View Full Version : ЗАМРЯЛО либидо
Маритааа
12-10-2013, 16:31
Просто нямам идея какво се случва с мен напоследък. На 16 съм, имам приятел от 2 години и от около година водя полов живот. Всичко беше прекрасно, възбуждах се максимално (не, че съм свършвала, но ми беше МНОГО хубаво), но напъследък нещо НЕ ВЪРВИ!!! От около 1-2 месеца въобще, ама изобщо не се възбуждам. Преди още от предиграта се подмокрях супер много, а сега... нищо. Чак като преминем към съществената част се овлажнявам за 2-3 минути най-много и започва да ме боли. Как да си повиша либидото? Това се случи изведнъж, направо ми се плаче. Искам отново да си се възбуждам нормално... :'(
Lilawo_Dupe
12-10-2013, 16:36
Ебати курвата.
Маритааа
12-10-2013, 16:47
Бях забравила какви идиоти са налазили форума. :D
Някакви по-сериозни мнения очаквам.
Lilawo_Dupe
12-10-2013, 17:12
Помогни ми да намерим момичето с лилавото дупе, тя има толкова много възбуда в себе си, че като я пипнеш препредава възбуда и на другите. Даже ще ти предаде и малко анални умения. :Д :Д :Д
Помогни ми да намерим момичето с лилавото дупе, тя има толкова много възбуда в себе си, че като я пипнеш препредава възбуда и на другите. Даже ще ти предаде и малко анални умения. :Д :Д :Д
Хахахахаххахаха
xXxPETYAxXx
12-10-2013, 18:43
Ако правиш секс прекалено често и особено, ако няма нищо ново в него е съвсем нормално да се наситиш. Просто примерно седмица не правете секс или там колкото е нужно за да ти се прииска на теб. И разнообразете предиграта.
И все пак е нормално невинаги да ти се прави секс, и аз преди лесно се възбуждах, но сега е вече доста по-трудно, така че напълно те разбирам.
baby_baby
12-10-2013, 19:16
Тва е така щотото постоянно мислиш за тва не мисли защо не се възбуждаш и се отпусни и всичко ще си дойде на място
djipsito
12-10-2013, 20:10
От опит, може да се дължи на някакъв проблем, за това иди на гинеколог да те прегледат.