PDA

View Full Version : Има ли смисъл да се притеснявам?

lamer4e7o
11-10-2013, 14:18
Здравейте на всички! Преди месец някъде се запознах с едно момиче, което е адски красиво, опознахме се, понеже бяхме в една компания и разбрахме, че с нея имаме много сходни черти и изобщо едва ли не си пасваме идеално… Стана така, че „тръгнахме“ (казано по тийнейджърски), но от няколко дни ми се струва, че нещата не вървят или просто аз така си го мисля… Виждаме се главно вечер към 9, че и след това, а по цял ден не поддържаме никакъв контакт и аз все още не мога да ѝ имам голямо доверие. Иначе ми е казвала много пъти, че нямало никога да ми изневери и че тя никога не слагала край на връзките си, но ме притеснява това, че е адски красива и че постоянно е в тоя тъп FB и си чати с кого ли не, най-редовно с нейни бивши и постоянно ми говори за тях, въпреки че това и грам не ме вълнува… Вчера беше на някакъв ялов мотосъбор, цял ден с някакви мотористи, един от които някъв неин приятел и се видяхме естествено чак вечерта… Снощи пък се видяхме изключително за бързо, защото пък по нейните думи щяла да ходи при мащехата си и щяла да спи там, а след като си писахме снощи за малко във FB, тя ми вика „пиши ми утре“ или нещо подобно беше, а днес като и писах към обяд, отговор не получих до преди малко, когато се наложи да и пиша второ съобщение, защото се изнервих с нейното безхаберие. И ми се оправда преди малко, че имала работа, чистила и какво ли още не… А после ми вика какво ми ставало напоследък…

Не искам да загубя това момиче, но как мога да и имам доверие, при положение, че не сме заедно повече от седмица и с тия нейните изцепки се изнервям още повече… А за капак на всичко се виждаме и само вечер за по няколко часа, като се има предвид, че тя нито работи, нито учи… Някакви съвети да ми дадете? :)

Лято
11-10-2013, 20:22
Струва ми се, че тази е някакво лапе, което те върти на пръста си. Щом е фейсбук-маниачка, а не ти отговаря с часове, не е на добре. Поговори с нея на живо, ама оставам с впечатление, че е няква несериозна.

AnarchyBoy
11-10-2013, 20:35
:lol:

lamer4e7o
11-10-2013, 21:25
Струва ми се, че тази е някакво лапе, което те върти на пръста си. Щом е фейсбук-маниачка, а не ти отговаря с часове, не е на добре. Поговори с нея на живо, ама оставам с впечатление, че е няква несериозна.

В интерес на истината е колкото мен и мисленето не ѝ е като на лапе, но просто постоянно е в тоя шибан FB и си чати с някого… Каква е тая простотия, не знам. Ще поговорим…

wtfwtfwtf
11-10-2013, 21:37
тва е няква гавра..

HollyGolightly
11-10-2013, 21:47
Това не е нормално и определено има за какво да се притесняваш. Не може да седи във facebook по цял ден и да обръща внимание на бившите си приятели, а теб да те пренебрегва с часове, докато едва ли не не и се помолиш да ти отговори :? Разбирам да учи и/или да работи, но според твоите думи тя просто си седи и нищо не прави. Поговори с нея и ако не се промени, направо я зарязвай, не е последната красива.

lamer4e7o
11-10-2013, 21:51
Тʼва за пренебрегването да речем стана само днес и затова се изнервих… Иначе това ме притеснява, че по цял ден е свободна, докато аз бачкам и не знам как да ѝ имам пълно доверие, като се виждаме чак вечер…

Mr.Killer
11-10-2013, 22:26
Сложи и GPS на чантата/якето и следи от телефона постоянното и местонаходжение. :D

lamer4e7o
11-10-2013, 22:27
Отивам да слагам. ^^

Mr.Killer
11-10-2013, 22:42
Някои хора наистина го правят това. Аз какъвто съм ревнив бих и сложил един. :D

lamer4e7o
11-11-2013, 12:31
Аз не че съм ревнив толкова, колкото да това, че не знам как да ѝ имам пълно доверие, след като по цял ден е свободна, а аз бачкам и се виждаме чак вечерта (след 8 нататък…).

