PDA

View Full Version : Моля за съвет:)

melany12
10-12-2013, 20:19
Здравейте на всички!!:)) Искам да разкажа и моята история.Аз съм момиче на 17 години.Преди близо 2 месеца се запознах с един мъж във facebook.Той е на 34 години и не е от тук,но е на 30 минути от моя град.Тогава си имах приятел,но започнахме да си пишем,само приятелски,нищо повече.След няколко дена моят приятел ме заряза и на мен ми беше супер кофти и този въпросният мъж ми звънеше често,търсеше ме често и ме успокояваше доста.Реших да се видя с него,но не предполагах,че нещо може да се получи м/у нас..Но ми хареса,още от първата ни среща..Започнахме да се виждаме често и така ми допадна доста..Помогна ми да забравя бившия си,за което ще съм му вечно признателна.Както и да е..Доста го харесах,както и той мен.търсехме се постоянно,обръщаше ми голямо внимание и наистина се чувствах желана..Няколко пъти съм била у тях,с преспиване..на сутринта той ми е правил закуска..всичко си беше перфектно,като приказка:)) Влюбих се в него за по малко от месец..Той е перфектният мъж,за мен..Всичко вървеше добре,докато татко не разбра за връзката ми с него..забрани ми да се виждаме,даже си поговори и с него..и въпросният мъж започна да се отдалечава от мен..аз забелязах това,и реших да говоря с него..това стана миналата седмица и той ми каза,че не можем да бъдем заедно сега..питах го за причините,но той каза ,че съм нямало да го разбера..от тогава насам,не си бяхме писали от 5 дена..И днес сутринта ,той ми писа..но нищо по темата..ей така като познати само-какво правиш,как си и т.н..утре ми каза,че ще пътува и на вечерта се прибира..та..въпросът ми е..моят град му е по път за този град,в който ще ходи..и искам да ви попитам,според вас,добре ли ще е да му кажа ,на връщане да мине през моя град и да се видим,за малко..защото ми липсва адски много и доста често плача за него..и не искам ей така всичко да свърши..?

leadyflame
10-12-2013, 20:26
И какво ви привличаше един друг?!

melany12
10-12-2013, 20:29
всичко :)) той е доста красив и поддържан мъж..

Soul_Kitchen
10-13-2013, 09:21
Всичко е свършило още преди да започне.Евала на баща ти,че е минал само с приказки.Има много неща в живота,които ще изпуснеш ако се обвържеш с мъж толкова по-голям от теб.

п.с. Ако това,че е красив и поддържан е "всичко" ...