Влез

View Full Version : Koга е време да сменим статуса си в facebook

EmiliesAngel
09-24-2013, 17:14
Кога трябва да сменим статуса си на обвързан или ако са ни зарязали, на необвързан.
П.П Просто питам

granger
09-24-2013, 17:17
Когато си искаш...а въобще нужно ли е?

EmiliesAngel
09-24-2013, 17:21
Когато си искаш...а въобще нужно ли е?

Това е въпросът, дали половинката ще го сметне за .... ами да си помисли "таз пък нали уж ходим що пише че е необвързана?" примерно или "е ний ходим от 3 месеца и таз се пише обвързана"
интересно ми е мнението на различните хора от различна възраст.Аз лично съм необвързана, както казах просто питам. :)

bilqnavod
09-24-2013, 17:24
Защо трябва фейсбук да знае за връзките ти?

tori
09-24-2013, 18:09
Обвързана съм във фейсбук, но статуса ми е скрит. Доста по-лесно ми е да си намирам профила на приятеля по тоя начин вместо да ръчкам търсачката. Принципно когато се сетиш, тогава. Фейсбук не е нещо кой знае колко важно, че да му отдавате такава сериозност.

Vladislav Hellsing
09-24-2013, 18:37
Обвързана съм във фейсбук, но статуса ми е скрит. Доста по-лесно ми е да си намирам профила на приятеля по тоя начин вместо да ръчкам търсачката. Принципно когато се сетиш, тогава. Фейсбук не е нещо кой знае колко важно, че да му отдавате такава сериозност.

Да бе да.
Във фейсбук и аск.фм хората си разказват всичките глупости и целия живот. Как да не е възможно
Тва на мене са ми приказките за лека нощ

baby_baby
09-24-2013, 20:05
и от кога в една връзка е важно дали си си смениш статуса на обвързана или необвързана? няма никакво значение защо изобщо трябва да си го сменяш?

psychopath
09-24-2013, 20:35
Това беше повод за скандал с една бивша. В крайна сметка се разделихме, причината не беше това, но така започна всичко. :D

prince
09-24-2013, 20:36
Твой избор , сайта няма абсолютно никаво значение. Освен ако не сте някакви маняци.

Жълто
09-25-2013, 00:21
Връзка над 2 дни, 22 часа, 5 мин и 30 сек. е задължително да бъде отбелязана със статус ОБВЪРЗАНА!!!

CoockieMonster
09-25-2013, 10:32
Половината от тия дето насолиха фб-ка са били или ще са обвързани там. В моя град повечето хора ден за ден. Днеска излизате, целувате се- оп обързани. Утре се карате- необвързани. Аз съм против това, но и против противоположното. За мен лично е по-добре да видите на къде отива връзката и тогава да смените семейния си статус. :)

DarkTemplar
09-25-2013, 12:35
Според мен отдавате прекалено голямо значение на Фейсбук.

Chacho
09-25-2013, 12:44
Пробвай да се свържеш с техническата поддръжка на Фейсбук и ги попитай, те ще ти отговорят най-адекватно.

marilyn
09-25-2013, 12:55
Да ви имам чуденките. Сменяш си го ако искаш и когато искаш.

Аз лично преди не го сменях каквото и да ми е положението. Единствено сегашният ми приятел ме е провокирал да съм щастлива и да искам да си сменя статуса. Направих го сигурно 10тина дни след като сме тръгнали.

Cloud9
09-25-2013, 13:05
Единственото по-досадно нещо от двойките,които на всяка караница си сменят състоянието е тези, които изразяват небивалата си,лигава любов на стените си!!!!!!!!!!!!!

bitchwolf
09-25-2013, 14:25
^хаха дааа.
ем когато ти е кеф. аз моя съм си го сложила като партньор за по-гъзарско хаха

DarkTemplar
09-25-2013, 16:30
Единственото по-досадно нещо от двойките,които на всяка караница си сменят състоянието е тези, които изразяват небивалата си,лигава любов на стените си!!!!!!!!!!!!!
indeed.

"Ние се обичаме и искаме целия свят да го разбере!"
(сякаш на някой му пука)

kirkata1
09-25-2013, 17:12
Колко по-добре щеше да е ако слуховете за платен фб бяха реалност :) Както по-горните коментари прекалено много проблеми с този фейсбук... ако си обвързан = а си харесал грешна снимка-скандал! а си харесал песен с послание - скандал! Аз го използвам само за да следя новините за изпитни дати за университета, иначе е пълната глупост. Качваш снимка ,харесват ти я и гаджето след малко ти звани "ква е тая офца, ти се ебеш с нея сигурно " :) Живота е сложен ;)

Баща Ти
09-25-2013, 17:33
Не го барам статусО.

TheBeliever
09-25-2013, 17:51
ако си обвързан = а си харесал грешна снимка-скандал! а си харесал песен с послание - скандал! Качваш снимка ,харесват ти я и гаджето след малко ти звани "ква е тая офца, ти се ебеш с нея сигурно " :) Живота е сложен ;)

Къде ги намирате тея, бе?

xoxi
09-25-2013, 17:59
Кой когато си иска и ако въобще иска. Няма някакви писани правила за тоя сайт. Ако половинката ти обаче го приема чак толкова сериозно и е от такава важност за него/нея, предполагам всеки би направил компромис с някакъв си статус.
Моят статус например е скрит, а приятелят ми още се води необвързан във фейсбук. От 3 години сме заедно, а в приятели го имам от 2-3 месеца. Според трети лица това означава, че не се обичаме достатъчно. :D

DarkTemplar
09-25-2013, 18:03
Според трети лица това означава, че не се обичаме достатъчно. :D
Ами да - за доста хора oбвързани във FB = сериозна връзка. Тъй че вашата не е сериозна, сори. :D

psychopath
09-26-2013, 00:34

Вярно е.

