Влез

View Full Version : каква е вашата ежедневна прическа ?

sunshine :**
09-19-2013, 18:41
Искам да попитам как излизате от вкъщи - изправяте ли си косата , къдрите ли я, или някакъв обем си правите ? като цяло каква ви е прическата и ако някой си прави обем много ще ми помогне , ако ми каже как го постига :)

LipSy
09-19-2013, 19:21
Моята прическа почти винаги е различна - пусната с пяна, пусната без пяна, na опашка, на кок, я изправена, я не...мнооого рядко я правя с маша, на вафли също убийствено рядко, или пък си хващам предните кичури и ги захващам отзад с фиби (изглежда яко :) ) ...Ако ще си правя обем - с главата надолу и пръскам корените с лак за коса (не от изключително близко разстояние!!) и това е общо взето.

betudontbet
09-19-2013, 23:16
естетична

weenonas
09-20-2013, 07:08
След като я измия си я оформям с сешоар, от време на време ми е на кок. А преди ползвах и преси и маши постоянно, но започнах да си щадя косата и вече в много редки случаи да я горя толкова :)

Effy Stonem
09-20-2013, 10:45
Избягвам да си горя косата в ежедневието. На училище я хващам на плитка рибена кост, опашка или кок, обичам да е прибрана и да не ми се мотае пред лицето.

sunshine :**
09-20-2013, 11:24
Моята прическа почти винаги е различна - пусната с пяна, пусната без пяна, na опашка, на кок, я изправена, я не...мнооого рядко я правя с маша, на вафли също убийствено рядко, или пък си хващам предните кичури и ги захващам отзад с фиби (изглежда яко :) ) ...Ако ще си правя обем - с главата надолу и пръскам корените с лак за коса (не от изключително близко разстояние!!) и това е общо взето.
а лака не сплесква ли косатa ? аз като си сложа - веднъж в месеца сигурно , се слепва и става ужаснa , затова вече избягвам :D

Bukuuu
09-20-2013, 12:29
Почти не използвам преси/маши. По принцип просто си я сресвам леко и така си излизам навън, понякога пък я връзвам на висок кок или си я оформям с пяна, понеже ми е много чуплива и няма нужда от мачкане.

LipSy
09-20-2013, 14:44
а лака не сплесква ли косатa ? аз като си сложа - веднъж в месеца сигурно , се слепва и става ужаснa , затова вече избягвам :D

Ем не знам ти какъв лак използваш, ама на мен не ми се е сплесквала от него. Аз не си слагам мнооого. Съвсем малко пръсвам косата, за да се запази формата, но не, не ми се е сплесквала.

Ivaaaaa
09-20-2013, 16:34
косата ми е права и аз си я навивам с маша
многоо мразя кифленски обеми

Hayashi
09-20-2013, 16:45
Косата ми е естествено дразнещо чуплива. По принцип си ходя с пусната коса, от време на време имам нерви да я изправя. Когато ме издразни някой щръкнал кичур връзвам на опашка и прибирам с фиби.