View Full Version : Здравейте трябва ми ЕСЕ за утре !!!
anakondata12
11-11-2013, 16:25
Трябва ми Есе за утре на тема любовта !!! Ако може да ми напишете няколко реда но да не е от интернет :Д мерси
gerincito
11-11-2013, 16:44
Любовта - това е едно прекрасно и удивително чувство. Всеки един от нас го изпитва - любов към близките, към приятелите, към половинката и т.н. Любовта е най - чистото и откровено нещо, което може човек да изпитва. Тя е красива от където и да я погледнеш. Още по - вълнуващо е когато е споделена. Ние, хората сме създадени да обичаме и да бъдем обичани, да даряваме любов и да на обсипват с любов. Тя е тази, която ни кара да се чувстваме щастливи, сигурни, тя и като едно изключително висока кула, която непрекъснато може да бъде надграждана......
Надявам се да съм помогнала :):)
gerincito
11-11-2013, 16:45
Любовта - това е едно прекрасно и удивително чувство. Всеки един от нас го изпитва - любов към близките, към приятелите, към половинката и т.н. Любовта е най - чистото и откровено нещо, което може човек да изпитва. Тя е красива от където и да я погледнеш. Още по - вълнуващо е когато е споделена. Ние, хората сме създадени да обичаме и да бъдем обичани, да даряваме любов и да на обсипват с любов. Тя е тази, която ни кара да се чувстваме щастливи, сигурни, тя е като една изключително висока кула, която непрекъснато може да бъде надграждана......
Надявам се да съм помогнала :):)
shmatarok
11-11-2013, 16:52
Здрасти, що не вземеш да си го напишеш сам/а?
gerincito
11-11-2013, 17:38
Относно помощта за есето какво ще кажеш? Става ли?
anakondata12
11-11-2013, 17:48
Супер е мерси!!!!
gerincito
11-11-2013, 19:03
Радвам се, че ти хареса. насреща съм за помощ.
Няма ли поне едно нещо, което да обичаш, към което да чувстваш любов? Пиши за него. Темата "Любов" е толкова обширна, може да пишеш толкова много, а и щом е есе имаш пълна свобода. Победи мързела и напиши нещо от себе си.
А ако обича мързела, ко прайм ?
Просто съвет, не ме бърка особено. Кво обича- то си е за нея, няма си чупя аз главата.
leadyflame
11-11-2013, 20:40
Е, няма да стане, таз твойта работа! Бържи си сядай на дупето!
Mr.Killer
11-11-2013, 23:12
Е толкова ли е трудно да го напишеш това есе. По миналата година писах такова есе даже бях си запазил на приятелката есе-то на същата тема. Ама ги изхвърлих поради причини. Иначе много лесно се пише това есе. Да ми даваха все такива есета в училище.. :D