PDA

View Full Version : Предстои ми 1ва среща

the_mystery_machine
12-17-2013, 20:08
Здравейте, мисля,че ми предстои 1ва по-сериозна среща с момиче,в което съм влюбен. Срещата ще е около 1 час защото тя след това има работа и аз ѝ предложих да се видим преди това. Обаче имам няколко въпроса:
- Като се видим добре ли ще направя ако ѝ купя някакво цветенце?
- За какво ще си говорим? Не става да ѝ говоря за мойте мъжки си работи, за които си говоря с приятелите.
Познаваме се от 2 години и наистина мисля,че я харесвам, да не кажа силна дума(обичам). От доста време ми се иска да ѝ го кажа, но тя е 2ра смяна,а аз 1ва в различни училища и не се виждаме хич често. Пишем си почти всяка вечер във фейса, но там да ѝ кажа - не става. Пращаме си целувки,сърца, но не знам дали са на сериозно или са някакъв тип лигавщини. Та като се срещнем кога ще е най-удобния момент да ѝ кажа какво чувствам? Преди, по време или в края на срещата? Изобщо ако може някой да ми даде пример за протичане на цялата среща, от - до.

strawberry88
12-17-2013, 20:12
Познавате се от 2 години, пишете си и не знаеш за какво да си говорите? Наистина ли? -_- Пък и няма някакви правила за срещи, всичко си става само. :Д

the_mystery_machine
12-17-2013, 20:14
Не се изразих правилно... :Д Нещо по-конкретно имам предвид... Има ли такова?

pandabear
12-17-2013, 20:18
цветето винаги е един добър вариант, одобрявам го.
поговорете и решете заедно къде ще ходите и какво бихте искали да правите. темите на разговор ще си идват сами само трябва да се отпуснеш и да не го мислиш много. особено пък, и ако момичето е достатъчно умно, ще ти е още по-лесно. по-добре първо ѝ покажи какво чувстваш. недей да говориш много за чувства, ако не си способен да ги покажеш.

baby_baby
12-17-2013, 20:19
- Като се видим добре ли ще направя ако ѝ купя някакво цветенце? - ще е добре това е мил жест ще и хареса опрделено

- За какво ще си говорим? - за много работи

Та като се срещнем кога ще е най-удобния момент да ѝ кажа какво чувствам? Преди, по време или в края на срещата? - След срещата

leadyflame
12-17-2013, 20:24
Ако мине добре и продължите да се виждате, тогава и намекни, че имаш нещо към нея. За сега го карай на загатнат интерес.

Bank$
12-17-2013, 20:26
1. Не й казвай че я харесваш/обичаш
2. Не й казвай че е красива.
3. Не се дръж с нея все едно е най-красивото и най-умното момиче на света
4. Не се дръж твърде мило с нея.
5. Не ги слушай тея над мен 90% са момичета а другия % са педали.

pandabear
12-17-2013, 20:34
йееее, нига.
истински мъж.
ммммм.

tori
12-17-2013, 20:35
Не и казвай още де, вижте се още няколко пъти и тогава. Възможно е да я изплашиш. Цветето... не знам, май ми е прекалено като за първа среща, поне на мен ми мирише на ресторант и дълга вечеря. Дори и да вземеш такова обаче, то ще се оцени при всички положения. Реши сам. Относно говоренето... ами попитай я какво и се прави, как е, как са нещата в училище и от там ще тръгнат разговорите. Не се напрягай, приятеля ми мислеше да си пише теми по дланта, сякаш преписва или нещо такова. Всичко това в кръга на базика де.

girlwithblueeyes
12-17-2013, 20:37
1. Не й казвай че я харесваш/обичаш
2. Не й казвай че е красива.
3. Не се дръж с нея все едно е най-красивото и най-умното момиче на света
4. Не се дръж твърде мило с нея.
5. Не ги слушай тея над мен 90% са момичета а другия % са педали.

