.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Question Котката ми се разгонва постоянно

Котката ми се разгонва постоянно през месец и половина мах 2.. това нормално ли е? Понеже живея с нашите и те и се дразнят като се разгони щото не спира да мрънка и да се търка навсякъде ме карат да и взимам от ония хапчета който успокояват котката.Попринцип на опаковката пише да се дава по полвин таблетка в продължение на 8 дни ама когато ги пие става една много замаяна направо като дрогирана .. незнам какво да я правя ама иначе ни вдига на балон вкъщи..

Съжалявам ако темата не е в правилния раздел просто не бях сигурна къде да я сложа :Д
    ..so sick of love songs..

Голям фен Аватара на Котка.
    На колко години е?
    Остави ги тия хапчета.Не е добре за нея.Ако не искате да има деца, кастрирайте я.

Ами на годинка е някъде. Ако трябва да я кастрираме аз ще трябва да се занимавам сама пък ддз притеснено ще ми е .. колко ще струва горе-долу ако реша да я водя все пак?

Голям фен Аватара на TrollFaace1
    Един приятел скоро си кастрира котката и май беше нещо от сорта на 50лв ако не се лъжа

Голям фен Аватара на Котка.
    Цитирай Първоначално написано от nataty__ Виж мнението
    Ами на годинка е някъде. Ако трябва да я кастрираме аз ще трябва да се занимавам сама пък ддз притеснено ще ми е .. колко ще струва горе-долу ако реша да я водя все пак?
    Моята е на 2 и се разгонва 3 - 4 пъти годишно.Всичко си е до котката.
    Ако не искаш недей да я кастрираш, но ще трябва да я търпите няколко дена като се разгони...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Спри и хапчетата не е добре за нея не случайно е замаяна най-добре я кастрирайте

На една приятелка котката като се разгони скочи от 3тия етаж на блока, изчука се там с някой котаран и след това я намериха.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от Жълто Виж мнението
    На една приятелка котката като се разгони скочи от 3тия етаж на блока, изчука се там с някой котаран и след това я намериха.

моят сиамец е кастриран още от малък и няма ядове - само, където сигурно не се чувства мъж вече
    Азис - Хоп [music]

Не съм казала че аз ще я кастрирам просто няма кой да ми препоръча вет.. има няколко в града ми ама май са некадърни.. и ако нещо стане ..

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Нормално е да се разгонва на няколко месеца, ако зачести и започне през седмица, веднага я водете на лекар.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    И моята се разгонва сравнително често. За тази една година и малко, която я имаме се е разгонвала към 4 пъти мисля. Даваме й противозачатъчни и всичко е ок. Иначе е егати мяукането ;d
    nigga stole my bike

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    НЕ и давай хапчетата четох някъде , че не са полезни
    и отиди при ветеринар , някой добър който не е само за парите , някой приятел твой или на родителите ти

Мега фен Аватара на xoxi
    Даже и на доктор не си я водила още, тогава как реши какви хапчета да даваш??? Няма свестен ветеринар, който ще ти предпише хапче. Всички казват, че са супер вредни. Спирай ги веднага тези отрови, само ще си навредиш на котето с тях.
    И моята като беше на готинка се разгонваше често, пък нищо й няма. Сега се разгонва в годината най-много 4 пъти. Ако не искаш котенца за в бъдеще, най-доброто решение е кастрация. Повече от 50-60лв. не вярвам да излезе.

пп: не трябва само ти да се занимаваш с котката; особено пък ако решите да я кастрирате, ще трябва всички в семейството да бъдете малко по-внимателни и грижовни към нея, все пак това е стрес и за животното!

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от nataty__ Виж мнението
    В Син Кръст я води http://www.bluecrossbg.com/ Намира се на Самоковско шосе, след СБА директно завиваш надясно и е на 100м, може да видиш там на картата. Клиниката е много съвременна и лекарите са добри. Кастрацията мисля, че беше около 100лв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си