View Full Version : Encounters with strangers
DisappointedDreamer
12-05-2013, 18:58
Защото съм сантиментален човек. Защото ми е влюбено, защото ми е празнично, защото съм си аз.
Пускам тема вдъхновена от нещо, което видях в тъмблр и ми се стори супер миличко, позитивно и зареждащо с енергия.
Та, както заглавието на темата говори, тази тема е тази, където вие споделяте вашите случайни срещи с непознати. Малка усмивка от непознат. Поглед. Разговор. Нещо, което ви е стоплило сърцето от човек, който не познавате.
Не знам дали е за тоя раздел, ама какво пък.
Споделям първа аз -
докато изнасях някаква романтично-житейска лекция на приятелят ми в парка до нас в 9 часа през нощта, някакъв непознат младеж ме погледна, усмихна се широко, поздрави ме и ми помаха.
незначително, дребно, но и също толкова хубаво.
Вие сте!
П.П. днес правя седмица, откакто отказах цигарите след година и половина пушене. йей!
Докато не ми дремеше за форума някаква магия ме накара да вляза в него и започнах да си говоря с baby_baby
SonataArctica
12-05-2013, 19:04
Стария ти аватар беше по-хубав :(
Аз редовно си поздравявам непознати хора, но винаги ме гледат все едно съм луд 8-)
DisappointedDreamer
12-05-2013, 19:06
аз съм влюбена в сегашния ми!
стига с тоя негативизъм. бъдете позитивнии.
Аз редовно си поздравявам непознати хора, но винаги ме гледат все едно съм луд 8-)
И аз бих те изгледала така. :д Иначе... последното такова миличко нещо май беше една баба, която седя на стълбите с мен, приятеля ми и още една двойка и ни гледа как играем белот. Просто чакаше някого жената и си говореше с нас. Каза, че сме много добри деца. Ама тя е от квартала, тъй че не влиза много-много към графа непознати.
И освен това се сещам за една Бъдни вечер преди няколко години. С наще отивахме към бабини да вечеряме и да с разменяме подаръците. По улицата срещу нас вървят момче и момиче със коледни шапки и ухилени мега много и само изтърсват "Весела Коледа." Беше миличко такова едно. <3
Violenza
12-05-2013, 19:11
Аз пък ненавииииииииииждам да ме заговарят непознати. Отговарям единствено ако ме питат нещо свързано с пътя, иначе си мълча и се обръщам на другата страна.
DisappointedDreamer
12-05-2013, 19:16
Аз пък ненавииииииииииждам да ме заговарят непознати. Отговарям единствено ако ме питат нещо свързано с пътя, иначе си мълча и се обръщам на другата страна.
8-)
Ти пък.
Аз много обичам да говоря с непознати.
Сещам се за два случая. Едната с българка, тук в Стокхолм.
Чакаме си рано сутринта метрото с една приятелка, и както винаги пушим седнали на една пейка. Идва някаква лелка и сяда до мен, при което аз ставам, защото не е хубаво да и издишвам пушек във врата. Ставам, а тя започва да ме успокоява, на шведски, казвайки, че всъщност и тя пуши. Няколко секунди по-късно минава някаква бърза кола, и тя започва да се оплаква от днешната младеж, при което я попитах как се казва и тя каза - Валентина. А, славянско ми звучи. Откъде сте, бе? От България. Дайте да говорим на български тогава 8-) Много миличко и стана, даде ми телефонния си номер, оказа се акушерка, покани ме на баница и айрян. И тей.
Другия случай - 90 и кусур годишен швед. Сяда до мен на пейката, аз отново пуша. Започва да говори, аз го слушам. Оказва се, че е женен за българка, Катерина. Питам го дали говори български - "невъзможна" 8-) Щях да го изпапам. Говорихме около половин час, при което той строго ми забрани да се жененето рано. Много миличък човечец. Обясни ми за сградата, която дядо му бил построил и как всяка неделя ходил в някаква синагога. Покани ме и мен.
И многооооооо други историийки имам :3
SonataArctica
12-05-2013, 19:18
И аз бих те изгледала така. :д
Стига де! Забавно е 8-) . Минаваш си по центъра и някой маха на друг и въпреки, че си нямаш на представа кой e, почваш да му махаш и ти 8-) . Вадят поглед все едно са ги цапнали с нещо. Хората в градовете са доста по предпазливи и си гледат своята работа и общо взето не им дреме за някой непознат. Една от причините да обичам планинарството е, че хората са адски любезни! Винаги, когато съм на планина, се запознавам с нови хора и е приятно да си говориш с някой напълно непознат, било то дори за времето.
AnarchyBoy
12-05-2013, 19:20
Злобна лелка си, казах ти! ;)
Скоро ме спря една възрастна двойка, пред ЛТУ, аз със слушалките и раницата тръгнал за лекция, а мъжа нещо ми говори, свалям слушалките като си мисля, че ще ме пита за посока най-вероятно, а той ме хвана за рамото и ми каза..
"- Не я пускай.. която и да е.. Не я..
а старата жена се засмя и се усмихна, след което каза..
-Пешо остави момчето не виждаш ли, че е влюбено.. виж му усмивката.
при което той отвърна..
- Помниш ли? И аз те гледах така преди 50 години"
човека ми пусна рамото, хванаха се за ръце със старата дама и си продължиха, а аз не знаех какво да кажа, стоях като препариран и ми стана адски мило.. осъзнах какво е станало чак когато бях на Г.М. Димитров..
Маги, темата е супер ще я следя с интерес.. 8-)
crazyshitman
12-05-2013, 19:22
всеки луд с номера си
Violenza
12-05-2013, 19:26
Злобна лелка си, казах ти! ;)
Не съм, бе, моето е продиктувано от страх. Наистина изпитвам панически ужас от непознати и по начало от хората. С години сериозно се боря с този страх, дотук безуспешно.
Скоро ме спря една възрастна двойка, пред ЛТУ, аз със слушалките и раницата тръгнал за лекция, а мъжа нещо ми говори, свалям слушалките като си мисля, че ще ме пита за посока най-вероятно, а той ме хвана за рамото и ми каза..
при което той отвърна..
човека ми пусна рамото, хванаха се за ръце със старата дама и си продължиха, а аз не знаех какво да кажа, стоях като препариран и ми стана адски мило.. осъзнах какво е станало чак когато бях на Г.М. Димитров..
Diz pussy clean.. diz pussy squeeky. Dat pussy old.. dat pussy creakyyy.
AnarchyBoy
12-05-2013, 19:30
Не съм, бе, моето е продиктувано от страх. Наистина изпитвам панически ужас от непознати и по начало от хората. С години сериозно се боря с този страх, дотук безуспешно.
Хмм що тъй?
DisappointedDreamer
12-05-2013, 19:30
Diz pussy clean.. diz pussy squeeky. Dat pussy old.. dat pussy creakyyy.
Стига, де. Една тема, по възможност, не оаквайте :с
AnarchyBoy
12-05-2013, 19:31
Не му обръщай внимание, той си хейтва.. :)
paradosou
12-05-2013, 19:35
Точно мислех да пускам подобна тема. Сериозно.
xD
Предстои допълване на поста със случки, утре обаче.
heartshapedbox
12-05-2013, 20:03
Аз пък редовно се усмихвам на непознати. :Д
galaxy29
12-05-2013, 20:36
бях си взела току-що извадено от пеща топло черно хлебче с лимец от една пекарна, но такава вкусна пара излизаше, че не можех да чакам да се прибера и докато чаках трамвая си чупех залче по залче, а някакви баба и дядо, които чакаха до мен ми казаха как сладко си хапваш и аз ги попитах дали искат да си отчупят и те казаха не се притеснявай мила, ние сме стари хора и си търсим разговор и ми пожелаха щастие с:
а пък онзи ден в метрото се радвах и усмихвах на едно малко момиченце с румени бузки, което седеше в скута на майка си и беше развълнувано заради предстоящите празници и питаше майка си дали може да украсят като си отидат вкъщи и то ме видя, че му се смея и ми се усмихна и ми показа куклата си, а пък какво беше алено и бузките му червени и излъчваше само щастие
DisappointedDreamer
12-06-2013, 05:35
Точно мислех да пускам подобна тема. Сериозно.
xD
Сериозно? 8-) Ем, аз я пуснах, защото напоследък срещам единствено груби непознати, и исках да си напомня, че има и такива дето ти стоплят душичката.
Спомням си за едни 20 и кусур годишен младеж в Макдоналдс. Бачкаше там и чистеше нещо, че затваряха, та аз и компанията ядем, и аз се мръднах да мине той с парцала, защото седях права и се усмихнах, а той после ми донесе стол и ми го подложи да седна досущ като по филмите, където кавалера помага на дамата! ^^
HollyGolightly
12-06-2013, 05:37
Преди няколко дни бях в един магазин и едно детенце, което си стоеше на столчето в пазарската количка ми се усмихна и след като и аз му се усмихнах то ми каза "hi" и ми даде high five 8-) Определено ми оправи настроението за остатъка от деня.
Също така много обичам да си говоря с хората в магазините, обикновено доста по-възрастни жени, които обичат да споделят кога какво са си купили и дават съвети кое да избягвам.
И винаги се усмихвам, сигурно повечето хора ме мислят за ненормална, но какво пък, доказано е, че една усмивка може да оправи нечий ден 8-)
DisappointedDreamer
12-06-2013, 05:45
Авв :) И аз абсолютно винаги се усмихвам. Тези, които са ме виждали от форума са ми свидетели! :Д
Добавям други два случая:
С най-добрата ми приятелка, прекарахме от 5 часа сутринта до 3 следобед в конюшната, да се грижим за 15 коня. По едно време на обяд огладняхме и намерихме някакво колело. Решихме с него да ходим до центъра, който беше на 5км от конюшната. Качи се приятелката ми отзаде, аз въртях педалите и където минавахме покрай хората ни се усмихваха, поздравяваха и смееха. Беше един от най-хубавите ми прекарани дни :Д
Стигнахме до някаква станция за бензин, купихме си цигари и пица, а продавачът дълго ни се чудеше и накрая ни заговори; та прекарахме някакви 15 минутки в чатене и пушене.
Друг случай с приятелят ми:
Излизаме с него, и кучето му (Роузи) и абсолютно всички, които ни видят ни поздравяват с популярното "хей" на шведски 8-) По едно време той почна да се чуди, а на мен ми стана много миличко.
