- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към господата с по-големи пениси
Не водя полов живот, но реших да видя как става това с кондомите как се слагат и тн. Та беше ме срам, но мина ми и си взех нормални на Durex (даже май бяха от тънките). Като го пробвах открих, че СУУУПЕР много ме стяга. На един момент не искаше нито на вън нито на вътре и ми спираше кръвта. Окей! Отивам в аптеката, питам за Magnum (по-големи). Тия кранти почнаха да се чудят какво е това и да ми се подхилкватАз повече в аптеки за презервативи май няма да стъпя
![]()
Все пак, от къде могат да се намерят по-големи кондоми? От 3 аптеки около мен няма нито една да продава такива.
Разгледай, на кутийките пише мм. Повечето, ако не се лъжа, са или 52мм, или 56мм. Ако си взел 52, пробвай други, примерно durex elite са 56. :Д
Ама не разчитай аптекарките да знаят. :Д
Абе, не съществува само една аптека в тоя свят, както и кондоми не се продават само в аптеките. :д
Аз elite навсякъде виждам, както и много други, които са 56мм. Примерно Пикадили, DM, Lilly, Билла. :Д
Също така на някои места продават едни MY.SIZE, ама не ги знам какви са и дали са надеждни.
Все си мисля, че ще са по-компетентни в областта, в която са специализирали, отколкото да знаят кой точно презерватив колко мм е или и това учите в университета?
Ти си върджин бе брят...и така ше си останеш с тва мислене...не капут,а чувал за трупове ти тряа,да си се самозакопаш някъде и да ни отървеш от гигантския си член