PDA

View Full Version : Не мога да го разбера какво иска всъщност ?

tseti
10-22-2013, 22:13
Това ми беше темата преди няколко дена http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/555723-%D0%9E%D0%B1%D0%B8%D1%87%D0%B0%D0%BC-%D0%B3%D0%BE-%D0%BD%D0%BE

а сега е това,че реших наистина че това е просто симптом и то моментен. Бях го решила докато не ми заяви,че той не иска просто да бъде с мен по простата причина,че си мислел,че аз правя някакви нередни като ,че съм искала да се разделим, или съм криела че излизам с друг...Не искал да ме дели с друго момче.
Добре хубаво мисли си такива неща да на 170 км сме нормално,но чак и да се разделим по простата причина...
Да до оня ден ми казваше че му липсвам и ме обичал....А и след раздялата ми заяви че държал много на мен ,но не можел повече така аз да съм го лъгала....А в същото време аз умирам за него... Фантазираше си за да ме ядоса и да се откажа,но аз не се отказах и да кажа майната му. ...и ми заеви ела си и ще се разберем....Сега на нито една моя дума не вярва на какво може да се дължи това...Да не би да иска друга,ако е така аз ще го оставя колкото и да ми е тежко...Незнам пък ми казва че ме обичал...Не мога да разбера всъщност кое е правилното

betudontbet
10-23-2013, 00:01
Креатинова матрица на Cell-tech иска убеден съм

TRue story..

deed_0

[spoiler] in____

valdesbg
10-23-2013, 03:56
Е ебати повече от очевадно е. Мажете си очите че сте във връзка, ама дефакто всеки си гали животното сам. Пича е сгазил лука и ся иска да те маха, щото се е появила някоя фльорца в живота му дето е на две преки да речем. Няма да вярвате в Дадо коледа.

Sh@d0w
10-23-2013, 05:52
Прави се на интересен ти му се връзваш. Иска да те накара да му се помолиш малко, да му се пообясняваш за его боостинг (да връзките от разстояние са трудни и ако и двамата не знаете как да се справите ревноста и неизвестноста ще заемат по - голяма част от времето ви) и ти точно това правиш. Решил еди какво си че излизаш с един кой си. Ти като за теб си знаеш че не е така и си му обяснила един път, какво трябва да му се обясняваш повече. Имай малко себеуважение.

Кажи да. Добре късаме. Съгласи се, защо трябва да си тровиш живота с безсмислени драми, сополи и обяснения по телефона. След два дена като осъзнае че няма да привлече вниманието ти и няма да е неговата ще ти звънне и ще почне да ти се обяснява колко му липсваш и прочие.

Трябва ясно да му покажеш че трябва да се стегне, да спре да се прави на наранен 14 годишен пубертет и да ти има малко повече доверие. Ако сега му позволиш да ти се качва на главата, за вбъдеще не ви я виждам връзката как ще продължи да съществува.

NissaN
10-25-2013, 09:46
Харесал си е друга.