AKJSDHLX
12-06-2013, 07:51
Много хубава тема! ^^
Доста често ми се случва да разговарям с непознати, най-вече таксиметровите шофьори(в моя град са много милички) :Д нооо в момента се сещам за няколко конкретни случки .. :Д
Бях в Англия при сестра ми за месец.Някъде на 4тия-5тия ден се получи така, че останах сама вкъщи...беше ми скучно и реших да отида до парка да покарам ролери.Точно се бях научила и още бях малко паянтова...ии направих аз няколко обиколки на паркчето ии последва едно нагорнище...и аз така вече се надъхах да го изкача и бях почти до края, когато едната ми ролера поднесе и се строполих много брутално.Преди още да разбера какво е станало едно момче дойде при мен и почна да ме пита, дали съм добре, наранена ли съм :Д и аз малко шок, от падането, а и малко се притеснявах да говоря :Д казах му спокойно, че всичко е наред, помогна ми да стана и ме заведе до една близка пейка, за да се увери, че съм добре, така се заговорихме и веднага си допаднахме супер много, до ден днешен си поддържаме връзка :Д
Друг случай.Във Варна съм на един фестивал и с най-добрата ми приятелка бяхме си наумили да си направим татоси :Д .. Ама 2ри ден там..изобщо нищо не знаем.. :Д ии вървим си ние там по една главна ии виждаме едно момче с 2обеци на веждата :Д и направо ''Здравееей'' ама и той ни отговори така позитивно ''Здравеейте'' :Д и после ние ''Как сии'' и той ''Добре съм''':Д и така..упъти ни към едно татоо студио, ама беше затворено :Д В последствие се засякох още веднъж с това момче в Пловдив..и се учудих много, когато ме позна :Д
Един ден отивам към училище.И нали почти съм стигнала ии виждам едно момче, високо, с голяма раница и невероятно дългите расти...ама бяха много дълги :Д и не се сдържах и направо като се разминавахме му казах ''олееее мн яки расти'' :Д той ме погледна някак учудено и ми каза, че не разбира български :Д Оказа се че е от Германия и т.н. :д упътих го до музея и повече не го видях.. а имаше тооолкова яки расти :Д
Това е от мен за сега, като се сетя нещо друго може и да допълня. :))
pandabear
12-06-2013, 07:57
миналата година, точно покрай коледните празници бях организирала приятели да съберем разни дрехи, играчки и книги и да ги занесем в някакъв дом за дечица. отиваме там, сядаме на едни малки стоплчета и всеки от нас в скута си държи някакво детенце. грижещите се за децата започват да отварят чувалите и ги показват на децата. момиченцето, което беше до мен си хареса едно розово суичърче и книжката Питър Пан, които бяха мои. попитах я дали й харесват, а тя просто се разплака и ме прегърна. не мога да опиша какво почувствах тогава.
друго, за което се сещам е как на една спирка при качването ми в автобуса ми падна панделката-шнола и едно момче отвън я взе и тича няколко метра докото шофьора спре. качи се и ми я даде, въпреки че беше паднала в локвата и цялата беше кална. определено тази случка беше повод за усмивка.
докато работех в едно кафе-библиотека и при плащането на една поръчка малко стара двойка ми подариха някаква малка книжка с любовни цитати, и на първата страничка беше написано "на едно лъчезарно момиче...". хубаво ми стана, много!
сещам се как бяхме излезнали с приятеля ми на разходка в Борисовата и бяхме седнали в една беседка, тоест аз си седях, а той си беше легнал в мен. и просто си мълчахме. по едно време се появи един мъж с книга в ръка, седна до нас и каза "а така, правете любов, а не война". започна да разказва някакви неща, а малко по-късно разбрахме, че иска пари, вероятно, за да си закупи алкохол ;д. но някак ме усмихна и тази случка.
веднъж докато се учех да карам колело, много се нервирах, повишавах доста тон и някакъв рандом пич се спря и каза, че му се иска и жена му да звучи така, когато се нервира, след което ми се усмихна, пожела ми късмет с начинанието и си тръгна. подобри ми настроението, доста ;д
има още много случки, ама това са първите, за които се сетих.
Веднъж един мнооооого як стриптизьор ми предложи тройка. Ако третия не беше травестит, сигурно т'ва щеше да ми е любимата история с непознати.
Аз попринцип не се впечатлявам много от такива случки с непознати.
Сутрин при мен е закон да съм във възможно най-отвратителното настроение. Заядлива, раздразнителна, не обичам нито да слушам някой как говори, нито пък аз да говоря, всичко и всички ми лазят по нервите.
И към всичко това като добавим факта, че съм станала в 6 сутринта и излизам навън в адския студ, трепереща от глава до пети... Най-мило ми става, когато шофьорите ми дават път. През друга част от деня, това бих го сметнала за адски нормално и въобще няма да го отразя, но сутрин ми действа много положително. 8-)
girlwithblueeyes
12-06-2013, 11:15
Прекрасна тема имаме нужда от такава .
Днес сутринта когато отивах към залата до мене минаха мъж и жена на не по повече от 60 години хванати за ръце . На мен нищо не ми казаха но ми стана едно такаво мило и нежно
Разхождаме се вчера ние с моят и зад нас вървеше едно момче усмихна ни се и ни кмина одобрително с glava
Когато отидох за пruv път при хирурга ми бях толкоva изплашено направо се бях вкопчила в приятелят ми а до мен седеше една жена през цялото чакане и дума не обели но когато влизах в кабинета ми хвана ръцете и ми пожела всичко да е наред.
Има и още но после ще допълвам.
Niakoitam
12-06-2013, 12:11
Като цяло интересна и хубава тема, но пък...като гледам коя и е авторката ме "дострашава" изобщо да пиша в нея. Както и да е. Ще пробвам с една случка:
Веднъж цял ден бяхме работили в селото с бащата ми,след което си тръгнахме. той с моторчето, а аз с рейса.Стигнах до градът ми и слязох. Тръгнах към нас.По пътя пред едно заведение някаква млада майка нещо се караше на детето си.Едно такова малко и русичко. Когато приближих то се приближи до мен. Стигаше ми до колената. Погледна нагоре с едни големи очи, след което започна да ме обикаля и да тича около мен викайки Тате! Тате!. Доста забавно ми стана. :)
За някаква конкретна случка не се сещам, но почти всеки ден се запознавам с хора от блока ми, поздравявам всеки, когото срещна и си говоря с рандъм хора на улицата без да ги познавам.
Супер забавно е да кажеш на някого ''Здравей, как си?'' и той да се чуди откъде те познава и дали изобщо те познава, после да реши да ти отговори и да ти се усмихне, примерно. :D
И редовно правя комплименти на някакви хора с хубави очи, усмивки, коси и пр. с цел да се почувстват малко по-добре и да се усмихнат.
DisappointedDreamer
12-06-2013, 12:44
Много хубави истории от всички ви :)
Хохи, в Швеция е задължително шофьорите на превозните средства да спират на пешеходните пътеки. За сметка на това, аз често давам път на тях :Д Миналата седмица, две коли ми спряха в противоположни посоки, и аз почнах да замахвам с двете ръце, сигнализирайки им да минават. Едната мина, но другата въпреки моя сигнал ме изчака, а шофьорът в колата широко ми се усмихваше и ми махна.
В Швеция влизаш в автобус само от страната на шофьора, и аз винаги поздравям когато се кача. Има и шофьори, които правят мънички съобщения на крайните спирки, от рода на "пристигнахме, пожелавам ви приятна вечер и много усмивки, внимавайте да не си забравите нещо". Винаги ми става миличко и се връщам да ги поздравя.
Deadlock
12-06-2013, 13:04
Обичам непознатите си повече от познатите си! :Д Много ми въздействат моменти с хора, които никога не съм виждала и няма повече да видя. Като малка ми харесваше да пращам писма в бутилка (по-скоро да пиша писма с това предназначение) и да слагам бележки в книгите, които връщам в библиотеката. Вълшебно е някой тотално непознат да намери посланието и това да изиграе роля в живота му. Сега почти не взимам книги от библиотеката заради киндъла, но когато го правя, още оставям бележки.
А темата е за срещите с непознати, та нека се върна там. Последната ми е от снощи. Тук имаше ужасна буря, транспортът беше спрян, не трябваше да излизаме от вкъщи, но аз препсувах бурята и реших, че ще си ходя, където си искам (това е една друга история). На отиване нямаше проблеми, но на връщане се наложи да чакам на една спирка около половин час и да мисля какво да правя, защото автобуси нямаше (слухът бе, че ще ги пуснат скоро), а такситата са безбожно скъпи. Мръзнех си аз самотно и притеснено и проклинах глупостта си, когато отнякъде се появи един тип и заяви, че автобуси няма да има и да не се надявам. Все пак се зарадвах, че виждам човек. Попита ме къде искам да стигна и се оказа, че не само сме в една посока, ами и живее в съседната сграда! Светна ми червената лампичка, ама я игнорирах. Вървяхме през вятър, сняг, лед и стигнахме успешно. Беше много забавен, пееше коледни песни и ми каза да не се притеснявам, защото Йети е тук да ме спаси. :Д
Друга скорошна случка.. Прибирах се с колело от библиотеката, беше мрачно и бях кисела. Стигнах най-омразния ми баир, наричан още безкрайния баир, и се тутках нагоре по него. Тогава чух "You're very nice!". Идваше от човек, чакащ на една спирка. Голяяяма усмивка лепнах и така си се усмихвах до вкъщи.
Стига толкова засега. Ааа, между другото, магнит съм за луди и алкохолици и имам гадни истории с тях, ама няма да ги разказвам. Ако има такъв човек наоколо, идва при мен. Преди се опитвах да общувам с тях, но не ме бива. Винаги се чувствам изстискана след това.
djipsito
12-06-2013, 15:51
И аз обичам да си лафя с непознати (или те с мен, не знам кое повече :Д)
Имам много истории, сега се сещам за една баба в автобуса, която се беше втренчила в бялото ми яке и ме пита с кво го пера. Та се заговорихме за перални, препарати и чудесии. В Испания старите хора също са много обяснителни и приказливи, понякога е досадно да те хванат за слушател, ама има и забавни моменти.
Друг случай е, че непознато момче, хипар, ме изпрати до нас, без никви задни мисли и простотии. Говорила съм и преди за тази случка във форума и се предизвика един терор, все едно не знам какво беше станало... За тва ще си спестя подробностите.
