View Full Version : Объркан съм.
Здравейте на всички. Първо искам да ви кажа, че съм напълно сериозен, както и много уплашен и притеснен.. Чудя се дали е възможно човек да стане обратен с времето, или пък заради разочарованията си със жените? На 20 съм. До сега не съм бил с жена, влюбвал съм се на два пъти и ми разбиха сърцето. Преди няколко месеца започнах да си фантазирам за мъже... За това как правя секс с тях и другите неща. Не знам какво да мисля и да правя, но имам желание да се отдам на фантазиите си, обаче ме е страх какво ще се случи. Помогнете ми.
Бандо на теб и господ не може да ти помогне.
мисли с главата си не с др неща
marin_9867
09-18-2013, 15:05
Бандо на теб и господ не може да ти помогне.
1++++ хаха.. Това ;)
Фен на Ливърпул си - те по дефолт са си обратни :D
Ставаш педераст мисли си за жени още не е късно.
Мастурбирай на жени, така ще засилиш сексуалното си влечение към тях, заглежай по-улицата. Мисли си колко е неприятно да те ръга мъж, или ти да ръгаш и да чуваш как ти пъшка кат маймуна и там да та бара с някви космати ръце. Въй мн смотано :D Хайде отврати се! Все ще си намериш момиче не се притеснявай, представи си колко прекрасни тела имат и колко удоволствие ти доставя да ги докосваш, не се проваляй.
Или си гей или не не можеш да промениш кой знай колко нещата всичко опира до нагласата ти
Всеки с избора си. Следвай желанията си :)
baby_baby
09-20-2013, 20:38
Или си гей или не не можеш да промениш кой знай колко нещата всичко опира до нагласата ти
+1
defender
09-20-2013, 20:47
Здравейте на всички. Първо искам да ви кажа, че съм напълно сериозен, както и много уплашен и притеснен.. Чудя се дали е възможно човек да стане обратен с времето, или пък заради разочарованията си със жените? На 20 съм. До сега не съм бил с жена, влюбвал съм се на два пъти и ми разбиха сърцето. Преди няколко месеца започнах да си фантазирам за мъже... За това как правя секс с тях и другите неща. Не знам какво да мисля и да правя, но имам желание да се отдам на фантазиите си, обаче ме е страх какво ще се случи. Помогнете ми.
Ти не си гей, а тези мисли не са твой, не идват от тебе, не ги слушай, гони ги, прави точно обратното на тях и ще се оправиш. (не започвай да се чудиш, защо ти говоря така, просто ми повярвай, така е)
Няма защо да се притесняваш. Аз не виждам нищо лошо в хомосексуалните хора. Все пак мисля, че ти е малко рано да разбереш със сигурност с каква ориентация си. Експериментирай, бъди търпелив и ще откриеш себе си.
psychopath
09-21-2013, 03:15
АХАХАХХАХАХА :D
тъкмо тва щех да кажа и аз
предвид ника е съвсем нормално да се чувстваш така
John_Deep
09-21-2013, 13:24
Честито! Ще ходиш по парадите :D
PainInTheAss
09-21-2013, 23:56