View Full Version : Въпрос към господата с по-големи пениси
Uzerneim
10-03-2013, 11:55
Не водя полов живот, но реших да видя как става това с кондомите как се слагат и тн. Та беше ме срам, но мина ми и си взех нормални на Durex (даже май бяха от тънките). Като го пробвах открих, че СУУУПЕР много ме стяга. На един момент не искаше нито на вън нито на вътре и ми спираше кръвта. Окей! Отивам в аптеката, питам за Magnum (по-големи). Тия кранти почнаха да се чудят какво е това и да ми се подхилкват :D Аз повече в аптеки за презервативи май няма да стъпя :D :D Все пак, от къде могат да се намерят по-големи кондоми? От 3 аптеки около мен няма нито една да продава такива.
Аз не ползвам презервативи.
Разгледай, на кутийките пише мм. Повечето, ако не се лъжа, са или 52мм, или 56мм. Ако си взел 52, пробвай други, примерно durex elite са 56. :Д
Ама не разчитай аптекарките да знаят. :Д
Uzerneim
10-03-2013, 12:45
Разгледай, на кутийките пише мм. Повечето, ако не се лъжа, са или 52мм, или 56мм. Ако си взел 52, пробвай други, примерно durex elite са 56. :Д
И Elite нямат.... Аз за това питах първоначално. Не мога да повярвам, че аптекарките не знаят нищо по въпроса.
А пък за секс без презерватив.. някак си не ми се рискува. :D
Абе, не съществува само една аптека в тоя свят, както и кондоми не се продават само в аптеките. :д
Аз elite навсякъде виждам, както и много други, които са 56мм. Примерно Пикадили, DM, Lilly, Билла. :Д
Също така на някои места продават едни MY.SIZE, ама не ги знам какви са и дали са надеждни.
Fisherman
10-03-2013, 12:53
със сигурност знаят повече от вас на тази тема
Все си мисля, че ще са по-компетентни в областта, в която са специализирали, отколкото да знаят кой точно презерватив колко мм е или и това учите в университета?
Uzerneim
10-03-2013, 13:07
Абе, не съществува само една аптека в тоя свят, както и кондоми не се продават само в аптеките. :д
Аз elite навсякъде виждам, както и много други, които са 56мм. Примерно Пикадили, DM, Lilly, Билла. :Д
Също така на някои места продават едни MY.SIZE, ама не ги знам какви са и дали са надеждни.
Е от билла... that will be a gamble :D Meh, явно от интернет ще си ги взимам
Все си мисля, че ще са по-компетентни в областта, в която са специализирали, отколкото да знаят кой точно презерватив колко мм е или и това учите в университета?
Мислиш ли, че те друго учат тия :lol: ?
Fisherman
10-03-2013, 13:46
Мислиш ли, че те друго учат тия :lol: ?
старче комплексирал съм те виждам,само защото аз ти слагам да сърбаш,не означава че фармацевтичната професия е помиярска,прекалено си елементарен
Fisherman
10-03-2013, 13:49
предмет за изучаване на презерватива няма,но със сигурност се споменава за какво точно става въпрос по някое време по-напред в учението,прекалено много подценявате знанията на аптекарите ми се струва
anonymous908491
10-03-2013, 14:01
Не водя полов живот, но реших да видя как става това с кондомите как се слагат и тн.
А пък за секс без презерватив.. някак си не ми се рискува. :D
Глупав трол, от ръката болест няма да хванеш.
kondoliza
10-05-2013, 18:52
Ти си върджин бе брят...и така ше си останеш с тва мислене...не капут,а чувал за трупове ти тряа,да си се самозакопаш някъде и да ни отървеш от гигантския си член
baby_baby
10-22-2013, 18:43
Глупав трол, от ръката болест няма да хванеш.
:lol:
doridori
10-29-2013, 13:48
Е от билла... that will be a gamble :D Meh, явно от интернет ще си ги взимам
презервативи от интернет FOR THE WIN! :D :D