Влизам в магазина.. някви мацки се смеят.. пред тях на ред е някъв дядо.. значи отдавна е там.. и го чувам да вика.. а от моите вафли иматееее лииии.. касиерката му отговаря.. кои са ваще вафли.. той казва.. е как, веее.. не ги ли знаетеее.... тя вика кръгли ли са, квадратни ли са, кви са, правоъгълни.. той и вика.. абе Кокото, бееее.. тя му дава въпросното Коко и само че се налага да отиде до склада, за да си земе водката.. и казва.. Как се казваше момчетооо.. тя му казва Светльо.. тогава той пак се провиква.. Цветно лиии, странно имеее.. тя повтаря Светльоо.. и той казва.. Ааа, Цветко по-бива, добре, айде лек ден.
shmatarok
12-06-2013, 18:33
^ 8-)
Горната история ме подсети за нещо. Лятото работех на рецепция в хотел и един ден пристигна един господин на видима възраст около 50-60 години. Висок, едър, симпатичен soon-to-be дядо германец, когото трябваше да настаня. Уви, човекът имаше проблем със слуха и колкото и да се опитвах да му отговоря на въпросите, все не чуваше, а аз не говоря тихо. Шефката ми реши да ми се притече на помощ, но скоро и тя се отчая. Накрая му написах на един лист по-важните неща и от тоя момент нататък си общувахме с бележки. 8-) Постепенно разбрах, че преди са ходели все с жена му на почивки и тя се е занимавала с официалните неща, но е починала наскоро и сега той се опитва да продължи традицията им. Стана ми малко мъчно за него, защото беше много добър човек и като си тръгваше пак аз го изпращах и то не бяха прегръдки и благодарности... 8-)
Като се замисля най-запомнящите се моменти все са били с германци. Много драго ми стана веднъж, когато едно семейство пристига и започва да ми говори на развален английски, аз ги усетих, че са немци и почнах на немски и те като се зарадваха, ще кажеш, че е кой знае какво (особено след като немския ми е далеч от перфектен). 8-) Редовно идваха на рецепция да си говорим и даже ме караха да ги уча на български. Много подаръци ми оставиха като тръгваха, пак прегръдки, пак благодарности и обещания, че и догодина щели да дойдат дано съм била там. 8-)
Темата е много хубава, историите ви също. :p
И аз ще разкажа нещо. Вървях от училище към гарата със слушалки в ушите както обикновено. Видях едно малко момиченце, което тичаше към мен, дръпна долния край на палтото ми и свалих едната слушалка.."Много си хубава. Искам като порастна да приличам на теб". Стана ми толкова мило.
Друг случай-вървяхме с брат ми към стадиона /той щеше да играе футбол с едни негови колеги, а аз обожавам да гледам 8-)/. Една възрастна жена ни спря и ни пита дали сме внуци на Жельо. Ние отговорихме, че сме, а тя каза "Приличате си много с него. Дядо ви е много добър човек.", след което допълни, че ние сигурно сме също толкова добри колкото него, усмихна се и отмина.
fUcKsMiLe
12-06-2013, 18:46
Не мога да говоря с непознати, ако не е за посока или час(това вече не се случва, но като малка колко съм ги спирала :Д) едва ли ще заговоря някой непознат без причина. Обаче сега се сещам точно за една случка, където бях на разходка в един парк с приятеля ми и си вървим съвсем спокойно и гледам един дядо се е втренчил в нас и само каза (беше на не повече от 3-4-5 метра от нас) "Не го изпускай. Дръж го здраво! Бъдете щастливи!" И някакви такива.. при това с усмивка на лице. И аз му се усмихнах и ми стана много миличко. :)
"Не го изпускай. Дръж го здраво! Бъдете щастливи!" И някакви такива.. при това с усмивка на лице. И аз му се усмихнах и ми стана много миличко. :)
Тва да не е дядото на AnarchyBoy, we.. haahhahaha.
"Много си хубава. Искам като порастна да приличам на теб".
Leko баце леко.
Leko баце леко.
Епа не е ли истина? :(
Епа не е ли истина? :(
Не знам, не съм те виждал, ама е много нескромно от твоя страна да се самохвалиш тъй.
DisappointedDreamer
12-06-2013, 18:57
Стига, де.
Хубави емоции искам само!
Violenza
12-06-2013, 18:58
Забравих да ви кажа, че един съфорумник веднъж дойде да се запознае с мен без да знае коя съм, ама аз като дърто куче тук го познах веднага. :cool: Това беше един от малкото пъти, в които вместо да се обърна намръщена, обелих 2 приказки.
AnarchyBoy
12-06-2013, 18:59
:D
Чакам си на спирката. Минават майка с дете. Майката казва "осемдесет и", а момченцето казва "осеееем". Майката казва "осемдесет и", а момченцето казва "девеееет". Майката казва "осемдесет и", а момченцето казва "десеееет". Фукин фуни, йеах.
Забравих да ви кажа, че един съфорумник веднъж дойде да се запознае с мен без да знае коя съм, ама аз като дърто куче тук го познах веднага. :cool: Това беше един от малкото пъти, в които вместо да се обърна намръщена, обелих 2 приказки.
Сигурно е бил красавец....
fUcKsMiLe
12-06-2013, 19:06
Тва да не е дядото на AnarchyBoy, we.. haahhahaha.
Едва ли :lol: Моя нямаше баба до себе си!
Веднъж, по време на окупацията , в университетската градина се срещнах с един германец, който нямаше обувки. :D Пичът беше много симпатичен и разговорлив и ме попита дали имам огънче. Оттам се започна с лаф мохабет :D Оказа се,че има обувки, но ги оставил в окупираната аудитория / за протокола, вън беше хладничко./ Доста си говорихме, беше пътуващ актьор и музикант. Оказа се ,че е бил много близо до родното ми място, беше доста впечатлен от нашата природа. Покани ме на театър, даде ми и брошури за следващите :)
Беше хубаво да си говориш на английски и много малко немски с някой,който е толкова над нещата. Той буквално приемаше всяко едно нещо като дар от съдбата и му се радваше!
а той ме хвана за рамото и ми каза..
при което той отвърна..
Същият е.
Едва ли :lol: Моя нямаше баба до себе си!
То след оня случай с AnarchyBoy тя вече не е искала да излиза с него.
с някой,който е толкова над нещата. Той буквално приемаше всяко едно нещо като дар от съдбата и му се радваше!
Известно ти е кво правят протестиращите студенти, нали ?
Не знам, не съм те виждал, ама е много нескромно от твоя страна да се самохвалиш тъй.
Не го казах с тази цел.
DisappointedDreamer
12-06-2013, 19:13
102, ако не спреш със спама ще накарам батко ми Шадоу да ти даде кратка пред-Коледна почивка от форума.
102, ако не спреш със спама ще накарам батко ми Шадоу да ти даде кратка пред-Коледна почивка от форума.
ХАхАхаахахахахаахАхахааха Хахаахх
DisappointedDreamer
12-06-2013, 19:15
Така да бъде.
AnarchyBoy
12-06-2013, 19:19
:D
Известно ти е кво правят протестиращите студенти, нали ?
:lol: той не беше протестиращ, беше за Алма Алтер,ама беше заключен театъра и беше забил в 272
:lol: той не беше протестиращ, беше за Алма Алтер,ама беше заключен театъра и беше забил в 272
В Алма Алтер са даже по-зле. По рождение са напушени.
pandabear
12-06-2013, 19:28
ХАхАхаахахахахаахАхахааха Хахаахх
край. сега ще трябва малко да го оставиш тоя комп. >.<
гадно ли ти е?
край. сега ще трябва малко да го оставиш тоя комп. >.<
гадно ли ти е?
За щастие са ми махнали бана в дотата, така че сичко е ол кей.
HollyGolightly
12-07-2013, 07:21
Днес сутринта отидох до магазина и точно преди да паркирам видях една жена, която се опитваше да пресече и аз и спрях, въпреки че не беше пешеходна зона. Имах да взимам само едно нещо, а доста хора чакаха по опашките, незнайно как се оказах зад същата жена и тя ме пусна да мина пред нея.
Вечерта излезнахме с моят и когато има хора около нас си говорим с "Da" "Ne" уж да не ни разбират, а някакъв човек се доближи до нас и ме попита от къде съм, след като му казах, че съм от България, той ми каза, че преди няколко месеца са си осиновили дете от България и ако нямам нищо против да се срещна с нея и евентуално да и помагам.
Странен ден
AKJSDHLX
12-07-2013, 18:47
сетих се за още случки
Лятото работех в едно заведение bar&dinner ии един ден на моят район седна едно семейство.Мъжът беше българин, жената германка, а детето много сладко.Изглеждаха много приятни хора и се заговорихме.По едно време мъжът ме попита, дали случайно мога да му намеря трева от някъде :Д и аз разбира се О.о :Д но си имах един колега, който си падаше малко тревоманче и отидох да го попитам :Д ..той веднага им намери...после в продължение на седмица идваха всеки ден да обядват в заведението, настояваха аз да ги обслужвам, питаха ме за забележителностите около града ми и наистина ме зареждаха с много положителна енергия.
или пък един път бях на дискотека с приятелки, ядосах се заради някакъв идиот и излязох отвън на въздух да изпуша една цигара.Едно момче, непознато момче(което е странно, защото в моят град си се знаем хората) дойде при мен и ми поиска огънче.Подпря се до мен и започна да ми обяснява как е бил забравил колко яко е било в България, защото от 4-5години живеел в Холандия.После се оказа, че баба му живее в моя квартал, много близо до дома ми и дори я познавам. :Д Така си тръгнахме заедно, пихме кафе, изпрати ме до вкъщи, много приятно момче, оправи ми настроението.
NeutralMilkHotel
12-07-2013, 23:54
Веднъж забих един мъж в ОЧЗ - носеше шлифер, винтидж шапка, костюм, ала бала, а беше някакъв на 28. И излязохме да пием кафе и той се оказа някакъв зарибен нацист, и искаше да ми покаже чинийките си със свастики, и снимки на мъртвият си дядо (нацист), след шрапнел в лявата половина на лицето + статията в уикипедия за него. И нещо след срещата спря да ми вдига, 'щото като ми предложи да гледам гор снимки на дядо му обърнах темата на кариеси и др. яки неща, като да се подигравам с поздрава и някакъв джаз музикант, който харесваше . :/
След шест месеца ми писа СМС, че ме обича и трябва да сме заедно. Но това така и не стана. :/
Лятото работех в едно заведение bar&dinner ии един ден на моят район седна едно семейство.Мъжът беше българин, жената германка, а детето много сладко.Изглеждаха много приятни хора и се заговорихме.По едно време мъжът ме попита, дали случайно мога да му намеря трева от някъде :Д и аз разбира се О.о :Д но си имах един колега, който си падаше малко тревоманче и отидох да го попитам :Д ..той веднага им намери...после в продължение на седмица идваха всеки ден да обядват в заведението, настояваха аз да ги обслужвам, питаха ме за забележителностите около града ми и наистина ме зареждаха с много положителна енергия.
