Влез

View Full Version : Котката ми се разгонва постоянно

nataty__
09-11-2013, 09:48
Котката ми се разгонва постоянно през месец и половина мах 2.. това нормално ли е? Понеже живея с нашите и те и се дразнят като се разгони щото не спира да мрънка и да се търка навсякъде ме карат да и взимам от ония хапчета който успокояват котката.Попринцип на опаковката пише да се дава по полвин таблетка в продължение на 8 дни ама когато ги пие става една много замаяна направо като дрогирана .. незнам какво да я правя ама иначе ни вдига на балон вкъщи..

Съжалявам ако темата не е в правилния раздел просто не бях сигурна къде да я сложа :Д

Котка.
09-11-2013, 10:01
На колко години е?
Остави ги тия хапчета.Не е добре за нея.Ако не искате да има деца, кастрирайте я.

nataty__
09-11-2013, 10:12
Ами на годинка е някъде. Ако трябва да я кастрираме аз ще трябва да се занимавам сама пък ддз притеснено ще ми е .. колко ще струва горе-долу ако реша да я водя все пак?

TrollFaace1
09-11-2013, 10:22
Един приятел скоро си кастрира котката и май беше нещо от сорта на 50лв ако не се лъжа

Котка.
09-11-2013, 11:15
Ами на годинка е някъде. Ако трябва да я кастрираме аз ще трябва да се занимавам сама пък ддз притеснено ще ми е .. колко ще струва горе-долу ако реша да я водя все пак?

Моята е на 2 и се разгонва 3 - 4 пъти годишно.Всичко си е до котката.
Ако не искаш недей да я кастрираш, но ще трябва да я търпите няколко дена като се разгони...

baby_baby
09-11-2013, 13:04
Спри и хапчетата не е добре за нея не случайно е замаяна най-добре я кастрирайте

Жълто
09-11-2013, 23:29
На една приятелка котката като се разгони скочи от 3тия етаж на блока, изчука се там с някой котаран и след това я намериха.

tonique
09-11-2013, 23:49
На една приятелка котката като се разгони скочи от 3тия етаж на блока, изчука се там с някой котаран и след това я намериха.

:lol: :lol: :lol:

моят сиамец е кастриран още от малък и няма ядове - само, където сигурно не се чувства мъж вече :( :D

nataty__
09-12-2013, 16:54
Не съм казала че аз ще я кастрирам просто няма кой да ми препоръча вет.. има няколко в града ми ама май са некадърни.. и ако нещо стане ..

~LadyCrawley~
09-12-2013, 17:10
Нормално е да се разгонва на няколко месеца, ако зачести и започне през седмица, веднага я водете на лекар.

horacio
09-12-2013, 18:03
И моята се разгонва сравнително често. За тази една година и малко, която я имаме се е разгонвала към 4 пъти мисля. Даваме й противозачатъчни и всичко е ок. Иначе е егати мяукането ;d

C0oKieS
09-12-2013, 18:32
НЕ и давай хапчетата четох някъде , че не са полезни
и отиди при ветеринар , някой добър който не е само за парите , някой приятел твой или на родителите ти

xoxi
09-13-2013, 07:35
Даже и на доктор не си я водила още, тогава как реши какви хапчета да даваш??? Няма свестен ветеринар, който ще ти предпише хапче. Всички казват, че са супер вредни. Спирай ги веднага тези отрови, само ще си навредиш на котето с тях.
И моята като беше на готинка се разгонваше често, пък нищо й няма. Сега се разгонва в годината най-много 4 пъти. Ако не искаш котенца за в бъдеще, най-доброто решение е кастрация. Повече от 50-60лв. не вярвам да излезе.

пп: не трябва само ти да се занимаваш с котката; особено пък ако решите да я кастрирате, ще трябва всички в семейството да бъдете малко по-внимателни и грижовни към нея, все пак това е стрес и за животното!

draid
09-13-2013, 09:40

В Син Кръст я води http://www.bluecrossbg.com/ Намира се на Самоковско шосе, след СБА директно завиваш надясно и е на 100м, може да видиш там на картата. Клиниката е много съвременна и лекарите са добри. Кастрацията мисля, че беше около 100лв.