PDA

View Full Version : Отслабване

elitovt
12-05-2013, 15:21
Здравейте. Аз съм момиче и моята главна цел е да отслабна, НО като се има на предвид че искам да е в рамките поне на 3 седмици. Знам че това е супер много нездравословно, но имам си причини за това. И поради това искам ако може да ми кажете как да се храня, да правя ли упражнения и също искам да допълня че и пуша. И точно поради това че пуша не знам как ще стане това да отслабна. И как ще се храня. МОля за съветиии :)

yolo..
12-05-2013, 20:00
Аз също съм в режим отслабване в момента. ;D Намалих хляба и сладкото, и ям повечко плодове. Също така пия много вода. През ден правя коремни преси, гръбни преси, клекове и лицеви опори, но и по принцип си тренирам лека атлетика и на фитнес ходя.
Тичай! Внимавай какво ядеш! И помисли за напред дали да пушиш... ;)

POLLINA
12-05-2013, 20:17
Какво като пушиш? И аз пуша. Не ми пречи.
Така... отслабваш заради себе си , а не заради мнението на околните. Това е едно то най-важните неща. Не забравяй,че психиката е много важна, това как разсъждаваш, как възприемаш нещата.
Не си споменала причината, но срокът говори сам по себе си.
Не си уточнила колко кг си, колко искаш да бъдеш. Не си казала нищо за ежедневието си. Движиш ли се, спортуваш ли?
Тези неща трябва да се разглеждат в дългосрочен план. Нищо хубаво не става бързо.
Изхвърли от менюто си тестото, пърженото, сладкото, всякакви производни на чипсове, бисквитки, снаксове, газираното( най-добре е да пиеш само вода)
Кардио. Може и у вас. Кардиото трябва да е съчетано със силови упражнения за мускулите.
Ходи пеша, пии много вода.
Не очаквай да стане бързо, но това е пътят към добрите и трайни резултати.Всичко друго е вредно и ВРЕМЕННО.
:)

Svejana
12-05-2013, 20:27
Хващай се да тренираш яко. Трябва да си постоянна. Намери някоя заличка с приятни за гледане момченца, така ще имаш стимул да ходиш по-често и да се наслаждаваш на здравите им телца и ще ти е неудобно да бездействаш, все пак трябва да си луда да не искаш да впечатлиш КОРАВИТЕ БАТКИ. А те постигат перфектните си с много тренировки и не обичат кифли, които чупят стойки по фитнес уредите и почиват на всеки 5 мин. Не се притеснявай и да питаш инструкторите, който така или иначе само за фитнес си мислят, за някое друго опражнение. Все пак фитнес маняците обичат да говорят(да се правят на инересни) за фитнес, ще се чустват полезни а ти ще научиш нещо полезно. Периферно спазвай някъква диета. Ако искаш фрапиращи разлики почни безвъглехидратната диета на ДЮКАН (мисля, че така се казваше), но по-леко с тренировките. :)

strawberry88
12-05-2013, 22:53
Ако искаш фрапиращи разлики почни безвъглехидратната диета на ДЮКАН (мисля, че така се казваше), но по-леко с тренировките. :)

O, Боже! Недей!!!

BonnieandClyde666
12-06-2013, 14:20
Здравейте. Аз съм момиче и моята главна цел е да отслабна, НО като се има на предвид че искам да е в рамките поне на 3 седмици. Знам че това е супер много нездравословно, но имам си причини за това. И поради това искам ако може да ми кажете как да се храня, да правя ли упражнения и също искам да допълня че и пуша. И точно поради това че пуша не знам как ще стане това да отслабна. И как ще се храня. МОля за съветиии :)

Безплатен обяд, никъде не дават! :)

mayaaa
12-06-2013, 18:43
Значи: Ще ти обясня какво трябва да правиш, но преди това има и малко офтопик, който имам да кажа, ако искаш го чети, ако искаш го прескачай. Аз виждам два варианта: да отслабнеш "достатъчно" за определеното ти време, да не успееш да задържиш килограмите, да стане йо-йо ефект и пак накрая да не се харесваш или ефекта да не идва бързо и като не ти се получи за времето ти да се откажеш и пак няма да има полза. Така че, хубаво си помисли над отслабването ти и сроковете.. За да е достатъчно ефикасно ти трябват търпение и воля, а ние не можем да ти кажем тях как да ги направиш....

Он: Еми, не мисля, че не ти е ясно, че не трябва да ядеш сладко, чипсове, ала-бала, боклуци с една дума. Не махай никой вид храна от менюто си, но просто яж полезната такава. Пиенето на вода до колкото аз виждам е само за лъжене на глада... А бе, не оставай гладна, но яж неща с малко калории. Като цяло очевидно е, че трябва да поемаш по-малко калории отколкото изразходваш.
К.А.Р.Д.И.О! Доколкото знам (не съм се интересувала подробно), най-ефективно е интервалното кардио. Т.е. 2 мин - бързо ходене, 2 мин - спринт и после пак бързо ходене и тн.
Повечето неща не мисля, че не ги знаеш, ама просто чакаш някой да ти каже някаква магическа отвара, според мен.....