Влез

View Full Version : Възможно ли е ?Помощ!

проблем
11-26-2013, 11:12
Здравейте!Преди всичко да си кажа,че дотогава винаги сме ползвали презерватив,но имахме няколко дни този месец ,през които не ползвахме и за "късмет" ,сега като сметнах ,се оказа,че тези дни са били от опасните.Знам за прословутата предеякулационна течност.А иначе той не е свършвал в мен и по принцип не свършва в мен.Винаги с презерватив и отвън,по думите му е сигурен,но знам ли,ако все пак се е изпуснал?! Трябваше да ми дойде към 23-24-ти.По принцип цикъла ми е 28-30 дни,но днес вече сме 26-ти и още нищо.Започнах да се притеснявам доста.Последните месеци цикълът ми винаги си е бил през 28-30 дни,а този месец...Това закъснение може ли да се дължи на нещо друго?
Прочетох всички възможни симптоми на бременност, при мен единствено сънливост съвпадна.
Да,знам,че ние сме си виновни...

xXxPETYAxXx
11-26-2013, 11:22
Защо не си направиш тест?

Иначе, най-вероятно нищо ти няма и вероятно скоро ще ти дойде. Симптомите на бременност и предменструалните са почти еднакви.
И да, възможно е от много неща да ти закъснее.

baby_baby
11-26-2013, 14:09
Направи си тест

djipsito
11-26-2013, 19:01
Забавя се щото се стресираш. Успокой се.
И няма нужда от тест....

Котка.
11-26-2013, 19:06
Забавя се щото се стресираш. Успокой се.

Също може би от рязката смяна на времето.Просто не се стресирай, нищо ти няма, не си бременна. :) Ако искаш да се увериш - тест!Няма нужда иначе да ти казвам за грешката, която сте направили, виждам, че си осъзнала. :Р