pepi1995
10-06-2013, 10:25
Здравейте, искам да ми помогнете в избора ми на университет. Тази година завършвам, от Плевен съм и се чудя къде да следвам. Моите варианти са във икономическия в Свищов, УНСС в София или пък Винс във Варна. Като цяло счетоводство и финанси искам да ми е специалността, но нещо да ми кажете, насочите към кой университет е по - добре и т.н.
klimatronik
10-06-2013, 12:10
Говори се УЖ,че УНСС е най-добрия от трите, но не бързай с избора. Независимо къде се запишеш, ако искаш, ще се изучиш.. Най-добре е да следваш там,където ти е по-близко и удобно, но пък от друга страна ще малко глупаво да отидеш в Свищов, само защото ще е малко по-близо до Плевен. Там няма да намериш реализация. Всичко сега в София. За това мисля,че в УНСС ще добиеш повече връзки.
Във ВИНС е много зле. Особено от няколко години. Приемат лесно, пълно е с идиоти, но това не трябва да те интересува, всеки гледа себе си. Ако специалността ти позволява реализация в чужбина.. следвай магистратура на вън, защото с това счетоводство и икономика в Бг е трагедия, както с всичко
pepi1995
10-07-2013, 13:14
Попринцип към УНСС съм се насочила. Благодаря ти, че така разширено ми отговори.