Това ме подсети за нещо. Всъщност подсеща ме за доста случки, но една има специално място в сърцето ми, защото и до ден днешен хората са ни много близки приятели. Лятото на 2009-та или 2008-ма. Ще ви излъжа. Бяхме на ресторанта, а аз много обичах да седя отвън на табелата, за да привиквам хора. 8-) /бях сладко лапе 8-)/ Покрай мен мина един мъж и директно влезе в ресторанта. Аз влязох след него и попитах тихо майка ми "Мамо, мамо, този човек идвал ли е преди?". Отговорът ѝ беше отрицателен. Човекът си поръча едно кафе и тъй като беше седнал на съседната до служебната маса, ни заговори. От дума на дума минаха 3 часа. Оказа се, че е шофьор на микробус на фирмата, която караше туристи в хотела ни и че живее в съседния хотел. На другия ден вечерта имаше мач /сега като се замисля, тогава беше европейското, та годината е била 2008/ и той събра цялата компания в нашия ресторант. Гледаха мача заедно с нас. Оказаха се много приятни хора. До края на лятото ни станаха много близки...И така до ден днешен.
едит: От 10-тина човека 3-4-ма са ни близки, но пък и с останалите тръгва приказката. 8-)
paradosou
12-08-2013, 10:26
Веднъж докато се прибирах към къщи ме завари буря. Страхотна, със супер мощни светкавици и гръмотевици. Дъждът, разбира се, също не беше тих и кротък 8-); вече бях подгизнала и си шляпах съвсем смело. В един момент край мен мина също толкова мокро момче, усмихна се широко и ми каза 'Май не съм единственият луд, на когото е спряло да му пука. Кво пък, за такива моменти понякога си заслужава'.
Друг случай - търсех 'Хеликон' без грам идея за конкретна посока. Явно някаква жена беше забелязала :D и дойде да ме пита какво ми трябва. Отговорих и въпреки че ми се стори, че бързаше за някъде, ме заведе до мястото. По пътя си говорихме и се оказа страшно приятна.
Сравнително скоро пък на панаира в града едно малко и ужасно симпатично момченце с дяволит блясък в очите ме спря и ми подари цяла връзка балони. Харесало ме и му се щяло да съм му кака :-D.
Има още много...
Сравнително скоро пък на панаира в града едно малко и ужасно симпатично момченце с дяволит блясък в очите ме спря и ми подари цяла връзка балони. Харесало ме и му се щяло да съм му кака :-D.
Има още много...
:д Интересна история. Обикновено аз се радвам на децата, а те бягат от мен и се гушкат в родителите си. Един-единствен път детенце от кварталната банда ни спря с едната аверка да ни каже, че сме били много красиви и искало да прилича на нас.
illusional
12-08-2013, 16:41
Днеска на спирката, докато си чаках трамвая, на някакъв дядо му падна салфетка от джоба и ме попита дали е моя... Party hard
PainMonopoly
12-08-2013, 16:49
И аз съм така, разбира се. :Д
Аз избягвам да говоря с непознати, т.е. аз никога не заговарям непознат, но ми се случва често да ме заговарят някакви хора. Обикновено ги намирам за нагли и досадни, но е имало някои случаи, в които наистина ми е било приятно да си говоркаме.
Едното, за което се сещам, е, че се прибирах от някакво място с такси и учудващо таксиметровия шофьор се оказа много симпатичен. Говорихме си за книги и обсъждахме една поредица. Беше много яко.
Друг път едно детенце ми подари някакво цветенце с думите "заповядай, како". :Д Нито се кефя на цветя, нито се кефя на деца, ама беше много миличко. :Д
girlwithblueeyes
12-08-2013, 19:30
Аз пък обожавам да се запознавам с нови хора . Да си говоря с тях винаги ако някой ми е досаден мога да му тегля игнора . Но има нещо толкова забавно в това да се запозанеш с някой ей така от нищото .
Колко е приятно да вляза отново във форума и освен обичайните тъпотии да видя и нещо хубаво. :)
Веднъж имах интервю за работа и почти закъснявах вече когато хванах трамвая от спирка, на която нямаше от къде да си купя билет, а нямах дребни пари. Шофьора ми се озъби да съм му била дала точно, а най-дребните ми бяха 20лв. Попитах една жена дали има да ми развали (при което си помислих, че аз самата не съм сигурна дали бих развалила 20лв на непозната в рейса ), но жената все пак ми даде две по 10. Естествено аз продължавам да питам хората и едно момче стана и ми подари билетче. Стана ми много мило,че хората правят жестове за непознати и не всички са гадни и сърдити , а и денят ми стана една идея по-хубав. :)
DisappointedDreamer
12-08-2013, 21:56
Радвам се, че темата ви усмихва :) Имате прекрасни истории.
Сещам се в България като си бях лятото, на "село", и срещнах някакви баби, които не познавах, но които очевидно ме знаеха :Д Когато ме видяха, ме попитаха дали съм внучката на Магдалена, а въпросът им беше придружен с "разбира се, че си. също толкова стройна и хубава си, колкото тя беше". Много тъжно и мило ми стана.
NeutralMilkHotel
12-08-2013, 22:01
Аз се запознах с един афганистанец от Франция една сутрин лятото, докато пиехме на Кристал. 8-)
И той беше нудист и искаше да се чука с готиният ми авер. И после налази мен само да ми целува ръката...После се съблече гол и отиде да зарибява някви мацки от Варна ли к'во беше.
Преди да си тръгне си говорехме за самоубийства и си показвахме белезите, той ми поиска цигара и каза, че има астма и се мрази и за т'ва ще пуши...
След няколко месеца се засякохме около джамията и той ми носеше кученцето на ръце и държеше да го хвана под ръка и тръгна с мен на където бях тръгнала. И после ме учи на вин-чун и да говоря някакъв език дето не го бях и чувала. Каза ми, че българките са много лесни. 8-) Питах го как си е изгубил девствеността. Бил на 9 и доведената му сестра, която била на 11 почнала да го чука и много се кефела, че не свършва и чак викала приятелките си и те да го чукат.
Накрая каза, че си заминава за Франция утре и ме ухапа. :/
Беше много интелигентен иначе. Ама като дойде авера ми и нещо не го хареса, 'щото е клошар. 8-)
Хубава тема. :) Не се сещам за много конкретни случки, но ще напиша каквото ми идва на ум в момента.
Веднъж се прибираме от лекции с една колежка с рейса, тя си слезна на нейната спирка, аз продължих. И до мен седна едно момче, което седя няма и 10 секунди и стана, застана срещу седалката ми и почна да ме гледа втренчено. (а това е нещо, което много ме изнервя по принцип) Погледнах го и аз няколко пъти да се усети, да спре...не. По едно време му звънна телефона, а той толкова залисан, че чак се стресна. И преди да вдигне ми каза "Ох, съжалявам, че така те гледам, знам, че не е възпитано, но имаш невероятни очи". Засмях се, благодарих и той ми помаха и слезна. А бях готова вече да му кажа нещо на криво. ;д
Бяхме на дискотека преди година, беше топло и все още уж се спазваше забраната за пушене, та бях отвън с 2 приятелки да пуша. По едно време дойде един човек и започна да ми говори на английски. Каза ми, че е турист тук, че е мексиканец и че не може да повярва колко красиви българки има и ме помоли да се снима с мен за спомен. Зарадва ме понеже беше много сладко-смешен човечец - нисък, пълничък, с мустаци точно като мексиканците, само шапката му липсваше и имаше много забавен акцент и един ухилен, свеж беше. ;д
Има една жена в квартала, не е много с всичкия си, а и като цяло животът и не е бил много лесен, доколкото слушам, но все е усмихната и учтива. Като ме види докато разхождам кучето винаги се спира да ни се порадва и да ни каже колко сме хубави и двамата и всеки път ми пожелава да съм щастлива и усмихната.
Същата тази жена веднъж ме помоли за 2 цигари, че нямала пари да си купи, чакала си пенсията. Дадох й, а тя си извади от джоба всички стотинки да ми ги даде и ми се извини, че нямала повече. Не й ги взех разбира се, но ми стана мило, предвид, че понякога рови и по кофите и въпреки всичко иска да е честна.
Много обичам да си говоря и с мили баби и дядовци, много са сладки.
Имам страшно много случки,които все още ме карат да се усмихвам.Преди доооста години се возех в автобуса,беше януари,парното не работеше,един човек в автобуса миришеше на свинеферма...Абе знаете как е.Забелязах че има мъж,който носи сурвачка и обикаля от човек на човек и мърмори нещо докато го тупа по гърба.Инстинктивно си стиснах здраво чантата и очаквах да ми се поискат пари.Вместо това човекът ме потупа по гърба леко,пожела ми много хубави неща,усмихна се и слезе на следващата спирка.
Три пъти бабки са ме спирали да ми кажат че приличам на Бихтер от "забранения плод",обаче аз съм изглеждала миличка,пък тя била кучка.И се започна с обяснението с кой спала, какво казала,какво направила.... :D
Бяхме на абитуриенска на братовчедка ми миналата година и в последния момент приятелят ми реши че трябва да се подмаже на родата и купи 4 букета-за абитуриентката,за майка й,за майка ми и за баба ни.Та той носеше трите по-малки,аз носех най-големия.Носех една свежа рокличка до почти коляното,а той както винаги беше с риза и дънки.Една жена го спря,каза че иска да го поздрави че има такава хубава дама и се радва че не сме като останалите ни набори,които се обличат в дълги рокли и се състаряват с прически и грим.
На неговият абсолвентски бал се бяхме разбрали да сме в еднаква цветова комбинация.И двамата имахме доста бяло по себе си,което ни отличаваше от другите доста.Тогава валя страшен дъжд през целия ден.Тичахме,сгушени под един чадър,към ресторанта и на една автобусна спирка имаше около 10 жени,които се криеха от дъжда.Когато минахме те се загледаха след нас,приятелят ми им подвикна "Много сме хубави,нали?",те се засмяха и подвикваха че сме сладури и някакви пожелания.
Пътувах за първи път на самолет.Заминавахме за бригада в Америка с един колега и ни чакаха 8 часа презатлантически полет в най-големия пътнически самолет.Меко казано бях развълнувана от цялата технология около мен и неизвестността пред нас.Седяхме на четворните седалки по средата на самолета.От моята страна имаше възрастен мъж,а от неговата-една чернокожа на около 35 години.По едно време човекът до мен,видимо раздразнен, ме попита на английски "Извинявай,ама ти някога въобще млъкваш ли?" при което аз се смутих,извиних се,изчервих се цялата и ми се искаше да избягам.Мълчах си около половин час тъй като и моят колега заспа.Оглеждах се наоколо да видя какво правят другите и да се опитам да надникна през прозорчето.Видях че мъжът до мен се мъчи със слушалките та му показах как да ги включи към устройството.Той ми се усмихна и каза че съм му се сторила досадна,но сега вижда защо приятелят ми е още с мен въпреки че говоря много.Казах му че не сме гаджета и той само каза "Той е много сляп значи да не види такова момиче до себе си."Аз погледнах заспалия /с отворена уста/ колега и казах на непознатия "Не е сляп,заспал е.Глух е,но пък с дърдорана като мен това е предимство". После човекът ни помогна да си намерим изхода,за да си хванем следващия полет.А на следващия полет пък един от стюардите беше много впечатлен от това че не спах през цялото време и се заговорихме за това от къде идвам и какви са ми мечтите че ми подари две бутилки вино.
