PDA

View Full Version : Кажете мнение????

Rad00oo
11-28-2013, 18:39
Здравейте имам едно питане аз съм момче на 18 имам приятелка от скоро започнахме любовните игрички със нея.Докато нямаше нищо всичко беше ок.Датата и беше 20 ти и всичко си беше нормално.От както почнахме сега е за 1ви път, но и закъсня със 8 дни???Не сме правили нищо което да ни тревожи.Имаше просто няколко докосвания/търкания на половите ни органи :D :D :D преди това я задоволявах със пръсти.Кажете от какво може да се получи това, че да и закъснее толкова някък си се тревожа :) Благодаря предварително :)

SonataArctica
11-28-2013, 18:40
Купете си тест... :(

AKJSDHLX
11-28-2013, 18:53
ако не си свършил в нея няма проблем.. :) а и може да и закъснява от всичко(притеснение, нерви, начин на хранене)..според мен няма за какво да се притесняваш :)

baby_baby
11-28-2013, 20:10
от много неща може да и закъснява но не е бременна

djipsito
11-28-2013, 23:46
момчето никъде не пита за бременност, едва ли е толко тъп.
На едно момиче поради много причини може да й закъснява, по-горе ти казаха. (Интересно е как до преди да почнат да се пипат децата, даже не се замислят закъснява ли им, не им ли и като се потъркат малко - паника) - не се присмивам, сладки сте ми.

NeutralMilkHotel
11-28-2013, 23:51
Докато нямаше нищо всичко беше ок.

Това е мъдро, пич. Толкова мъдро...

Ще ме извиняваш - до вчера ходих по къси гащи, днес извадих зимното яке. Аз съм "втф?", какво остава за организъма ми. Как няма да закъснее?

Сега вече, ако друг оре твойта нива може и титла "татко" да ти връчат. :)

kam3n1tza
11-30-2013, 11:22
Вероятно преди това си бил чикий като си се изпразнил върху ръцете си и така става като не си ги миеш след това. Като си я задоволявал с пръсти си вкарал сперматозоидчета и тя е забременяла. Това е нещо нормално честито тате Раде! :)

xPafx
11-30-2013, 11:40
1.Ами, смяна на сезоните -> смяна във времето, климата, т.н.
2.От там като й е закъсняло с ден-два е поччнала да се притеснява и от това й е закъсняло още.
Няма нищо странно в това да ти закъснее/подрани с около седмица (освен ако наистина не е станал гаф, ама във вашия случай няма такова нещо, така че..)
Ще й дойде, няма от какво да се притеснява, случва се при някои момичета, дори някой месец да не им идва, но ако иска може да се консултира с генеколог за всеки случай.
:)

Rabalka
11-30-2013, 20:36
Нормално е след като си я отворил да и закаснее

AnzaRe
11-30-2013, 22:17
Закъснява поради причината,че може да си я поразширил и също така от промяната на климата ха-ха

sunshine333
12-01-2013, 14:21
Не е бременна както ти казаха.Не се забременява толкова лесно.