Влез

View Full Version : Писна ми!

xXxAngerfisTxXx
12-06-2013, 08:31
Писна ми родителите ми да ме мислят за дете ! На почти 20 съм, а ако не съм се прибрал до 11 има скандали закво обикалям като хамав, къде ходя и кво правя. Вечер преди да легнат идват и ме питат нали няма да излизаш, ако кажа да, стоят и ме чакат да си дойда. Днес понеже най-добрия ми фр има имен ден и ще ходим в playground да се разцепим и наще веднага - никъде няма да ходиш, ще си при нас като семейство. Добре ще вечеряме заедно и ще отида с колата там. А не с колата няма земе да направиш някоя бела, да дойдат да те вземе. (той има кнжка от 1 седмица а аз от 1 година, имам 10 000km минати, и все още ми нямат доверие). На нова година ако искам да отида някъде ще бъде пак караница защо не си стоя вкъщи ми трябва да ходя някъде... баси чудото ...

bilqnavod
12-06-2013, 09:42
:)
Какво лошо има в това?
За родителите ти си детето им и винаги ще бъдеш, независимо възрастта ти!

girlwithblueeyes
12-06-2013, 11:01
Въпросите са
Сам ли си изкараваш парите ?
Защо не живееш отделно от тях ?

. Живееш под техният покрив и ядеш от тяхната храна са прави да ти забраняват
И тва че си на 20 години ако ще и на 50 да си щом си зависим от тях ще търпиш

vladyman
12-06-2013, 14:47
Въпросите са

Това.

Когато показваш, че не можеш/не искаш да бъдеш възрастен човек е нормално да бъдеш третиран като дете, независимо дали си на 15 или на 50.

bijou
12-07-2013, 10:57
Като не ти харесва намери си работа, изнеси се на квартира и готово.

SurfSky
12-07-2013, 11:03
Мм,аз ти предлагах работа ... Ти викаш не ... :D

Bank$
12-07-2013, 12:21
Ами естествено че няма да ти дадат колата като отиваш да се разцепваш хахаха.
Иначе е нормално да правиш каквото ти кажат и даже трябва да се радваш че се притесняват за теб.

shades
12-07-2013, 23:41
Въпросите са

много точно казано , мисля че няма какво да коментираме по темата повече :smt023

nqmaznacheniee
12-08-2013, 10:09
Това пък са пълни глупости. Никой няма право да ти забранява и да ти се бърка в личния живот. Дори и те все още да го издържат това не е начина да го направят самостоятелен.

Авторе, не се оплаквай във форума, а седнете и им кажи всичко това на тях. Ако не искаш да те мислят за дете - покажи им, че не си.