SpiritInBlack
12-11-2013, 17:05
Имате странни представи за "интересни запознанства". Аз много обичам да се заговарям непознати и имам интересни историйки. Понякога се запознават и с мен
1) Колата беше на ремонт и се прибирам с влака към Пловдив. Стоя си на 3ти перон и ис пуша Някакво момиче ме спира и пита дали влакът е за Пловдив. Бъзикам се , че е за Ямбол ,ама минава през Пловдив. Смеем се и се качваме ,ама хич не гледам , че на другия коловиз на перона има друг влак. Влакът тръгна 20 мин по-късно , но смятах ,ч е закъснява. По едно време минаваме през дълъг тунел и си чудя толкова ли съм зле по география , че не знам какъв е тоя тунел. След малко идва контрольорът и ни каза , че сме се качали на грешния влак и тоя пътува за Бургас :D . Хубава , че беше пич и не ни глоби , а уредих брат ми да ни чака на гарата в Карлово да ни прибере. Вече когато отивам на гарата проверявам 2 пъти коловоза.
2) Моите бяха дошли на гости в София и ги заведох на театър. Закъснявах за лекция и нямах време да се преоблека и затов а отидох с костюм в университету. И се качвам по стълбите и две симпатични зайки ме спират " Извинете , къде е зала P0xy ". Горките си мислиха , че съм преподавател. Стана ми смешно , ама им обясних. Питам ги " Не разбрахте къде е , нали " . И те " Ми , не " . Поведох ги към катакомбите и се оказа , че и аз обърках отначало залата. Намерихме я тяхната , ама всички закъсняхме :D
AKJSDHLX
12-12-2013, 07:54
Когато пътувах със самолет сама за първи път ми беше много притеснено, тъй като се притеснявах да говоря много много на английски, страх ме беше да не си объркам изходите и всякакви такива неща.И качвам се аз успешно в самолета и си търся място.Виждам едно свободно и тръгвам на там и попитах човека седнал там ''bulgarian?'' и той ''Да бе, българи сме, сядай'' :Д Оказа се много интелигентен и приятен човечец.През целия полет говорехме за книги, за държави и за всякакви неща като цяло..След като слязохме ми помогна да си намеря багажа, заведе ме до изхода, точно до кака..мн мил беше, никога няма да забравя този жест!
-Така и не разбрах името му :Д
galaxy29
12-27-2013, 22:29
днес с мъжа ми бяхме спрели на тротоара за да му оправя шала и една баба ни гледаше и ни се радваше и ни се усмихваше ССССССССССССССССССССС:
psychopath
12-27-2013, 22:42
На работа съм.
Запознавам се с една мацка, разговаряме се, ама беше няма толкова якия разговор! Супер задълбочен, като изключим частта с "Яяя татуси ли имаш, може ли да видя *пип пип*, много яко"
Малко след това си написах телефона и го дадох за довиждане.... ама не съм обърнал внимание, че не е сама и една жена го взима и казва "Я, кво е т'ва" ииии жената се оказа майка й.
В крайна сметка, колегите ми се ебаваха доста след това, че идва съдия изпълнител за дон Жуан :D
А момичето ме изкефи, ама... ;д
psychopath
12-27-2013, 23:03
Есенна вечер.
Мъртвопиян пичага (30+) ходи на зиг-заг по Солунска и крещи изродщини, основно против полицията.
Настигаме го (аз, един приятел и една приятелка) и му казвам "К'ур за Ушеф, а така" и той "ЕЕЕЕЕ много ясно! И к'ур за чорбарите, не знам какви сте и може да ме пребиете тука, ама..."
- Споко, говеда сме!
При което ме прегръща и казва:
- Обичам те, братле, само така, нема да се давате, ебете им майката...
Напълни ми душата :Д
аз и колежка сме у метрото
до нас некъв дядо, полу-клошарски дрехи, доволно пийнал, весел, румен и засмен
той към мен : "охооо, поп ли си или ще се запопваш?" (аз съм с брада на 2 месеца и дълга коса)
аз: "не бе, нито едното"
той : "е как бе, ти си готов за семинарията, отивай там"
аз: "е, вече друго уча на друго място, нема одим у семинарията"
той: "ааа.. е нищо де, то винаги може да се преместиш"
аз: "епа не щем, тва дет си уча ми харесва"
той: "не бе, отивай в семинарията, там ще ти хареса повече"
:О
heartshapedbox
12-27-2013, 23:12
Есенна вечер.
Мъртвопиян пичага (30+) ходи на зиг-заг по Солунска и крещи изродщини, основно против полицията.
Настигаме го (аз, един приятел и една приятелка) и му казвам "К'ур за Ушеф, а така" и той "ЕЕЕЕЕ много ясно! И к'ур за чорбарите, не знам какви сте и може да ме пребиете тука, ама..."
- Споко, говеда сме!
При което ме прегръща и казва:
- Обичам те, братле, само така, нема да се давате, ебете им майката...
Напълни ми душата :Д
Колко сладко! :Д
psychopath
12-27-2013, 23:15
Колко сладко! :Д
Нали :D
heartshapedbox
12-27-2013, 23:32
Нали :D
http://www.youtube.com/watch?v=_I3LUvvsFr0
^^
psychopath
12-28-2013, 11:29
http://www.youtube.com/watch?v=_I3LUvvsFr0
^^
Щях да ти върна поздрава, ама го няма в youtube
Clown'sball - ACAB
heartshapedbox
12-28-2013, 12:13
Мерси, мерси. :)
Видях някакъв да сере на шосето
Vivitu483
01-02-2014, 14:49
^хахах Е аз пък си спомням докато работех през лятото, че сервирах на едни пичове и един срещу мен ми изцепи "По-полека момчето зад теб е със слабо сърце." Беше много странно, но пък ми вдигна настроението за целия ден.
Точно на 25ти, на връх Коледа, към следобед беше някъде. Един авер ми даде пари да ходя да му купя цигари, магазина затворен и аз се връщам у комшийката празна. По пътя някъф 20-22 годишен батка, който не беше русенец, ме гледа, гледа и изтърсва "Абе, мацо, тука знаеш ли некъде некъф джойнт да се пуши?"
urlittlelady
01-02-2014, 15:38
Разхождахме се с кучето ми и стана време да се прибираме.. и сме почти в нашия си квартал, пресичахме там една улица и отсреща някаккъв пич си разхожда кучето, и ми се хили с една усмивка до уши :D първо си помислих "wtf... познаваме ли се?!", ноо веднага след това се заговорихме за кучетата нещо.. така и не запомних породата на неговото, но ми стана адски приятно.. даже не се и запознахме :D
друг случай.. прибирам се от София с влака и си търся място.. такава блъсканица беше :D и виждам едно свободно и питам човека нали, може ли, и т.н., а той кръстословица решаваше. И аз поседях, повъртях се, и аз нали съм любителка на кръстословици :D и започнах в кръстословицата да гледам. И му казах на едно място какво да напише. Той ме погледна, ухили се и сподели вестника и кръстословицата с мен :D унесохме се и за малко да си изпусна гарата :D та и с него не се запознахме официално :D
По миналото лято постоянно ми се случваше деца да ме спират с думите "Здравей, Селена Гомез". Супер мило ми ставаше всеки път. ^^
XTREMEFREERIDE
01-02-2014, 17:45
Бяхме на хижа и аз, приятелят ми и още един приятел готвехме. Мъж ми остана да допече последната скара, която бяхме наредили, а ние с приятеля сервирахме масата в общата зала на хижата и седнахме на лаф.
Стана дума за романтични жестове, когато аз започнах да му обяснявам как най-романтичното нещо, което приятелят ми е правил за мен е било не листа от рози, свещи и лунна разходка, а това, че си е скъсвал задника да бачка за да можем да заживеем заедно.
Тогава една жена от другата маса се обърна, погледна ме в очите и ми се усмихна мило.
Ех... ♥
psychopath
01-02-2014, 19:08
^хахах Е аз пък си спомням докато работех през лятото, че сервирах на едни пичове и един срещу мен ми изцепи "По-полека момчето зад теб е със слабо сърце." Беше много странно, но пък ми вдигна настроението за целия ден.
Като си готина е така. Грозните да го духат, никво внимание за тях. Щом такива лафове ти вдигат настроението за цял ден, значи аз ще мога да ти го вдигам за по седмица. :lol:
psychopath
01-02-2014, 19:10
Точно на 25ти, на връх Коледа, към следобед беше някъде. Един авер ми даде пари да ходя да му купя цигари, магазина затворен и аз се връщам у комшийката празна. По пътя някъф 20-22 годишен батка, който не беше русенец, ме гледа, гледа и изтърсва "Абе, мацо, тука знаеш ли некъде некъф джойнт да се пуши?"
Пфхахаха и аз съм питал момичета по други градове за оферти. :lol:
Сори, че малко спамнах, ама все пак е във връзка с темата и ваши коментари.
Бъдете здрави, нека Хитлер ви пази :v
Е, друго си е в Пловдив да те спре няк'ва кола с регистрация от друг град, да те питат къде е Пловдив и после няк'ви варианти... Плюс половин час обяснението как Пловдив е най-якия град, 'щото в него няма "природни катаклизми" :D :D :D
преди повече от два месеца някъде ми се наложи да отида на училище с автобуса. на другата спирка се качиха много хора, стана претъпкано и един пич на около...хммм, не съм добра в определянето на възрастта, но да кажем 30-годишен, седна при мен. след малко бившият ми приятел ми звъни по телефона и се скарахме защо не съм го била изчакала. бях много ядосана, а пича до мен изглежда чул всичко, ми каза: 'изглеждаш много сладка, когато си ядосана...' след което стана и слезе, а аз бях лайк ':О'
преди повече от два месеца някъде ми се наложи да отида на училище с автобуса. на другата спирка се качиха много хора, стана претъпкано и един пич на около...хммм, не съм добра в определянето на възрастта, но да кажем 30-годишен, седна при мен. след малко бившият ми приятел ми звъни по телефона и се скарахме защо не съм го била изчакала. бях много ядосана, а пича до мен изглежда чул всичко, ми каза: 'изглеждаш много сладка, когато си ядосана...' след което стана и слезе, а аз бях лайк ':О'
Тъпите пръчки лесно се впечатляват.
аз да съм казвала, че съм се впечатлила?
дори напротив - такива ме дразнят
Изкефила си се на "много си сладка, когато си ядосана".. тва кво е ?
Пфхахаха и аз съм питал момичета по други градове за оферти. :lol:
Сори, че малко спамнах, ама все пак е във връзка с темата и ваши коментари.
