тей. засрами се.

draid
09-09-2013, 21:24
Отде тоя опит, ле, малката.

Алкохолът притъпява доста физическа болка, от всякакъв род, но ако примерно ти трябват 100грама твърдо, за да се напиеш - изпий ги за 20-ина минути и след това поне половин час изчакай, за да дойде пълният ефект на алкохола. На мен на 200-250гр усещам, че притъпява, но е до човек и до това колко време ти е отнело да изпиеш съответното количество.

При тревата не е винаги така. По принцип, когато съм имал киселини и след това съм пушил продължавам да усещам киселините в гърлото, но не усещам абсолютно никаква болка. Има обаче вариант, в който, ако пушиш и се удариш някъде съзнанието може да се концентрира в болката, а не да я отпусне. Зависи.. не знам.

Най-добре алкохол, защото те отпуска физически и психически.

За какво трябва да пия половин кило алкохол за да ми мине нещо, след като мога да изпия 1 течен аналгин и след 10 мин да съм забравил за повечето от конвенционалните болки ? Те лекарствата не са измислени за украшение.

umri
09-09-2013, 23:16
За какво трябва да пия половин кило алкохол за да ми мине нещо, след като мога да изпия 1 течен аналгин и след 10 мин да съм забравил за повечето от конвенционалните болки ? Те лекарствата не са измислени за украшение.

Ко питаш мен Аулинът е най-добрият избор, ама да пиеш Аулин преди да ти го вкарват отзад.. деа знам. Алкохолът при това помага и при психическия момент на отпускането. Като психически и физически е предразположена от партньора и от известно количество алкохол няма да се стиска много, съответно няма да боли толкова.

white knight
09-09-2013, 23:36
.

Ivaaaaa
09-10-2013, 07:46
абе как така ще притъпявате болката? не сте наред...

по принцип при аналния секс не трябва да боли, но ако се появи ще е добре да я усетите...

MaLkaTa_LaDy
09-10-2013, 10:13
абе как така ще притъпявате болката? не сте наред...

по принцип при аналния секс не трябва да боли, но ако се появи ще е добре да я усетите...
Ама ти пробвала ли си или така наизуст говориш?

Ivaaaaa
09-10-2013, 10:16

не съм пробвала анален, но съм се интересувала достатъчно на тази тема, а и приятелки са ми разказвали

PainMonopoly
09-10-2013, 11:33

Просто това, което казва е логично.

Не би трябвало да усещате болка, ако ви отваря анално някой внимателен като мен. :Д Ако изпитвате, значи нещо не се прави както трябва.

Oy7ofCon7roL
09-10-2013, 14:07
Като четох темата се сетих за ония 2 3 минути, когато и го вкараш и мацето ти каже "сега недей мърда" и двамата чакате като заклещени кучета няколко минути да и се поотпусне дупето :lol:

А иначе според мен не е нормално да има болка в класическия смисъл на думата.. Пък да не говорим да пиеш алкохол или да взимаш някви болкоуспокояващи, секса трябва да е удоволствие. Един бътплъг може да реши нещата : )

beliar
09-12-2013, 12:27
най-безмислените 30 лева в живота ти :D а иначе просто го прави така, че да не те боли .. четете книжки гледайте образователни филмчета - да има образователни "образователни" и вършат работа :D