Влез

View Full Version : ПРОБЛЕМ

lovesuck
11-18-2013, 18:58
Здравейте не знам какво да правя или към кого да се обърна срамувам се от този факт и не мога да кажа на приятелите си реших да споделя с вас.Потя се ужасно много и си купих Одорекс да имаше ефект и бях доволна но когато започнах да тренирам спря да ми действа и се потя пак по същия начин а не мога без да тренирам :( а другия ми проблем е че имам ужасно много косми навсякъде и не знам как да се справя ако знаете някакви хапчета нещо кажете ми.Съжалявам много ако има подобна тема.

LipSy
11-18-2013, 19:34
Разбирам, че потенето е проблем, но това е жизненоважен процес и след като тренираш и си постоянно в действие е нормално да се потиш малко повече от нормалното. Одорекс може и да помага, но все пак не може да предотврати изпотяването ти изцяло. Инъче относно космите какво искаш да кажеш? Че имаш окосмяване по тялото ли?

LeagueofShadows
11-18-2013, 22:58
ама някви черни и гъсти ли са , бахти :-s лош ген , тежко му горко на бъдещия ти съпруг

пAteNцЕ
11-19-2013, 08:15
Ми аз пък ще препоръчам на Нивея сухия дезодорант. Поне на мен ми помага.

Runaway11
11-19-2013, 15:30
С потенето няма как да се справиш - иползвай си дезодорантите и рол оните и носи винаги мокри кърпи със себе си...

За другия проблем единственото решени е: кола маска, депилатори, епилатори - в краен случай бръснач и това е..лош ген - кофти.

xXxPETYAxXx
11-20-2013, 11:38
Възможно е да е нещо на хормонална основа, но може да идеш на дерматолог и той да прецени.

моки
11-21-2013, 12:54
Според мен е най-добре да се консултираш със личния лекар. Може би е хормонален дисбаланс и най-вероятно ще трябва да се консултираш с ендокринолог. И недей да се притесняваш от това което си!

Illusion772
11-21-2013, 15:20
Здравейте не знам какво да правя или към кого да се обърна срамувам се от този факт и не мога да кажа на приятелите си реших да споделя с вас.Потя се ужасно много и си купих Одорекс да имаше ефект и бях доволна но когато започнах да тренирам спря да ми действа и се потя пак по същия начин а не мога без да тренирам :( а другия ми проблем е че имам ужасно много косми навсякъде и не знам как да се справя ако знаете някакви хапчета нещо кажете ми.Съжалявам много ако има подобна тема.

Значи за потенето , аз също имам подобен проблем от година-година и половина , и лично на мен никакви рол-они , дезодоранти и каквото друго се сетиш не ми действа. Но с времето , се научих на някои номера които ще ти помогнат. Първо избягвай в дрехите ти сивото освен ако не е някакво тъмно-сиво. След това носи цветове като бяло,черно и дрехи от материи на които мокро не личи. Друго което ми помогна е кардио-то , прави диви кардио-та , аз след толкова време и тренировки знам че ако на другите им трябва 200м. тичане за да се изпотят , на мен ми трябва 400-600м. това всичко се базира на кардио издръжливостта. И последно - не му впрягай чак толкова на потенето , това потене като цяло е признак за активни метаболитни процеси - така че можеш да се радваш - развиваш се !