PDA

View Full Version : Въпрос към господата с по-големи пениси

Uzerneim
10-03-2013, 11:55
Не водя полов живот, но реших да видя как става това с кондомите как се слагат и тн. Та беше ме срам, но мина ми и си взех нормални на Durex (даже май бяха от тънките). Като го пробвах открих, че СУУУПЕР много ме стяга. На един момент не искаше нито на вън нито на вътре и ми спираше кръвта. Окей! Отивам в аптеката, питам за Magnum (по-големи). Тия кранти почнаха да се чудят какво е това и да ми се подхилкват :D Аз повече в аптеки за презервативи май няма да стъпя :D :D Все пак, от къде могат да се намерят по-големи кондоми? От 3 аптеки около мен няма нито една да продава такива.

NissaN
10-03-2013, 12:23
Аз не ползвам презервативи.

Naive
10-03-2013, 12:39
Разгледай, на кутийките пише мм. Повечето, ако не се лъжа, са или 52мм, или 56мм. Ако си взел 52, пробвай други, примерно durex elite са 56. :Д

Ама не разчитай аптекарките да знаят. :Д

Uzerneim
10-03-2013, 12:45
Разгледай, на кутийките пише мм. Повечето, ако не се лъжа, са или 52мм, или 56мм. Ако си взел 52, пробвай други, примерно durex elite са 56. :Д

И Elite нямат.... Аз за това питах първоначално. Не мога да повярвам, че аптекарките не знаят нищо по въпроса.
А пък за секс без презерватив.. някак си не ми се рискува. :D

Naive
10-03-2013, 12:52
Абе, не съществува само една аптека в тоя свят, както и кондоми не се продават само в аптеките. :д
Аз elite навсякъде виждам, както и много други, които са 56мм. Примерно Пикадили, DM, Lilly, Билла. :Д
Също така на някои места продават едни MY.SIZE, ама не ги знам какви са и дали са надеждни.

Fisherman
10-03-2013, 12:53

със сигурност знаят повече от вас на тази тема

Naive
10-03-2013, 12:57
Все си мисля, че ще са по-компетентни в областта, в която са специализирали, отколкото да знаят кой точно презерватив колко мм е или и това учите в университета?

Uzerneim
10-03-2013, 13:07
Абе, не съществува само една аптека в тоя свят, както и кондоми не се продават само в аптеките. :д
Аз elite навсякъде виждам, както и много други, които са 56мм. Примерно Пикадили, DM, Lilly, Билла. :Д
Също така на някои места продават едни MY.SIZE, ама не ги знам какви са и дали са надеждни.

Е от билла... that will be a gamble :D Meh, явно от интернет ще си ги взимам

Auriss
10-03-2013, 13:44
Все си мисля, че ще са по-компетентни в областта, в която са специализирали, отколкото да знаят кой точно презерватив колко мм е или и това учите в университета?

Мислиш ли, че те друго учат тия :lol: ?

Fisherman
10-03-2013, 13:46
Мислиш ли, че те друго учат тия :lol: ?

старче комплексирал съм те виждам,само защото аз ти слагам да сърбаш,не означава че фармацевтичната професия е помиярска,прекалено си елементарен

Fisherman
10-03-2013, 13:49

предмет за изучаване на презерватива няма,но със сигурност се споменава за какво точно става въпрос по някое време по-напред в учението,прекалено много подценявате знанията на аптекарите ми се струва

anonymous908491
10-03-2013, 14:01
Не водя полов живот, но реших да видя как става това с кондомите как се слагат и тн.

А пък за секс без презерватив.. някак си не ми се рискува. :D

Глупав трол, от ръката болест няма да хванеш.

kondoliza
10-05-2013, 18:52
Ти си върджин бе брят...и така ше си останеш с тва мислене...не капут,а чувал за трупове ти тряа,да си се самозакопаш някъде и да ни отървеш от гигантския си член

baby_baby
10-22-2013, 18:43
Глупав трол, от ръката болест няма да хванеш.

:lol:

doridori
10-29-2013, 13:48
Е от билла... that will be a gamble :D Meh, явно от интернет ще си ги взимам

презервативи от интернет FOR THE WIN! :D :D