Бъдете здрави, нека Хитлер ви пази :v
Да не си бил ти?
кей, както кажеш
Първата ти умна приказка.
psychopath
01-03-2014, 13:56
Да не си бил ти?
Ако този, който те е питал е бил хубав, много е възможно. :D
Ако този, който те е питал е бил хубав, много е възможно. :D
Не, беше грозен.
DisappointedDreamer
01-12-2014, 17:06
Докато чаках влака днес, някакъв привидно 40 годишен имигрант ме попита дали този влак отива за Х. Отговорих, че е тази платформа, но следващия влак. Благодари. После извади нова кутия цигари, при което аз мислено се проклинах, защото ги отказах преди почти 2 месеца, а много ми се пушеше, а човекът дойде при мен и ми предложи първата. Адски миличко ми стана, защото подобно нещо никога не би се случило с швед. Взех цигарата, той я запали; извади и за себе си. Следващите 7 минутки прекарахме пушейки в мълчание. После ми пожела лек ден.
Хубаво ми беше. :)
galaxy29
04-28-2014, 20:03
бях с майка ми да си прави изследванията и докато я чаках, две лъчезарни баби се появиха и седнаха до мен
едната каза "ей тук ще седна до това усмихнато момиченце с червената панделка"
пък другата директно седна, пита ме за часа и започна да ми разказва, че е с по-изпъкнали вени и ще постои още мъничко за да и спре кръвта от мястото, където са и взимали кръв
и двете едни такива пълни с живот и нищо, че са болни... кипяха, едната беше с високи шарени кецки, кожена мини раничка и дълга побеляла коса на две плитки като пипи!
ей такава баба ще съм, лудичка :д
едит: авторката, май съм те виждала лятото в националната библиотека :д
DisappointedDreamer
04-29-2014, 04:32
^Хах, да! Бях там 2 пъти май. После избрах столичната :Д Коя си ти и защо не ме спря? :Д
Axe_vs_Sword
04-29-2014, 06:21
Връщах се от разходка в планината. В подножието срещам стара жена, ама тя една... егаати красавицата беше за такава възраст. Погледнахме се, тръгнах да я поздравявам, но тя не каза нищо. Като я подминах осъзнах, че съм останал с усмивката, след която непосредствено щеше да следва поздрав.
galaxy29
04-29-2014, 13:19
^Хах, да! Бях там 2 пъти май. После избрах столичната :Д Коя си ти и защо не ме спря? :Д
впоследствие се сетих, че си ти и беше късно
дори не бях сигурна, защото имах мъгливи спомени за това как изглеждаш
помня, че се спогледахме и се усмихнахме една на друга и заради туй ми направи впечатление
беше с бежови къси панталонки и с теб беше момче с дълга коса и щампирана тениска
пред библиотеката бяхте и влязохте
аз не помня дали влязох тогава или просто бях в паркчето там
:д
DisappointedDreamer
04-29-2014, 15:16
^мхм :Д
момчето с дългата коса е друг съфорумец хаха
TheDevilInMe
04-30-2014, 06:47
Като цяло обичам разговорите с непознати, ама много мразим пенсионери във влака да ми разправят за комунизма и колко прекрасен е той всъщност. :cool:
galaxy29
04-30-2014, 11:47
^мхм :Д
момчето с дългата коса е друг съфорумец хаха
хахахах
аз съм си казала... никакво чудене и маене, стори ли ми се някой познат - заговарям го, а не после да съжалявам, че съм изпуснала момента :д
на 22ри като се прибирах към София във влака ми се случи нещо странно.
Седях си аз тихо и кротко и си четях книга,докато от Копривщица се качи един дядо, който седна точно срещу мен. Дотук ок , ама той не спря да ме гледа и то доста продължително и настоятелно,докато не оставих книгата си настрана и не го попитах дали има някакъв проблем,или нещо го притеснява. Тогава той ми се извини и каза,че приличам досущ на съпругата му на млади години. Извади една снимка от портфейла си и аз, честно си казвам, щях да падна,ако не бях седнала. Все едно се гледам себе си на някаква малка, паспортна снимчица, черно бяла,очевидно доста дълго време носена в този портфейл. Попитах го как се казва, и отговори,че се е казвала Йоана, но починала преди 21 години, към средата на Август...след това пак си се зачетох.
Като си говорих с майка ми тя ми каза,че е щяла да ме кръсти така, защото 18 август (рождения ми ден) е Успение на св. Иван Рилски.
Бях малко шокирана :D
SHPAIdURmeN
04-30-2014, 16:42
В Барселона любов от пръв поглед, взаимно.
Deadlock
04-30-2014, 16:59
granger, и ти си родена през 21 години през август, така ли? :о
хм, аз май нямам за разказване. все пак:
с един приятел стана дума, че и него, както и мен, все го заговарят пияните и ненормалните, когато чака на спирка или нещо такова, дори да има цяла тълпа други хора наоколо. зачудихме се защо се случва така. докато говорехме по темата, сякаш за илюстрация ни спряха две неадекватни жени да ми обясняват, че съм хубава и искат да правим секс. преди да успея да реагирам, си тръгнаха и избухнахме в смях :Д
две неадекватни жени да ми обясняват, че съм хубава и искат да правим секс
адекватни казвали ли са ти го
granger, и ти си родена през 21 години през август, така ли? :о
Преди 20
Deadlock
04-30-2014, 19:48
адекватни казвали ли са ти го
Не :Д
AnarchyBoy
04-30-2014, 19:52
По влаковете става забавно.. 8-)
Deadlock
04-30-2014, 21:32
надявам се, че не си адекватен.
ми не знам, искаш ли да правим секс, за да разберем
Deadlock
04-30-2014, 21:48
чакай сега, обърка нещата, ти трябва да искаш, а аз да избухна в смях
исках да съм неадекватен особняк, само неадекватник ни м кефи
TheNormalGuy
08-29-2014, 20:28
М. <3
Айде и аз да се разпиша в темата.
Туко що ми се случи една много готина ситуация в метрото.
Возя си се в метрото аз и срещу мен седи някакво момиче, погледите ни почнаха да се засичат от време на време.
Първите срещи на погледите ни не ми направиха впечатление, но в последствие забелязах, че леко се усмихваше, като ни се засичаха погледите, взех че и аз почнах, та чак едвам се сдържах, после се бях облегнал на една бърсалка за почистване и после вдигнах поглед, и видях че ме гледа. Аз горкия вече едвам се сдържам да не се усмихна и така още един-два пъти. И тук идва моментът в който се споглеждаме, гледаме се и едвам се сдържаме, и в един момент не издържахме и почнахме да се хилим, и така няколко минути. Спирката ми дойде, станах и й пожелах лека вечер.
Тази случка ме зареди супер положително!!!
П.П - Прощавайте за многото и-та. ;д
М. <3
Айде и аз да се разпиша в темата.
Туко що ми се случи една много готина ситуация в метрото.
Возя си се в метрото аз и срещу мен седи някакво момиче, погледите ни почнаха да се засичат от време на време.
Първите срещи на погледите ни не ми направиха впечатление, но в последствие забелязах, че леко се усмихваше, като ни се засичаха погледите, взех че и аз почнах, та чак едвам се сдържах, после се бях облегнал на една бърсалка за почистване и после вдигнах поглед, и видях че ме гледа. Аз горкия вече едвам се сдържам да не се усмихна и така още един-два пъти. И тук идва моментът в който се споглеждаме, гледаме се и едвам се сдържаме, и в един момент не издържахме и почнахме да се хилим, и така няколко минути. Спирката ми дойде, станах и й пожелах лека вечер.
Тази случка ме зареди супер положително!!!
П.П - Прощавайте за многото и-та. ;д
Това ме подсети за една подобна ситуация при мен.
Прибирах се от работа с автобуса в началото на лятото към 9-10 вечерта /разбирайте, че в моята посока има главно персонал по това време/. С едно момче, не много по-голямо от мен на вид /в последствие разбрах, че е колкото мен и бях удивена/, по същия начин погледите ни постоянно се засичаха. На 10-тото засичане му се усмихнах, той отвърна, стана и дойде при мен. Запознахме се, оказа се, че сме учили в едно училище и имаме доста общи познати. Беше странно, защото Несебър е малък град и набор с набор се познаваме, а дори не го бях виждала в училище. Все пак беше много приятен. Разменихме си фейсбуците и от тогава не съм го чувала.
Има и добри хора в София. Преди около 2 седмици, не помня точно на път за работа, слизайки от трамвая и отивайки към метрото ми се отлепи платформата на обувката. Събух я, бях готова да събуя и другата и да си щръкам боса в метрото, докато стигна до вкъщи и се преобуя, успявайки някак да не закъснея, когато един г-н ми предложи помощ. Каза,че е часовникар и ателието му е точно на 10 метра. Влязохме, залепи я, не пожела да вземе никакви пари, обясни ми ,че за да хване лепилото трябва да стои така поне 3-4 часа. но тъй като съм бързала щял да я държи 10 минути, а после да съм стъпвала,както той каза, като котка . Благодарих му и отново попитах колко да му платя,но той не пожела,пожела ми приятен ден и това беше.
Спаси ситуацията и целия ми ден.
Meonesssss
08-29-2014, 21:03
Ами седях на спирката след проливен дъжд, а аз бях с патъчки, демек равни отворени обувки, а локвите пред мен бяха огромни. Идва ми автобуса и аз ставам и оглеждам как да мина и едно момче до мен ме пита " да те пренеса ли" . Отговорът веднага ми беше "няма нужда" , но след като той каза " спокойно, няма да ми е проблем " и аз се съгласих :D :D както и да е той беше за 2 спирки след това и си говорихме много малко :/ също така отказа да ми каже името си :( :(
galaxy29
08-30-2014, 01:04
ами решавам да хвана последния автобус, че да не пътувам в жегата и той решил да се счупи, закъсня 2 часа
щяха да ме хванат нервите, защото имахме уговорка за вечерта, но в крайна сметка нищо не изпуснах
даже на спирката се запознах с едно момиче и си взехме бира да полеем случката и положителния поглед над нещата
изляхме си животите и се оказа, че тя се познава с мои близки и аз с нейни :д
и после пишкахме в храстите и тя каза, че ако съм била момче е щяла да сметне, че съдбата ни е събрала :д
и почна да ми говори за зодии, ама аз както знаете не понасям астрологията и я резнах и тя се сдуха, обаче и казах, че въпреки това е готина
и някакви циганета пикли с цигарите дойдоха и викат ''имате ли телефон с пари'' и аз им казах вместо да си купуват цигари, да си купят един ваучер и бтв преди бях наивна и ми беше жал за такива, но вече никакво съчувствие
и момичето е от моето място, разбрахме се да излезем
и на същата спирка имаше много готина бабка, дето каза, че чака сестра си и ще полеят завръщането й
DisappointedDreamer
08-30-2014, 13:25
М. <3
http://media.giphy.com/media/JMotSbZTCEWl2/giphy.gif
Реших да си заредя картата за градския транспорт в един магазин. Влизам и питам дали е възможно тук, тъй като не във всички магазини има такова устройство, а продавача поклаща глава, излиза иззад щанда и вървейки ми казва, че трябва да си сложи такова устройство, за да мога всеки ден да посещавам магазина му, а след това ми посочи къде бих могла, все пак, да постигна това, за което бях дошла. Беше сладко.
