View Full Version : Интимна кола маска
snatural
12-11-2013, 21:01
Здравейте, ще мина направо към проблема ми. От повече от година си правя кола маска. Половин година ходих на козметик, но ми взимаше по 8 лева, а аз съм все още ученичка и малко ми свидеха тези пари всеки месец. За това, реших сама да си правя колата маска. Взех си течна кола маска на Кара. Предполагам я знаете. Но проблема ми е, че ми растът много бързо косъмчетата. По принцип съм си косматичка. Ген си ми е просто. Но не ми се струва много нормално за седмица и половина да са ми израснали над 0.5 см. Почти няма разлика с бръсненето. Просто самите косъмчета са по- редки и не боцкат толкова. Преди не ми беше чак такъв проблем, но сега имам приятел и малко ме е срам. При положение, че си правя кола на 3 седмици, а растът толкова бързо... срам ме е :/ Ако правя по- начесто ме е страх да не си раздърпам прекалено много кожата, а и както не ми растът равномерно косъмчетата после час се оправям и с пинсета. Дали правя нещо грешно? И при вас ли е така? И мога ли по някакъв начин да забавя растежа им?
Извинявам се за прекалено описателното съдържаните, но предпочитам всичко да е ясно и да получа отговори, които ще ми помогнат. :)
heartshapedbox
12-11-2013, 21:12
И при козметичката ли растяха толкова бързо?
Може просто да не дъпаш както трябва и да накъсваш косъмчетата, вместо да ги отскубваш от корена.
xXxPETYAxXx
12-12-2013, 06:45
защо просто не се бръснеш?
baby_baby
12-12-2013, 10:26
просто се бръсни с самобрасначка
че то със самобръсначка работата ще е още по-зле БЕ!
xXxPETYAxXx
12-12-2013, 12:43
че то със самобръсначка работата ще е още по-зле БЕ!
Глупости, ще може всеки ден да се обезкосмява, което е предимството, в случая.
Глупости, ще може всеки ден да се обезкосмява, което е предимството, в случая.
ами щом й се занимава.....а и със самобръсначка космите стават мега твърди, блякс
snatural
12-12-2013, 12:52
Със самобръсначка не искам. Стават много дебели и ми боцкат през цялото време. Дискомфортно ми е. А за дрърпането мисля, че правя всичко правилно. Загравям колата маска за няколко секунди в микровълновата за да се втечни още повече. Мажа и посока на косъма и дърпам срещуположно, възможно най- близко до кожата.
При козметичката ми растяха по- бавно. Наистина не знам какво да правя. Голям проблем ми е...
DarkTemplar
12-12-2013, 12:56
Започни пак да ходиш на козметичка?
xXxPETYAxXx
12-12-2013, 13:06
Боцкат, през цялото време... Е, ти колко ги оставяш да порастват със съмобръсначка, ако ги махаш всеки ден, не би трябвало да имаш този проблем.
Пробвай с друга марка кола маска.
snatural
12-12-2013, 13:48
Може и да пробвам друга кола маска. Някоя, която бихте ми препоръчали?
baby_baby
12-13-2013, 15:16
Със самобръсначка не искам. Стават много дебели и ми боцкат през цялото време. Дискомфортно ми е. А за дрърпането мисля, че правя всичко правилно. Загравям колата маска за няколко секунди в микровълновата за да се втечни още повече. Мажа и посока на косъма и дърпам срещуположно, възможно най- близко до кожата.
При козметичката ми растяха по- бавно. Наистина не знам какво да правя. Голям проблем ми е...
е ще боцкат ти като ги оставяш да порастват нормално да те боцкат просто ги махай по често
Осем лева не са никак много за кола маска. Аз съм доволна от цената, която ми взема моята - 10 лв., но то си е и до възможности.
Моят съвет е както по-горе някой се изказа - започни пак да ходиш на козметик. Няма как в домашни условия да получиш задоволителен ефект.
snatural
12-13-2013, 21:08
Веднага след избръсването ми боцкат и ме боли. Няма нищо общо с дължината на косъма. А за козметика казах, че нямам пари. Аз ако имах нямаше сама да си правя колата маска, а щях да ходя на козметик.Така че казвайте какъв може да е проблема и евентуално коя е най- добрата кола маска