Обяснява ми почти всяка вечер как била примерна, не знам си кво, нямало никога да ми изневери, но как да бъда сигурен не знам…

NikafNqkaf
11-11-2013, 13:35
Ако продължаваш да се държиш, както в момента, връзката ви няма да трае дълго и именно ти ще си този, който я е съсипал. Държанието ти ще я подтикне да ти изневери наистина. Мрънкаш, че винаги се виждате вечер? Е, кога да се виждате, при положение, че бачкаш? Сутрин, преди работа или по време на работа? Тя ако е щастлива до теб, няма да има причина да търси друг, а постоянните ти съмнения са противопоказни за нейното щастие. Вместо да си вкарваш филми се съсредоточи върху това да си изкарвате добре времето заедно...

lamer4e7o
11-11-2013, 13:44
Не, не съм мрънкал за това, просто в почивните дни, които бях, времето беше толкова хубаво и пак никъде не излязохме през деня… Излизаме вечер за няколко часа и това е. Изглежда щастлива, да, но аз на моменти се притеснявам и не знам дали има основание или не, затова именно е тази тема — да ми дадете някой съвет, за което ви благодаря. :)

Mr.Killer
11-11-2013, 17:48
Ти ,когато си на работа тя доста неща може да си позволява. Ако ти изневерява или излиза с някой друг ,когато бачкаш единствения начин да разбереш е ако някой твой познат я засече. За мен това е недопустимо да си пише и да ходи по мото събори с бившите си. Поне за мен това е нередно. Във фейсбук няма как да разбереш с кого си пише и за какво си пише ,освен ако не и искаш паролата или не и разбиеш фб. :D Но я следи все пак. Вземе ли много да увърта срещи и да не ти се обажда просто има нещо нередно в това. Или си е намерила друг или се отдалечавате. И според мен работата не пречи на любовта. Най-добре е да си поговорите на живо двамата.

lamer4e7o
11-11-2013, 21:40
Всяка вечер си говорим за какво ли не. Тази вечер не сме излизали, защото сега пък ми изтъкна, че се скарала с баща си и не я пускал да излезне… нещо такова ми каза. Иначе се чухме на няколко пъти и аз бях в една компания, в която имаше момичета и веднага ме пита по телефона: „Какви са тия момичета с теб“ и т.н. Интересува се уж от мен, но не мога да и имам пълно доверие все още…

Не знам вече и аз какво да си мисля…

baby_baby
11-11-2013, 21:47
Според мен си играе много гадно с теб

lamer4e7o
11-11-2013, 21:48
Според мен си играе много гадно с теб

Ще видим…

Tsukuda_Hiroshi
11-12-2013, 05:23
Мисля, че трябва да почакаш. Не се надявай на тази връзка много, но не се отнасяй с момичето като с парцал. Прави си сметката, че можеш да я загубиш, но не довеждай съзнателно и с цел нещата до там! Да, тя е красива. Да, може да ти изневери. Да, ти не си единственото момче, което познава. Ако е решила да ти изневери, ще го направи. Дори няма да разбереш. Ако е решила да те смени - е, това вече ще го разбереш. Но ако е решила да е с теб, ако е решила да не ти изневерява докато сте заедно, то тогава това ще се докаже само и единствено с времето. Няма как да знаеш още от сега.

lamer4e7o
11-12-2013, 13:31
Няма, да, но лично аз нямам намерение да бачкам и да я мисля какво прави… Снощи както винаги ми обеща, че ще ми пише, когато стане, не знам си кво, пак нищо не стана — аз ѝ писах от работа… След това ми каза, че отивала на борсата и щяла да се отбие при мен да ме види — и това не стана. Не дойде… После като реших да ѝ звънна, за да я питам какво стана и дали изобщо ще идва, ми затвори, а когато я попитах защо ми е затворила във FB, ми каза, цитирам: „Имам работа“. Голяма работа има, по цял ден да кисне във FB и да качва кифленски снимки.