В София, в 213, един дядо предложи да ме покрие с чадъра си на слизане от автобуса, защото навън валеше. Стана ми миличко.
Ssummerjam
10-04-2014, 12:33
Главата ми в момента е прaзна, хаха, но бих писала с голямо удоволствие като се сетя за по-открояващи се случки. Признавам, че просто исках да възродя темата, защото ми е любима.
DisappointedDreamer
10-04-2014, 15:25
:)
DisappointedDreamer
10-06-2014, 14:41
Пътувах в автобус и се запознах с едно момченце, което седеше до мен и което се оказа, че е родено точно един ден след мен. Пътуването беше изморително и постоянно го питах дали сме стигнали и дали сме близко, а той по едно време ме оприличи на магарето от Шрек, което в третата част на поредицата постоянно пита 'are we there yet?' :Д
Навръщане до мен седеше някакъв дядо, с когото също се запознах. Говорихме за политика и религия, и ми разказа са себе си и как на 30 години открил Исус Христос и как преди него бил нарушил всичките десет божии заповеди, включително 'не убивай'. Стресна ме, но беше приятна компания с интересни възгледи и най-важното: не се опитваше да ме накара да повярвам в това, което той вярваше. Каза ми името си, стисна ми ръка и ми пожела късмет.
На автобусната спирка пък се запознах с двама мъже, адвокати, които май бяха двойка. :Д Поговорихме за правото и други несвързани глупости и се разделихме, когато аз слязох с няколко усмивки.
Fisherman
10-07-2014, 17:04
тва просто показва колко празен живот живееш,не друго
човек,който се прави на приятел с всички нещо не му е в ред
DisappointedDreamer
10-07-2014, 17:25
Не трябва да си приятел с някого, за да разговаряш с тях. Пък и откъде ще знам дали ще са ми приятели или не без да съм разговаряла с тях?
anonymous708973
10-07-2014, 21:28
включително 'не убивай'
хлъц.
galaxy29
10-07-2014, 21:48
ами ако си следващата му жертва ;/
DisappointedDreamer
10-08-2014, 08:41
Би било интересно :Д
Fisherman
10-08-2014, 13:22
Не трябва да си приятел с някого, за да разговаряш с тях. Пък и откъде ще знам дали ще са ми приятели или не без да съм разговаряла с тях?
толкова ли си жадна за чуждо внимание?приятели ли нямаш
sl1nceetoo
10-11-2014, 11:44
Веднъж като се прибирах, от една къщичка излезе една възрастна жена с огроомни сини очи и ме помоли просто да й се усмихна. Аз се засмях, разбира се, стана ми мило. Тя каза, че цял ден стои вкъщи и като излезе иска просто някой да й се усмихне. Колко малко му трябва на човек.
galaxy29
11-05-2014, 14:46
миналата зима братовчед ми ме остави на плиска, бързащ за изпит, а на мен дръжката на куфара ми се измъкна от едната страна, когато той вече си замина или може би не исках да го задържам, не помня... та бях решила сама да си я оправя, да, ама не ми се получи
беше страшен студ и снежна виелица, а в смотания куфар все едно камъни имаше и беше мъчение да го мъкна така
още докато пресичах през подлеза, се измъчих и чакам на спирката 280 отчаяна, докато се пробвам да оправя тъпия куфар, блъскам го зъзнейки, но не ставаше, мамка му
тогава някакво момче ме забеляза и риторично ме попита, дали имам нужда от помощ, връчих му го и за някаква МИНУТКА ми го закрепи, каза ми, че временно ще се задържи, бях смаяна :д
после чакахме заедно, говорехме си, каза ми, че имам хубава шапка и че работи на някаква ледена пързалка и ме покани
изглеждаше готин, обаче аз се държах студено, защото бях обвързана и така и не отидох на пързалката :д
а пък един път някаква жена ме заговори, пита ме как съм, как са майка ми и сестра ми, изглежда ме познаваше, обаче аз не се сетих коя е
можех да я питам за името, за да попитам майка ми после, но щеше да разбере, че не я помня, а не исках да я разочаровам
така и не разбрахме коя е...
случвало ми се е да се припозная в някой и да поздравя, а като разбера, че съм се объркала и ме погледнат странно, се чувствам като пълна откачалка хахах
някой път ми се приисква и просто така да поздравя някой, въпреки че не го познавам :д
гледам, че и друг път съм писала и не знам, дали съм споменавала, но обичам да си говоря с приятни непознати :Д
е има и някои много крийпи, от които ме хваща параноя и страня или такива, за които съм съжалила, че съм разменила приказка ;/
Предната седмица некъф мъж на около 50тина години върви в една посока с мен и бая гледане ме гледа. Беше към девет и половина вечерта, студ на кутийки, мъгла, аз - крива, с цигарата в уста, замръзнала, бързам да се прибера. И той в един момент се спира, обръща се към мен и изтърсва „Госпожице, познаваме ли се?“ - „Оу, ами не мисля.“ - „Много сте симпатична.“ - „Мерси.“ После минах напред, щото Борисова беше абсолютно празна, а тоя беше крийпи. Вървя бая зад мен, почти бях готова да го ударя с нещо и да бягам. Насреща ми обаче денонощен Пацони и влизай вътре за сладко. Бавих се не повече от две минути, излизам - човека го няма. После съответните благодарности на де що божества има и Тори скорострелно вкъщи.
Следващата вечер, Хелуин тоест, с една аверка ходихме да се видим с един мой и да пием кафе в един бар по кея. Ма нагласени - тя с дяволски рога, аз със диадема на мед. сестра. Та, прибираме се към нас пак по същата улица от предния ден и долу-горе на същото място две момчета, силно гримирани в духа на вечерта, слизат от една кола и налапват цигарите. Единия вика „Ей, не поздрави значи! Как можеш да не ме познаеш?!“ и аз такава няква утф, седя гледам, гледам и не знам кой е, нито гласа ми е познат, нито колата. Отминах, цяла седмица не можах да се сетя кой е, де. Може и ебавка да е било.
Днес като вървях към гарата, говорих по телефона и едно момиченце на 4-5 годинки ме спря, подаде ми играчка телефон и ми каза "Искаш ли да говориш с моя телефон?". Усмихнах ѝ се широко, затворих и започнах да си говоря с нея. Много голяма сладуранка беше. Баща ѝ, милият умря от срам, а аз само го успокоявах, че няма проблем. Изгубих представа за времето и замалко да си изтърва автобуса, но тази малка сладуранка ме зареди с енергия. ;3
Dagichka
11-06-2014, 14:02
мен пък днес ме заговори негър, каза, че съм много хубава и ме пита как съм, говорихме си 10 минути, после си тръгна и ми пожела всичко най-хубаво :cool:
galaxy29
11-06-2014, 16:02
любимо ми е като някое момче, дето е с приятелката си ме огледа и таз ме погледне злобно хахахах
Има един редовен клиент в работата и всеки път ме подпитваше нещо, как се казвам, на колко години съм етц и един ден като си тръгвах ме покани да пием, но аз му отказах. Всеки път е много любезен и е горд, че ми е запомнил името :д (чужденец е).
Та, днес пак дойде и като си тръгваше започна отдалеч да ми обяснява как щял да се мести и блабла (не му разбрах всичко, българския му е so-so :д) и много държал да ми каже, че усещал нещо в сърцето и че съм била най-красивата жена, която е виждал. Имало много красиви жени, но никоя нямала моя дух. Беше много добре казано. И накрая ме попита дали има късметлия и като му отговорих с да каза, че наистина е голям късметлия.
Обикновено не ме трогват някакви като ми обясняват колко съм хубава, но този го поднесе доста елегантно :)
^Какво работиш?
Просто ми е интересно, ако искаш, не отговаряй.
о, аз съм казвала, няма проблем
работя тук (https://www.facebook.com/plustova?ref=br_rs) като... човек зад бара, примерно :д
О, найс. Изглежда яко. ;3
Благодаря за отговора. ;д
Fisherman
11-09-2014, 17:47
откога късметлиите си тръгват с празни ръце?
CoockieMonster
11-09-2014, 17:56
Аз ще ви разкажа две истории, за които се сещам в момента:
Преди две години си седя с вече бившия ми приятел на една пейка. Аз нещо ям и го храня от време на време. И срещу нас идва една възрастна жена и се обърща към него: "Запомни, бабе, това момиче щом от сега те храни, ще те храни и когато остареш", след тези думи веднага си тръгна. Ние се спогледахме, нищо не си казахме. А на мен ми стана сууупер яко.
Втората история: Седя аз на една пейка и чакам пак бившия :D и едно малко русо къдраво синеоко момиченце идва при мен и ми казва очудено "Лелел, много си хубава!" Аз почнах да му благодаря, насълзиха ми се очите направо. Това ми оправи деня. Беше супер мило <3.
Прекалено много говориш за бившия си. :?
Fisherman
11-09-2014, 18:56
http://cdn.someecards.com/someecards/usercards/MjAxMy00Y2NiMTcxYTBhNzViYzNm.png
мен пък днес ме заговори негър, каза, че съм много хубава и ме пита как съм, говорихме си 10 минути, после си тръгна и ми пожела всичко най-хубаво :cool:
Тия са търговци на момичета. Търсят работнички за западните страни. Не им се връзвай, всичко е лицемерие.
Доста пъти съм заговарял момичета на улицата, но веднъж в Холандия ме сваляше някакво момиче , според мен беше източноевропейка. Всяка обед се засичахме, едва ли случайно, в заведението където ходех, като първия път ме спря и ми каза на развален холандски, че имам нужда от нещо шарено по дрехите си и ми подари гривна от шарени мъниста, която беше правила. После всеки ден ми подаряваше нещо, което твърдеше, че била изработила сама - кърпичка, табакера, пак две гривни. Това беше една седмица. Аз само й благодарих и твърдях, че няма нужда, а тя настояваше да задържа подаръка и след това казваше, че бърза и заминаваше нанякъде. Така и се изчезна след една седмица. Изключително странно се държеше въобще...
SpiritInBlack
11-13-2014, 17:11
Забавна тема.
