View Full Version : Какво да направя?
Striker,
11-16-2013, 13:09
От около година с едно момиче ту сме заедно ту не,страшно много се искаме и държим един на друг ,много сме близки,но все нещо ни пречеше да сме заедно.Преди няколко месеца най-накрая бяхме заедно,беше страхотно,но проблема е че ставаме зависими един от друг,обожаваме се и това ни пречи и на двамата.Защото аз искам да съм с нея ,както и тя с мен ,но просто имаме проблеми с обвързването и решихме да не определяме връзката си с някакви думи и т.н ,виждахме се ,говорехме си,излизахме заедно ,но бяхме така да го кажа в отворена връзка,всеки има свободата да прави каквото иска.Аз излизам с други момичета ,тя с други момчета и сме окей с това,не се бяхме виждали няколко дни ,снощи ми се обади да се видим,но вече имах среща с друго момиче и й отказах,но докато бях с другата в нас и правех секс с нея,мислех за моето момиче .. не можех да я избия от главата си,мислех как тя ме докосва и т.н .. сутринта като станах веднага отидох при нея,просто я исках веднага ,на момента ,след като правихме секс ,обясних й какво се е случило миналата вечер,че искам да съм с нея,че имам нужда от нея ,защото се побърквам явно,липсва ми да я усещам ,при което тя ми каза че я отвращавам и че съм бил страшно нагъл и долен.. Държа на това момиче и може би съм готов да имам връзка,но не знам как да я върна.Тя беше съгласна с това,да имаме пълната свобода ,да правим каквото си искаме ,, а сега съм лошия..
takecare
11-16-2013, 13:32
Обижда те, защото ревнува. Защото е осъзнала, че иска връзка с теб. Вземайте се.
С всички жени е така, уж викат пълна свобода а у, пък после сърдити... Голяма грешка е, че си и казал кво си правил.
Mr.Killer
11-16-2013, 22:58
Трябвало е да си мълчиш. Ако сте били обвързани тогава щеше да се счита за инзевяра. :D
baby_baby
11-20-2013, 13:09
Обижда те, защото ревнува. Защото е осъзнала, че иска връзка с теб. Вземайте се.
Това
Striker,
11-20-2013, 14:07
Абе не знам колко е осъзнала ,че иска връзка с мен.Повече не ми вдигна телефона ,не ми писа,каза ми да я оставя намира.Не съм я виждал и чувал от тогава,имам нужда от нея ,тя го знае много добре това и тъпото е ,че аз се държа като някакъв непукист,че не ми пука ,обаче толкова явно й показвам ,че ми пука за нея.Та аз 11 часа лежах до нея без да я докосна и я слушах как плаче за един глупак ,просто защото ми е супер важна и искам да е щастлива и не ми пука ,дали ще е с мен или с някой друг,стига да се усмихва.А когато ме вижда винаги е усмихната,това ми стига,абсолютно винаги щом й се обадя усещам,че се усмихва,винаги мога да я накарам да се чувства добре,но не знам защо не може да имаме връзка наистина не мога да го разбера.. не знам къде е проблема,това че сме твърде горди да признаем ,че наистина държим един на друг и имаме чувства .. или не знам.
Oreshkov
11-20-2013, 18:28
Проблемът е, че не си при нея, признавайки чувствата си, а търсиш отговори в интернет.