View Full Version : Важноо !!!
Здравейте , с приятелят ми сме заедно от 2 години и цикълът ми вече последните месеци е редовен и не сме правили никакви гафове всичко е нормално , но ми закъснява вече с няколко дни и съм малко притеснена . Може ли да споделите от какво може да е , случвало ли ви се е на вас? Ще бъда много благодарна !!!
Може да е от климат или стрес.Ако няма гафове не се притеснявай.Ако не се е случвало на всички то поне на повечето.
baby_baby
10-11-2013, 20:08
Може да е от смяна на времето или ако за нещо се притесняваш
Може да е от времето, климата, лекарства ако си приемала. И все пак ако сте правили секс без контрацептиви- направи си тест.
Благодаря Ви за отговорите ! Но вече 3ти ден ми закъснява и естествено нали жените сме паники и се притеснявам , нямам болки в гърдите , само в корема :(
Прекалено много си се вкарала в фима. Помисли над това.
JahRakal
10-13-2013, 09:29
Благодаря Ви за отговорите ! Но вече 3ти ден ми закъснява и естествено нали жените сме паники и се притеснявам , нямам болки в гърдите , само в корема :(
Честито,лека бременност ти пожелавам и най-прекрасната първа среща с бебетото ти.
Честито,лека бременност ти пожелавам и най-прекрасната първа среща с бебетото ти.
Много благодаря за сърказма на вас мъжете ви е много забавно :)
JahRakal
10-13-2013, 10:33
Много благодаря за сърказма на вас мъжете ви е много забавно :)
Не беше сърказъм :D
Не беше сърказъм :D
идиот
JahRakal
10-13-2013, 12:38
идиот
добре де това че ти казах ква може да е истината ми викаш идиот ? радвай се .. толкова прекрасна новина
heartlesandfreaky
10-13-2013, 12:58
хем викаш, че няма гафове, хем се чудиш дали си бременна? :D Няма как да се забременее от въздуха.
Не е толкова важна темата.
autumn_eyes
10-14-2013, 22:21
За какво всъщност се притесняваш.
Нали няма гафове. Още никой не е забременял така от нищо. А и закъснение от няколко дена, че даже седмица е нормално и се случва. Дишай
Дойде ми най-накрая :) Благодаря на всички които си направиха труда да ми отговорят :)
Големи филми голямо нещо с тази бременност цари в този форум. :D Всяка трета тема е филм, как едва ли не го е пипнала с ръка и вече се пита дали не е бременна.
TheNormalGuy
10-16-2013, 13:31
На баба ти фурките. Важно било, я вземи се стегни и се образовай.
Няма деца , има парти ? Казвай къде е ?
Не съм питала дали съм бременна , а от какво са аномалиите в месечният цикъл , а това че някои хора се
шегуват, не им е интересно и не искат да четат такива теми да не влизат по форуми ;)
нали не сте правили гафове .. е защо се притесняваш