Нямам намерение да се ядосвам и с нея, защото на работа не са ми малко ядовете, затова още тази вечер, ако се видим, ще я поразпитам хубаво и ще си поговорим, защото знам накъде отиват нещата…

leadyflame
11-12-2013, 13:41
Тъй то, като не преценявате хората по това което са, сега ще лапаш въдицата всеки път щом изрече нещо несериозно с галантния си глас или всеки път щом зърнеш красивият и образ. Па тя всъщност изглжда ми е несериозна и ти все ще влагаш, влагаш докато не се усетиш, че влагаш в счупена касичка, чиито монети изпадат в нищото.

lamer4e7o
11-12-2013, 13:46
Какво да преценявам вече не знам… Излизахме си отново всяка вечер и преди да „тръгнем“ и уж изглеждаше искрена, споделяла ми е неща, чийто според неин адрес никой друг не ги знаел и т.н. Достатъчно мисля, че съм я преценил, не сме започнали връзката на първия ден, но сега от няколко дни просто усещам, че нещата не са както трябва да бъдат.

Крие се, спотайва се, лъже и какво ли още не… сигурно.

leadyflame
11-12-2013, 13:51
Не можеш да говориш за начало на връзката ви при положение, че даже и началото не сте минали, ама да залъгвай се, влюбено момиче, винаги ще иска повече време заедно, още повече че тя няма никакви лични ангавименти по цял ден, с които да замаскира желанието си да е с човека с когото иска да гради... ама остави, аз много сериозно започнах да приемам нещата, може би... ама упоритото магаре не можеш го спреш.

lamer4e7o
11-12-2013, 13:52
Не, напротив, уважавам мнението ти, както и на всички останали. :)

gugenceto2
11-12-2013, 13:56
Ами или не си държи на думата или те играе гадно и те баламосва. Почакай още малко сближете се повече и сам ще разбереш дали става или не :)

sunshine :**
11-12-2013, 14:23
май не те взема много на сериозно

Tsukuda_Hiroshi
11-14-2013, 08:18
Всъщност мисля, че дори трябва да я отпишеш! Ако на мен ми го направи това - КОЯТО И ДА Е, повече няма да се сетя за нея! Спирам да пиша, да звъня, да кликам, да поствам! Всичко! Майната й! И ако съвсем случайно ТЯ започне да ме търси, постъвпвам по същия начин с нея, както тя е постъпила с мен: total ignore!

BlackEyedPeas
11-14-2013, 08:34
Че за какво ти трябва точно тя? В началото казваш, че имате сходни черти и до там, но тя не е за теб, нищо друго хубаво няма в нея, така че не ставате заедно.

Aubergene
11-14-2013, 13:47
Аз пък нищо нередно не видях в поведението й, честно казано. Ако ти работиш и нямаш време за нея, не виждам защо страдаш, че се виждате само вечер... а ти докато си зает, тя какво да прави - да седи вкъщи и да тръпне в очакване да й звъннеш? И защо ако каже, че има работа, не е възможно НАИСТИНА да е заета? И какво пречи да чисти или да се мотае из къщи БЕЗ да е пред компютъра, ами трябва това да е лъжа и инсинуация? На теб не ти ли се е случвало да затваряш телефона на някого, понеже в МОМЕНТА не можеш да вдигнеш? По нищо не разбрах да те лъже и мами, според мен сам се филмираш и натоварваш връзката напълно излишно и безпричинно.

sneering
11-14-2013, 14:07
Просто се примири с факта,че едно добре изглеждащо момиче винаги има един катун клоуни около нея,всеки с номера си.
Трябва да доминираш с нещо пред останалите,защото връзката ви е в началото и нямате такава силна взаймовръзка..(това с доминирането никога не ме е кефило,но масово така става,защото момичетата са непостоянни и обичат да се хващат от клон на клон).
И още нещо за доминирането,прави го и влагай само тогава,когато разбереш,че не е от онези вечно комуникативни с всички момчета,търсеща вечното внимание или нуждата от много,а не само от теб.

lamer4e7o
11-14-2013, 21:04
Мерси за съветите на всички! :)

tuzaro
11-15-2013, 16:13
никога не трябва да се вярва на жени, особено на красивите

lamer4e7o
11-16-2013, 00:29
Абе не знам дали е така, ама на тая номерата ѝ продължават с пълна сила…