1) Скорошна случка. В заведение съм с една приятелка и я чакам да излезе от тоалетната. Бяхме си поръчали кафета (важно за историята). Телефонът ми звънна и без да искам докато го търся разлях кафето и в същия момент една мацка от съседна маса се разписка. Без да му мисля се обадих "Извинявай, ще го изчистя" ии в същия момент се оказа, че и сервитьорката е успяла и тя да я залее с кафе. Оказа се, че супер малко кафе ми беше останало в чашата и не успях да я полея сериозно. Сервитьорката нямаше моя късмет, но милата си мислеше, че я защитавам все едно аз съм я бутнал :D
2) Говоря по телефона по работа и едно много симпатично момиче мина покрай мен и ме побутна без да иска. Усмихнах и се и си махнахме. Мъчех се да прекъсна разговора на секундата, уви. Когато най-накрая свърших, видях, че се беше спряла да пише смс. Отидох при нея и и казах точно каквото си мисля - че нямаше да тичам след нея, за да се запознаем, но беше спряла и трябваше да и кажа здрасти. Макар и рядко, все още излизаме с нея.
3) Имам кола с безключов достъп и трябва да докосна вратата, за да се отвори. Едно момиче се кипреше на огледалото и аз я побутнах и казвам "Ще може ли да се кача" . Горката се шашна как така не е чула аларма и почервеня цялата :D
Снощи като се разхождах с една приятелка, ни се навъдиха петима странници да ни заговарят. Пльоснахме се ние на пейка по центъра и аз пуших, писах си с тоя и оня, гледах си фейсО... И некъф изсипан суагър с неква топка минава покрай нас и си ни поогледа и почна да разпитва кво правим, как сме, защо мръзнем сами и нам-ко. Изглеждаше ми опасен и му казах да се разкара, а той ми каза, че съм боклук и си замина.
След малко бутнахме на друга пейка и един бая дъртичък метъляга, с който съм се засичала по концерти и в един бар, ни пя блек метъл и ни свири на въздушна китара.
На прибиране ние двечките се влачундрим и се лигавим и хилим и некви момчета, три на брой, ни разминаха, хвърляйки ни странни погледи. Аз, обаче, съм в накъф монолог, едва ли не, разлигавена и се опитвам да го играя тъжна и те голямо обръщане, голямо чудо. По едно време единия ми изръкопляска и ме покани да се запиша на актьорско майсторство. :д Благодарих и продължих да се хиля като пача.
SonataArctica
11-14-2014, 17:51
Хах, история от преди 20 минути.
Пресичам си аз и гледам едно Suzuki GSX-R750 oт 2008-ма. Вдигам показалец на пича, ясно е че ме кефи мотора. Той ме видя и си ме огледа стабилно, а аз съм си с моторджийското яке и то очевидно, че си падам по такива неща. 8-) Кимна ми и аз си продължавам по тротоара без да подозирам нищо, но си му хвърлям по един поглед. Като му стана зелено само вдигна предната за малко и отби на 5 метра от мен и така се запознах с него. Лафих си с 10 минуи - кой от къде е, какво е карал и такива неща. Каза да се адна във фейс групата - пролетта щяло да правят големи събирания и да се джойна. Готино. :)
SHPAIdURmeN
11-17-2014, 17:13
Хах, история от преди 20 минути.
Пресичам си аз и гледам едно Suzuki GSX-R750 oт 2008-ма. Вдигам показалец на пича, ясно е че ме кефи мотора. Той ме видя и си ме огледа стабилно, а аз съм си с моторджийското яке и то очевидно, че си падам по такива неща. 8-) Кимна ми и аз си продължавам по тротоара без да подозирам нищо, но си му хвърлям по един поглед. Като му стана зелено само вдигна предната за малко и отби на 5 метра от мен и така се запознах с него. Лафих си с 10 минуи - кой от къде е, какво е карал и такива неща. Каза да се адна във фейс групата - пролетта щяло да правят големи събирания и да се джойна. Готино. :)
У Варна има доста събирания. :D
Някъв се блъсна в мен и го смачках от бой. Беше циганин гей.
SonataArctica
11-17-2014, 17:52
У Варна има доста събирания. :D
То хубаво да има ама си ми е далече Варна, хах.
WickedSick
11-17-2014, 20:56
Главата ми в момента е прaзна, хаха, но бих писала с голямо удоволствие като се сетя за по-открояващи се случки. Признавам, че просто исках да възродя темата, защото ми е любима.
Защо не споделиш и ти нещо,че аз нещо не мога да измисля в момента :( :D
galaxy29
11-17-2014, 22:50
аз искренно се надявам да ми се пресекат пътищата с невена цонева и да й кажа здравей бърсалке ко става към сметището ли отиваш
SonataArctica
11-17-2014, 23:42
^ Нямам си и на представа за кого говориш...
^
http://www.kliuki.bg/wp-content/uploads//2014/10/nevena.jpg
Dagichka
11-18-2014, 13:19
хах Пав защо си й набрала? преди години веднъж я видях в Практикер хаха гледам няква ниска неугледна девойка си пазарува някви плоскости и майка ми до мене невярваща вика тва май е невена цонева :д тя още си ходи с барабаниста от куку бенд, забравих му името, ама познавам дъщеря му поли :Д
по темата:
хах все ме заговарят чужденци и то или араби или негри 'баси, явно ме чувстват като една от тях заради по-тъмната ми кожа :cool: седнала съм на входа на Бел ами и пуша, минават хора покрай мен нон стоп и минава едно арабче, поглежда ме и се връща и ме пита на развален английски къде е уасг :д обясних му, благодари ми и тръгна, аз след някво време станах и се преместих пред входа на унито пак да пуша и гледам същия се завръща и ме пита къде е пък ректоратът :д викам точно зад мен, какво ти трябва, нещо го мотали от един до друг кабинет, то и аз не му разбирах много и накрая му казах да дойде с мен, че ще го заведа до информацията в ректората и така..заведох го на 2рия етаж, оставих го пред кабинета и му казах да чукне и оттам да се оправя сам, че закъснявам за лекции :д повече не го видях, сигурно се е оправил :cool:
galaxy29
11-18-2014, 14:44
ми щото спечели някакво муз предаване и сега ПАК участва и последния път като гледах, използваше онова момиченце, дето с крисия се класира, за да се смили в на хората очите
бати наглата парцалана
тя още преди ми изгкеждаше тъпа
иначе хубаво пее
а тоя от ку-ку бенд сиг е същия сопол
скандалите им вкъщи сиг са за маската за коса
Dagichka
11-18-2014, 17:44
:lol:
galaxy29
11-18-2014, 19:50
и журито явно са нещастници или ги е омаяла със свирките си ддзн
s0b1esk1
11-18-2014, 22:12
отивам днес в КАТ и на излизане чувам зад гърба ми "е ги е - терминатори и убийци на пътя". деба и дебелите фуражки деба
Аз пък ще ви разкажа за една случка докато си плащах нета. Влизам аз оня ден в близоо-то(естствено отивам аз при момичето, което винаги ходя, много красиво лице, около 1,70 строина фигура и сладка усмивка) и зад мене влиза един(личеше, че нещо не беше наред) и още е на прага и го нападна персонала с думите"маихаи се идиот, тя е женена", веднага ми стана ясно, че говорят за момичето, което и аз. Тя се усмихна и ми се извини, а усмивката и...
п.с не оставяите темата да умре
sl1nceetoo
11-20-2014, 16:29
Миналата седмица като отивах към училище се отбих да взема вестник и жената, с която обичайно разменям по някоя и друга дума, я нямаше. На нейното място имаше един мъж. Добре изглеждащ. Любезен. Направи ми впечатление просто, че е мил. Щото толкова рано, хората, които виждам, все са намръщени или сънливи. И както й да е, пожела ми лек ден и толкова.
И вчера получавам покана във фейса, виждам, че е той. Леко се очудих. Приех го. И той пък светкавично ми писа. 5 минути тривиален разговор, от който разбрах, че е на 34 (изглеждаше на 25мах) и има 2 деца :о. Предложи ми да се видим и аз съм фейспалм. Педофил.
А пък онзи ден, едно момиченце вървеше пред мен и по едно време се обърна, погледна ми и спря и ме попита дали може да върви с мен :д И аз съм окей, разбира се. Говорихме си за училище. :/ После тя зави към нейното и й пожелах успех, защото щели да я изпитват по човек и природа. :д
DisappointedDreamer
11-20-2014, 18:50
Хаха, сладко.
Една доста неприятна ситуация и от мен. Един приятел поства във фейса някакви задачи от висша математика, за които иска помощ с решението им. Пиша му и започвам да му помагам. Пет минути по-късно ми пише приятелката му, която нямам в фейса, и която започва да ми обяснява как се имам за 'нагла' и как трябва да 'обяснявам математиката на друг', докато той ми се извинява, защото тя била много ревнина. Е, сериозно, много жалко и отвратително от страна и на двамата, щом той я търпи.
Фейспалм-нах се жестоко :Д
^Оооо, това ми напомня на една подобна ситуация с мен и една лепка от мъжки пол. :lol:
Преди няколко дни отидохме с мама в един местен хипермаркет и се навъртахме около вината. По едно време мама видя някакъв нейн приятел, заговориха се и едно момче от персонала се вълзползва и веднага ме попита дали съм от тук. Отговорих му, че Жанет /така се казва хипермаркетът/ не е родният ми дом по принцип, но в близкия половин час ще живея там. Той се засмя, беше супер срамежлив като цяло, опита се да флиртува, но му казах, че си имам приятел. Все пак продължи да се държи супер дружелюбно. В крайна сметка ни помогна с избора на вино и помоли следващия път като отида, да го потърся. ;д
SpiritInBlack
12-21-2014, 17:25
Оня ден чаках някого пред университета, пуша и размишлявам мрачно колко тежко ще ми бъде всеки ден да паля в тоя студ на терасата, след като се прибера в Пловдив. Mомче и момиче седят nа съседната пейка и женската почна да обеснява как полът на детето зависи от мъжа. Заслушах се, белким да попълня голям пропуск в общата си култура и да знам какво да правя, за да имам син някой ден, а не дъщеря. Е, след няколко минути обесняване се засмях, защото се оказа, че е имала предвид просто, че полът зависи от мъжа, но не може да бъде избран или определен предварително. Факт, който ми беше известен, но не зацепих в началото какво точно имаше предвид под "полът на бебето се определя от мъжа".
Друга случка преди седмици, пак около университета. Едната от автоматичните врати беше извън строя, но имаше надпис само от външната страна. Дали едно момиче беше влязла през друг вход или забравила, че вратата не работи, но на излизане се прасна доста сериозно в стъклото. Хубаво, че не се беше засилила много, че щеще да стане беля. Не се смях само аз на последната случка.
anonymous708973
12-21-2014, 21:15
Заслушах се, белким да попълня голям пропуск в общата си култура и да знам какво да правя, за да имам син някой ден, а не дъщеря.
:lol: :lol: :lol: