.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен Аватара на sunshine :**

каква е вашата ежедневна прическа ?

Искам да попитам как излизате от вкъщи - изправяте ли си косата , къдрите ли я, или някакъв обем си правите ? като цяло каква ви е прическата и ако някой си прави обем много ще ми помогне , ако ми каже как го постига

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Моята прическа почти винаги е различна - пусната с пяна, пусната без пяна, na опашка, на кок, я изправена, я не...мнооого рядко я правя с маша, на вафли също убийствено рядко, или пък си хващам предните кичури и ги захващам отзад с фиби (изглежда яко ) ...Ако ще си правя обем - с главата надолу и пръскам корените с лак за коса (не от изключително близко разстояние!!) и това е общо взето.

естетична

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    След като я измия си я оформям с сешоар, от време на време ми е на кок. А преди ползвах и преси и маши постоянно, но започнах да си щадя косата и вече в много редки случаи да я горя толкова

Избягвам да си горя косата в ежедневието. На училище я хващам на плитка рибена кост, опашка или кок, обичам да е прибрана и да не ми се мотае пред лицето.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Цитирай Първоначално написано от LipSy Виж мнението
    Моята прическа почти винаги е различна - пусната с пяна, пусната без пяна, na опашка, на кок, я изправена, я не...мнооого рядко я правя с маша, на вафли също убийствено рядко, или пък си хващам предните кичури и ги захващам отзад с фиби (изглежда яко ) ...Ако ще си правя обем - с главата надолу и пръскам корените с лак за коса (не от изключително близко разстояние!!) и това е общо взето.
    а лака не сплесква ли косатa ? аз като си сложа - веднъж в месеца сигурно , се слепва и става ужаснa , затова вече избягвам

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Почти не използвам преси/маши. По принцип просто си я сресвам леко и така си излизам навън, понякога пък я връзвам на висок кок или си я оформям с пяна, понеже ми е много чуплива и няма нужда от мачкане.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    а лака не сплесква ли косатa ? аз като си сложа - веднъж в месеца сигурно , се слепва и става ужаснa , затова вече избягвам
    Ем не знам ти какъв лак използваш, ама на мен не ми се е сплесквала от него. Аз не си слагам мнооого. Съвсем малко пръсвам косата, за да се запази формата, но не, не ми се е сплесквала.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    косата ми е права и аз си я навивам с маша
    многоо мразя кифленски обеми

Косата ми е естествено дразнещо чуплива. По принцип си ходя с пусната коса, от време на време имам нерви да я изправя. Когато ме издразни някой щръкнал кичур връзвам на опашка и прибирам с фиби.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си