.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Маритааа
    Guest

Angry ЗАМРЯЛО либидо

Просто нямам идея какво се случва с мен напоследък. На 16 съм, имам приятел от 2 години и от около година водя полов живот. Всичко беше прекрасно, възбуждах се максимално (не, че съм свършвала, но ми беше МНОГО хубаво), но напъследък нещо НЕ ВЪРВИ!!! От около 1-2 месеца въобще, ама изобщо не се възбуждам. Преди още от предиграта се подмокрях супер много, а сега... нищо. Чак като преминем към съществената част се овлажнявам за 2-3 минути най-много и започва да ме боли. Как да си повиша либидото? Това се случи изведнъж, направо ми се плаче. Искам отново да си се възбуждам нормално... :'(

Banned Повече от фен
    Ебати курвата.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lilawo_Dupe Виж мнението
    Ебати курвата.
    +

Маритааа
    Guest
    Бях забравила какви идиоти са налазили форума.
    Някакви по-сериозни мнения очаквам.

Banned Повече от фен
    Помогни ми да намерим момичето с лилавото дупе, тя има толкова много възбуда в себе си, че като я пипнеш препредава възбуда и на другите. Даже ще ти предаде и малко анални умения. :Д :Д :Д

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lilawo_Dupe Виж мнението
    Помогни ми да намерим момичето с лилавото дупе, тя има толкова много възбуда в себе си, че като я пипнеш препредава възбуда и на другите. Даже ще ти предаде и малко анални умения. :Д :Д :Д
    Хахахахаххахаха

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ако правиш секс прекалено често и особено, ако няма нищо ново в него е съвсем нормално да се наситиш. Просто примерно седмица не правете секс или там колкото е нужно за да ти се прииска на теб. И разнообразете предиграта.
    И все пак е нормално невинаги да ти се прави секс, и аз преди лесно се възбуждах, но сега е вече доста по-трудно, така че напълно те разбирам.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Тва е така щотото постоянно мислиш за тва не мисли защо не се възбуждаш и се отпусни и всичко ще си дойде на място

Супер фен Аватара на djipsito
    От опит, може да се дължи на някакъв проблем, за това иди на гинеколог да те прегледат.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си