А да слуша тебе ще е равно да слуша най-големият малоумник

По темата
Бъди мил с нея идеята за цветето е сладка още повече ако й подариш любимите цветя . Не всяко момиче харесва рози да спомена пък аз . Когато влизате й отвори вратата , дръпни й стола . Бъди кавалер
Относно темите за разговор опитай се да говорите за много и разлчни неща . За нея ,за тебе, за книги за филми

Bank$
12-17-2013, 20:39
А да слуша тебе ще е равно да слуша най-големият малоумник

По темата
Бъди мил с нея идеята за цветето е сладка още повече ако й подариш любимите цветя . Не всяко момиче харесва рози да спомена пък аз . Когато влизате й отвори вратата , дръпни й стола . Бъди кавалер
Относно темите за разговор опитай се да говорите за много и разлчни неща . За нея ,за тебе, за книги за филми

А много благодаря.
А пък ако слуша теб ще му трябва речник, че си твърде диалектна.

girlwithblueeyes
12-17-2013, 20:41
Къде видя диалект ?

the_mystery_machine
12-17-2013, 20:43
Благодаря ви за бързите отговори, но само да спомена,че говорим за една разходка от час,час и нещо.. Разбрахме се да се видим защото не сме се виждали от доста време.

NeutralMilkHotel
12-17-2013, 20:56
Заведи я в някое барче с алкохол, където ще можеш да я налазиш.
Седни до нея на срещата.
Говорете си на емоционални теми, плюс това сексуализирай.
"Гледай" й на ръка, докосвай я, доближи се до вратът й с думите, че има прекрасен парфюм...Въобще докосвай я много. Ако се отдръпне не се спичай, а след малко пробвай пак.
Показвай й с действия, че не искаш да бъдете просто приятели, защото щом се познавате от много време тя със сигурност това си мисли. НИКАКВИ РАЗГОВОРИ ЗА ЧУВСТВА! Ще я изплашиш, отблъснеш и тя ще се чувства задължена, и ще те отблъсне. В чувства ще се обясняваш само на сериозната си приятелка, която ти е доказала, че го заслужава.
Бъди мъж, и бъди категоричен в действията и думите си.
Целуни я на първата среща, иначе ще изгубиш привличането й и ще почне да осмисля нещата на логическо ниво.

Ако просто й цъфнеш с цветенце, пиете по едно кафе говорейки за училище и накрая й се обясниш в любов тя НЯМА да откликне положително. Залагам си главата.

Oldschool
12-18-2013, 06:55
пфахахахаха, от това което разбирам не е първа среща, а по-скоро уговорка да се видите. В такъв случай забравяме за цветето, докато не я поканиш на истинска среща. Разговора го насочвай, но не говори повече от нея...

Tyler The Creator
12-18-2013, 08:32
направо ми идва да ви прасна по един зад врата като питате к'во да говоря с момичето като излезем...

Баща Ти
12-18-2013, 08:56
Цвете на първа среща те прави приятелка за цял живот.

the_mystery_machine
12-18-2013, 11:06
пфахахахаха, от това което разбирам не е първа среща, а по-скоро уговорка да се видите. В такъв случай забравяме за цветето, докато не я поканиш на истинска среща. Разговора го насочвай, но не говори повече от нея...

И каква ще е тази ИСТИНСКА среща? Тогава може би няма да е уговорка да се видим така ли? Или тогава ще я питам "хайде да излезнем на ИСТИНСКА среща", а не да я оговоря нещо да се видим... Благодаря за отговорите и съветите.

Oldschool
12-18-2013, 11:56
Има разлика, драги, не се напъвай да джавкаш като пинчер.

но само да спомена,че говорим за една разходка от час,час и нещо.. Разбрахме се да се видим защото не сме се виждали от доста време.

Ето, това е просто една уговорка, а не е среща, не и в смисъла, където се появяваш с цветя и сваляш звезди и т.н. Сори...

NeutralMilkHotel
12-18-2013, 12:14
И каква ще е тази ИСТИНСКА среща? Тогава може би няма да е уговорка да се видим така ли? Или тогава ще я питам "хайде да излезнем на ИСТИНСКА среща", а не да я оговоря нещо да се видим... Благодаря за отговорите и съветите.