Снощи отново се видяхме за бързо, понеже ми каза, че била много болна, не знам какво си, имала температура и ѝ предложих днес примерно след работа да я закарам до личната — естествено никаква не ми се обади. Тая вечер едвам я навих да се видим за бързо (естествено не сме били навън за повече от 30 минутки, както обикновено…) и уж много болната, но веднага от моята кола отиде при сестра си и компанията ѝ — не ме питайте от къде знам къде е отишла, след като сме се разделили, самата тя ми го каза мисля, че — че отива при сестра си. Не ми харесва цялата тази работа — всяка вечер да се виждаме за половин час и после по едно чао и толкова, а вече даже не съм сигурен и дали се прибира… Не знам дали съм филмар или имам някакви психични отклонения, но още дълго няма да ми издържат нервите с тая, дори преди малко пак ѝ казах някои нещица в шибания FB и тя отново се измъкна с думите: „utre shte govorim, az lqgam“ — нещо от сорта беше…

А аз днес си мисля цял ден как е уж „болната“, а тя вечерта вместо да се прибере, да се лекува, тя обикаля цяла нощ с друга компания и с цялата си наглост тая вечер ми написа във FB: „всеки имa нуждa от рaзпускaне“. Не знам какво мислите вие по въпроса, ама ако се видя изобщо вече с нея, ще ѝ кажа всичко в шибаната физиономия, защото нямам нерви да се занимавам с такива като нея…

shmatarok
11-16-2013, 01:08
Човек, за какво се занимаваш изобщо?
Тая яко те размотава и очевидно хич не я грее дали ще се виждате или не, не се занимавай с глупости повече и ѝ тегли майната.

fire_magic
11-16-2013, 03:27
дооста несериозна звучи.. остави я тя да те търси пък ако не ти издържат нервите направо я зарязвай възможно най-скоро

102
11-16-2013, 09:56
Малко набързо го прочетох, ама.. ти какво правиш по въпроса да се виждате за повече време ?

lamer4e7o
11-16-2013, 11:06
Ами всичко възможно правя, но въпросът е, че тя не иска. Всеки ден след работа съм свободен и мога да отделям доста часове за нея, но тя ме търси само вечер и то излизаме за половин-един час максимум.

Снощи уж много болната, очаквах да се прибере, а тя излязла с компанията на сестра си, при положение, че и аз не бях се прибрал… Това означава, че предпочита да е с някой друг, а не с мен. Поне аз такива изводи си правя.

gugenceto2
11-16-2013, 12:26
Зарежи я..

wtfwtfwtf
11-16-2013, 20:52
мисля че те използва за изтривалка ..

HeaDStr0nG_BG
11-16-2013, 21:27
Попитай я дали й харесва да е с теб(директно). Гледай я в очите и не слушай отговора(ще си получиш отговора от лицето й). Виждате се всяка вечер? Как се държи? Не какво ти казва, а какво прави е важното.

Lucho
11-16-2013, 21:40
Е нито работи, нито учи, пък време няма. Никога нямало да ти изневери, обаче се виждате само вечер.

Или я стягай малко, или я оставяй! Ако видиш, че няма да стане със стягането, поне я използвай известно време да не си капо.

lamer4e7o
11-17-2013, 10:00
Попитай я дали й харесва да е с теб(директно). Гледай я в очите и не слушай отговора(ще си получиш отговора от лицето й). Виждате се всяка вечер? Как се държи? Не какво ти казва, а какво прави е важното.