ПС- Много як аватар имаш! : )

Cloud9
09-26-2013, 07:38
Вярно е.

ПС- Много як аватар имаш! : )

Мерси!

Социалните мрежи са ни обзели страшно голяма част от ежедневието.Имах позната, която си сменяше статуса на обвързана,когато всъшност е сама, за да може бившия й да я ревнива или пък някоя завистничка да види че не е толкова смотана.Аз моя,признавам си, го смених на обвързана.Но това стана година и нещо след като тръгнахме.Сега нали се водя сгодена ,но не смятам да го сменям.Та въпрос на вкус си е.

mlakniwe
09-26-2013, 09:23
Аз в фб съм скрит от всякъде няям снимки и никво инфо за мен и никой не може да вижда кво прая, за мен няя смисъл от това да споделям лична инфо с други хора/а и го ползвам само за учебни цели/, за разлика от повечето фб адиктед, които не могат да живеят без фб искам да го махнат и да видя кво ще праят :D

LadyDi
09-26-2013, 11:03
Сега нали се водя сгодена ,но не смятам да го сменям.Та въпрос на вкус си е.
Смени си го. Ще получиш цял куп приятни поздравления :cool:
Аз, например, се радвам, когато чрез Фейсбук науча, че някой познат/приятел, който не ми е достатъчно близък, че да ми звънне, се е сгодил или оженил.
Но съм съгласна, че е тъпо при всяка караница да се сменя статуса.

Kills
09-26-2013, 11:28

Абсолютно.

Chacho
09-26-2013, 11:31
Когато ти решиш.
Но до 3 дена след обновяването трябва и в Google+ да отбележиш.

LadyDi
09-26-2013, 11:33
Когато ти решиш.
Но до 3 дена след обновяването трябва и в Google+ да отбележиш.

и да уведоми съответните институции, разбира се

Cloud9
09-26-2013, 12:10
Смени си го. Ще получиш цял куп приятни поздравления :cool:
Аз, например, се радвам, когато чрез Фейсбук науча, че някой познат/приятел, който не ми е достатъчно близък, че да ми звънне, се е сгодил или оженил.
Но съм съгласна, че е тъпо при всяка караница да се сменя статуса.

Аз обожавам да гледам снимките на бебчетата на момичета, с които не сме били толкова близки.А и аз се радвах от сърце на едно много мило момиче, с което не сме се виждали или писали от 3 години.Ще го сменя сигурно 3-4 месеца преди сватбата.
П.С. Сега като се замисля аз хич не качвам снимки и не си обновявам профила,но като ми е скучно обичам да шпионирам други хора :D

LadyDi
09-26-2013, 12:12
Ам аз за това ползвам фейса - да се информирам кво става с познатите, с които не мога да държа връзка IRL, пък и те да знаят кво се случва с мен. Но пък всеки сам си преценява какво и колко да публикува там.

silas2
09-26-2013, 18:23
Когато му дойде времето ще го почустваш ;)

HollyGolightly
09-28-2013, 13:44
Когато си решиш, на нас например ни отне почти 2 години 8-) Оказа се, че имам познати, които живеят във Facebook и чак тогава разбраха, та получих доста поздравления. Но като цяло за мен е безсмислено, вярно, че facebook е именно за това, но все пак, ако някой не знае за връзката ти, то тогава не ти е близък и не му и трябва да бъде информиран.

funkey
09-29-2013, 22:12
Повечето не се замисляте,но по-хубавите момичета биват по- често занимавани да речем във фб.Не е толкова до хвалбата,че ти е гадже,колкото просто да не я занимават другите много много.Мен лично не ме интересува дали ще съм обвързан във фб или не,но и не намирам нищо фатално в това да го покажеш във фб в рамките на нормалното ,естествено :)

Tsukuda_Hiroshi
09-30-2013, 07:08
Защо Facebook трябва да знае всичко? Защо трябва да е огледало на личността ти? И изобщо огледало ли е? Това да си сменям стаятуса постоянно, да се тагвам и да пиша какво мисля е все 1 да съобщавам постоянно, когато ходя до тоалетната...

Tsukuda_Hiroshi изсра голямо, шарено лайно.

3-ма души харесват това 2-ма говорят за това

LadyDi
09-30-2013, 11:42
Защо Facebook трябва да знае всичко?
Защото някои хора избират да е така.
Това че на мен или на теб, или на Благой, не му допада, си е наш проблем.

NissaN
10-25-2013, 10:08
Ебати тъпото питане сменяй си статуса кога искаш дори и да не си обвързана пиши че си или обратното твоя работа ...

Hayashi
10-26-2013, 17:18
Статусът ми си беше на "обвързана" и преди това с цел да се спася от някои настоятелни индивиди. Иначе го сменихме 3 месеца след това, защото той предложи. И да не го бяхме сменяли щеше да ми е все тая. Фейсбук не го ползвам, за да си развявам връзките наляво и надясно.