Разликата е че хората ходят на срещи, когато искат да се изчукат с другият, а приятелките ходят на разходки в парка, защото не са се виждали от доста време.
Тоест има реален шанс само ти да знаеш, че я водиш на среща. :)

Tsukuda_Hiroshi
12-18-2013, 14:01
Just be a mystery machine и всичко ще е ОК ;)

the_mystery_machine
12-18-2013, 17:04
Всичко премина добре, разходихме се,поговорихме си,бях себе си,гушнахме се нали за здрасти и чао/то това е като ръкостискане/ ии тя отиде в една нейна приятелка, неможах да ѝ кажа нищо повече. Всъщоност аз можех,но до колкото разбрах от писаниците по-горе не трябва да се бърза. Не знам как ще стане,но ми се иска тя да разбере какво чувствам.

ACrimeNovelist
12-19-2013, 08:49
Аз точно това щях да ти кажа, че някаква индикация колко те харесва е гушването. Хубаво е, че сте го направили спомни си как е било. Бързо или продължително, все едно прегръща въздуха или плътно.
После, мисля си, дори и да стигнеш до извода, че не си пада по теб, бива да й кажеш, че я харесваш. Така няма по-силно да се зарибяваш с нея и ако минеш към някоя друга, няма да се чудиш дали си изпуснал шанса си. :)

the_mystery_machine
12-19-2013, 13:24
Около 2-3 секунди,плътно,не много силно,нормално. Мерси за съветите!:)

an7raks
12-19-2013, 13:31
Познаваме се от 2 години
....
Пращаме си целувки,сърца, но не знам дали са на сериозно или са някакъв тип лигавщини.
Лигавщини като между приятелки са. ;)

tori
12-19-2013, 18:48
Аз точно това щях да ти кажа, че някаква индикация колко те харесва е гушването. Хубаво е, че сте го направили спомни си как е било. Бързо или продължително, все едно прегръща въздуха или плътно.
Май съм влюбена безнадеждно във всички момчета от компанията, както и те в мен.
В любовен многоъгълник участвах макло ас.

Tsukuda_Hiroshi
12-19-2013, 18:52
О Боже! Значи съм педал малко ас...! Да ти имам индикациите!

tori
12-19-2013, 19:04
О Боже! Значи съм педал малко ас...! Да ти имам индикациите!
:lol: Да, възможно е.

the_mystery_machine
12-19-2013, 19:41

:D :D :D :D :D Тва ме изкефи жестоко! :D :D :D :D :D

lubovvv
12-20-2013, 12:31
моментът ще е подходящ винаги когато се почувстваш готов да й го признаеш. Няма правила за това. Даже това според мен трябва да се случи първата среща, не се ли случи тогава после ще е още по-трудно/ невъзможно.

ACrimeNovelist
12-21-2013, 07:29

Казал съм, че от нея може да се прецени, не че прегръдката непременно означава любовни чувства. Просто ако има такива, в нея може да си проличи. Не изопачавайте думите ми!

an7raks
12-21-2013, 15:28
Казал съм, че от нея може да се прецени, не че прегръдката непременно означава любовни чувства. Просто ако има такива, в нея може да си проличи. Не изопачавайте думите ми!

Да. Други надеждни методи са:
1. Гледане на кафе
2. Хвърляне на боб
3. Гледане на карти
4. Редовно четене на хороскопа в някой пенсионерски вестник

FAKE IT
12-21-2013, 17:09
Здравейте, мисля,че ми предстои 1ва по-сериозна среща с момиче,в което съм влюбен

само да спомена,че говорим за една разходка от час,час и нещо.. Разбрахме се да се видим защото не сме се виждали от доста време.

Това определено е първа (особено, като се познавате от 2 години) и то не "по-сериозна среща", а свръхмега сериозна гига среща.

Заведи я в някое барче с алкохол, където ще можеш да я налазиш.
Седни до нея на срещата.
Говорете си на емоционални теми, плюс това сексуализирай.

А така, напий я, надрусай я и най-вече я СЕКСУАЛИЗИРАЙ.

А това е по-добро дори от сексуализирането.

моментът ще е подходящ винаги когато се почувстваш готов да й го признаеш.

Да, така поне ще си спокоен, че никога повече няма да сте приятели :D

Тая вечер или утре ще направя една тема за френд зоната и как се излиза от нея ... Оказва се, че супер много от хората, които пишат тук попадат в това положение и още повече - дават малоумни предложения за изход от нея ...