Ако имаше как, щях да я попитам… Но тя след вчера, тотално започна да ме игнорира, но нека ви обясня как започна всичко от вчера де, понеже имам повечко време и се надявам, че ще ме разберете…

Значи вчера през деня ѝ писах на няколко пъти, че ще бъде най-добре да си поговорим на живо, не в тъпия фейс и тя ми отговори, че ще ми звънне… Естествено, аз не ѝ повярвах, тъй като тези нейни думи се бяха превърнали в навик, но никога не ги изпълняваше… Та така де… Казах ѝ да ми звънне нали поне преди 00:00 часа снощи, понеже ходих на дискотека малко и естествено я чаках, чаках да се обади, но напразно… Към 00 и нещо от дискотеката (представете си…) и написах нещо от рода на: „Мерси че ми се обади хахах“ — което естествено бе последвано от никакъв отговор. Забравих да спомена, че снощи глупавата ѝ сестра я беше тагнала във FB и беше написала нещо от рода на: „napivane tejko s - “… Нали знаете какво представляват тия тагове… И сестра ѝ беше тагната, както и един ром — чистокръвен. А нали уж беше много болната… А ходи по купони и се „напива“. И снощи след като се прибрах отново ѝ драснах някои неща във FB, но отново без отговор — въпреки че ги е прочела. Тази сутрин ставам и гледам някакви любовни статуси, които за мен са крайно безсмислени и сигурно се отнасят за мен, но не ми дреме като цяло де… И преди малко с цялото си сърце я премахнах от приятелите си във FB, както и сестра ѝ.

За мен е много странно това поведение на едно 19-годишно момиче, което си мислех, че ще има малко повече мозък от 13-годишните момиченца да речем, които са ми правили тези номера преди годинки, но явно съм грешал… Не мога да си го обясня просто защо така се получава… Занимава се с мен 2 седмици, от няколко дни усетих, че нещата не са както трябва и сега пълен игнор от всякъде, вместо да се разберем като хората…

Вие какво мислите по въпроса, момчета и момичета? :)

Amore-Mio*
11-17-2013, 11:54
Добре, как можеш да вземеш на сериозно един човек, който няма и една седмица и е започнал с обсебването?

И двамата си имате интереси, хобита, забавления и не е нужно нон-стоп да сте заедно и така нататък. Пък сте още в началото на връзката, а тая ревност и тоя страх в тоя период не са особено добре дошли.

lamer4e7o
11-17-2013, 12:07
Ами по начина ѝ на мислене, на говорене, на разсъждаване например. Не е някоя проста кифла да речем, ама виж какви глупости прави и как се държи… И не съм казал, че е нужно нон-стоп да сме заедно. Върни се малко назад из темата, защото си личи, че не си я чела цялата. :)

anonymous708973
11-17-2013, 19:23
Ами по начина ѝ на мислене, на говорене, на разсъждаване например. Не е някоя проста кифла да речем, ама виж какви глупости прави и как се държи… И не съм казал, че е нужно нон-стоп да сме заедно. Върни се малко назад из темата, защото си личи, че не си я чела цялата. :)

Не, просто ти наистина си обсебващ, както се изредихме една камара хора да ти го казваме предния път, когато си втълпяваше, че някаква мадама те харесва. Личностна черта ти е. Learn to let things go. Друго като съвет не знам какво да дам.

В частност по темата: Бий й шута и не се занимавай.

leadyflame
11-17-2013, 20:27
[QUOTE=lamer4e7o;10921692 Вие какво мислите по въпроса, момчета и момичета? :)[/QUOTE]
КОлко още трябва да питаш, на теб ситуацията още ли бне ти е ясна!?

wtfwtfwtf
11-17-2013, 20:31
Няма смисъл да си повтарям горния пост ,но тя се гаври с тебе..

Стана ми смешно от мнението на някои хора по горе.. прост народ.. кво като е в началото на връзката мисля че трябва да има някаква сериозност ако ще от 2 дена, да сте заедно, да не говорим че ако наистина са хлътнали 2 ма души според мен още в началото ще искат да са заедно навсякъде.. но според мнението на няколко хора по горе тя трябвала да се чука с всеки едва ли не и секи ден да и е запой и някви отрепки да и се търкат в циците в дискотеките.. аре фак офф на такиа курви

lamer4e7o
11-17-2013, 21:39
PinkPan7her, мерси, никога не си била толкова мила с мен. ^^ Схванах мнението ти! :)

leadyflame, вечИ ми е ясно всичко. :)

wtfwtfwtf, ясно ми стана още от вчера, че ме е използвала само и то по такъв начин…