Влез

View Full Version : Интимна кола маска

snatural
12-11-2013, 21:01
Здравейте, ще мина направо към проблема ми. От повече от година си правя кола маска. Половин година ходих на козметик, но ми взимаше по 8 лева, а аз съм все още ученичка и малко ми свидеха тези пари всеки месец. За това, реших сама да си правя колата маска. Взех си течна кола маска на Кара. Предполагам я знаете. Но проблема ми е, че ми растът много бързо косъмчетата. По принцип съм си косматичка. Ген си ми е просто. Но не ми се струва много нормално за седмица и половина да са ми израснали над 0.5 см. Почти няма разлика с бръсненето. Просто самите косъмчета са по- редки и не боцкат толкова. Преди не ми беше чак такъв проблем, но сега имам приятел и малко ме е срам. При положение, че си правя кола на 3 седмици, а растът толкова бързо... срам ме е :/ Ако правя по- начесто ме е страх да не си раздърпам прекалено много кожата, а и както не ми растът равномерно косъмчетата после час се оправям и с пинсета. Дали правя нещо грешно? И при вас ли е така? И мога ли по някакъв начин да забавя растежа им?
Извинявам се за прекалено описателното съдържаните, но предпочитам всичко да е ясно и да получа отговори, които ще ми помогнат. :)

heartshapedbox
12-11-2013, 21:12
И при козметичката ли растяха толкова бързо?
Може просто да не дъпаш както трябва и да накъсваш косъмчетата, вместо да ги отскубваш от корена.

xXxPETYAxXx
12-12-2013, 06:45
защо просто не се бръснеш?

baby_baby
12-12-2013, 10:26
просто се бръсни с самобрасначка

lubovvv
12-12-2013, 12:32
че то със самобръсначка работата ще е още по-зле БЕ!

xXxPETYAxXx
12-12-2013, 12:43
че то със самобръсначка работата ще е още по-зле БЕ!

Глупости, ще може всеки ден да се обезкосмява, което е предимството, в случая.

lubovvv
12-12-2013, 12:45
Глупости, ще може всеки ден да се обезкосмява, което е предимството, в случая.

ами щом й се занимава.....а и със самобръсначка космите стават мега твърди, блякс

snatural
12-12-2013, 12:52
Със самобръсначка не искам. Стават много дебели и ми боцкат през цялото време. Дискомфортно ми е. А за дрърпането мисля, че правя всичко правилно. Загравям колата маска за няколко секунди в микровълновата за да се втечни още повече. Мажа и посока на косъма и дърпам срещуположно, възможно най- близко до кожата.
При козметичката ми растяха по- бавно. Наистина не знам какво да правя. Голям проблем ми е...

DarkTemplar
12-12-2013, 12:56
Започни пак да ходиш на козметичка?

xXxPETYAxXx
12-12-2013, 13:06
Боцкат, през цялото време... Е, ти колко ги оставяш да порастват със съмобръсначка, ако ги махаш всеки ден, не би трябвало да имаш този проблем.

Пробвай с друга марка кола маска.

snatural
12-12-2013, 13:48
Може и да пробвам друга кола маска. Някоя, която бихте ми препоръчали?

baby_baby
12-13-2013, 15:16
Със самобръсначка не искам. Стават много дебели и ми боцкат през цялото време. Дискомфортно ми е. А за дрърпането мисля, че правя всичко правилно. Загравям колата маска за няколко секунди в микровълновата за да се втечни още повече. Мажа и посока на косъма и дърпам срещуположно, възможно най- близко до кожата.
При козметичката ми растяха по- бавно. Наистина не знам какво да правя. Голям проблем ми е...

е ще боцкат ти като ги оставяш да порастват нормално да те боцкат просто ги махай по често

li0n
12-13-2013, 17:09
Осем лева не са никак много за кола маска. Аз съм доволна от цената, която ми взема моята - 10 лв., но то си е и до възможности.
Моят съвет е както по-горе някой се изказа - започни пак да ходиш на козметик. Няма как в домашни условия да получиш задоволителен ефект.

snatural
12-13-2013, 21:08
Веднага след избръсването ми боцкат и ме боли. Няма нищо общо с дължината на косъма. А за козметика казах, че нямам пари. Аз ако имах нямаше сама да си правя колата маска, а щях да ходя на козметик.Така че казвайте какъв може да е проблема и евентуално коя е най- добрата кола маска