View Full Version : Проблем или не
NeverBackdown123
10-15-2013, 19:27
Здравейте искам да ми кажете дали имам причина да се притеснявам, защото когато пенисът ми е във възбудено състояние кожата, която покрива главичката я забелвам не много трудно но все пак не мога да я забеля по долу от началото на главичката и винаги трябва аз да я дръпна назад иначе сама не слиза до долу, а само се показва върха на главичката на пениса.И искам да ми кажете дали това ще ми пречи в секса на 16 съм.Когато е в спокойни състояние нямам проблем мога да я дръпна докрай без никакви затруднения.Това е нямам никакви затруднения или болки при маструбация.
iztukana_ot_zloba
10-16-2013, 10:33
ако се притесняваш, отиди на лекар
Ами това което описваш се казва фимоза. Твоята е от по-леките случаи. Ще идеш, ще те резнат и всичко ще е наред. Няма нищо страшно, срамно или лошо в това.
Имай предвид, че отлагаш ли го това. В един момент може да се получи инфекция или сама да ти се цепне кожичката при полов акт. Всичко става в кръв и после пак може да има инфекция.
Отиваш при личния лекар и той ще те насочи какво да правиш. Пак казвам, няма нищо срамно в това. Вероятно на всеки 10 мъже 6 имат такова нещо.
NeverBackdown123
10-16-2013, 13:39
Ами добре ще видя ако ми пречи в секса или чувствам неудобство ще отида, но пък иначе не го чувствам като някакъв проблем и нямам някаква особени затруднения , а и осещам как с времето кожата се отпуска все повече и повече, така че не знам ако някой има още какво да каже по въпроса да казва.
baby_baby
10-16-2013, 13:55
ако се притесняваш, отиди на лекар
+1
anonymous908491
10-16-2013, 18:05
Ебати женката си.
Стерилизираш нож и режеш, няма какво толкова да стане.
Отиди на лекар, може да е фимоза.
Е ще ти пречи как няма да ти пречи.
hristo568
02-14-2014, 15:30
Имаш фимоза най-вероятно поне по това,което си написал вярвай ми ще ти пречи затова отиди на лекар операцията е безплатна вместо да се притесняваш,че може да стане гаф ако те интересува нещо питай ама отиди на лекар няма страшно :)
Имаш фимоза най-вероятно поне по това,което си написал вярвай ми ще ти пречи затова отиди на лекар операцията е безплатна вместо да се притесняваш,че може да стане гаф ако те интересува нещо питай ама отиди на лекар няма страшно :)
К'ви операции ви гонят не знам? Аз имах толкова жесток случай на фимоза, че и аз си мислих, че съм за там. Намерих лек много бързо и дори написах тема за проблема, че може да се реши в 90% от случаите БЕЗ рязане.