View Full Version : Как мога да помагам на майка ми финансово?
SladkoMomiche
09-20-2013, 11:22
Здравейте!Аз съм на 12 години и искам да работя нещо леко.Примерно от интернет или да оцветявам някакви картинки за блогове и форуми..Нещо такова.Много ще благодаря на всички ,които ми помагат! http://www.teenproblem.net/forum/images/icons/icon12.png
Мисля, че на 12 си много малка, за да те приемат на сериозна работа дори и почасова или в интернет. Със сигурност ще поискат разрешението на родителя, защото ти си даже малолетна!
Deadlock
09-20-2013, 15:23
Много мило :) На тази възраст можеш повече да помогнеш индиректно. Може например да поемаш по-голяма част от домакинските задължения, така че на майка ти да й остава повече време и енергия да реши финансовия проблем.
PainInTheAss
09-22-2013, 00:32
Самоубий се. Така не само на майка си няма да пречиш :)
Абе ти малоумен ли си бе? Във всяка тема ли ще пишеш на хората да се самоубиват? Аре хващай си пътя.
много си малка за да работиш никой няма да те наеме не и пречи мий чиниите чисти къщата проскаи дрехите пери ги така ще и помогнеш
explosion_
09-22-2013, 12:23
На 12, няма как да печелиш пари, по-точно има как, но ще бъде по лесно просто да се ограничиш в своите разходи. Харчи само за най-нужните ти неща :)
Май така и ще направя, ако никой не ме вземе да живея при него.Като няма ред в живота ми и губя сумати време за някакви глупости.
На 12 няма как да работиш. Но пък можеш да облекчиш майка ти като си ограничиш глезотиите, искам да кажа да не даваш пари за глупости, да ѝ помагаш в домакинството, да си чистиш стаята редовно. Майките (повечето) оценяват това.
xXxAngerfisTxXx
09-26-2013, 09:52
сигурен съм че ваще искаш само да учиш ! затова учи и ще са най-доволни.... финансово на тая възраст няма как...
baby_baby
10-01-2013, 19:20
много си малка за да работиш никой няма да те наеме не и пречи мий чиниите чисти къщата проскаи дрехите пери ги така ще и помогнеш
+1
qhnalametlata
10-07-2013, 15:30
Много мило :) На тази възраст можеш повече да помогнеш индиректно. Може например да поемаш по-голяма част от домакинските задължения, така че на майка ти да й остава повече време и енергия да реши финансовия проблем.
+1
Има все пак как! Искаш да печелиш пари? Можеш само докато гледаш 3 секундни реклами! Ако искаш можеш да се регистрираш на http://www.clixsense.com/?5730024 .. лично аз съм от поне година и наистина доста пари си изкарах Ако си била достатъчно активна в правенето на пари през деня, ClixSense ще те възнагради с 12% бонус върху парите които си спечелила за деня. ClixSense не поставя никакви ограничения за размера на рекламите, които можеш да видиш на ден.