Влез

View Full Version : Набиха ми ужасно много комплекси относно външният ми вид . Отчаяна съм !!!

estel_martinowa
12-24-2013, 15:51
На 15 години съм , от София .
Мои познати ''приятели'' и други хора в последните месеци ми набиха ужасно много комплекси относно външният ми вид. Идеята на темата е това което публикувам е да ми кажете толкова ли е зле положението с външният ми вид като кача моя снимка . Не един път са ми казвали че имам много тънки и стиснати устни с които съм приличала на кукмявка и съм изглеждала злобна . Очите ми били малки и вдлъбнати , приличала съм на жаба с тях . Носът ми бил крив , широк спрямо лицето ми , ''направо NO COMMENT'' . При това ги чух една приятелка , по-голямата ми сестра , братовчедка ми , познати момчета просто говореха , че съм ''много грозна''..

Наскоро едно момиче ми каза ,че съм мнго хубава , класната ми също ми каза това всички останали не спират с отвратителните си комплекси.. Много съм тъжна , без никакво самочувствие, чувствам ,че всеки които ме гледа си казва ''много е грозна..'' . Знам , че ви звучи глупаво и незряло . Знам , че има много нещастни хора по-света с далеч по-сериозни проблеми от моите , но не мога да си ги избия от главата.. Моля без обиди ! :-))

Ето и снимка (не е много качествена , но нямам друга) Аз съм с розовата тениска :
file:///C:/Users/User/Pictures/1393679_578657812207420_2062099335_n.jpg

file:///C:/Users/User/Pictures/1393679_578657812207420_2062099335_n.jpg

МОЛЯ С НАПЪЛНО ОТКРОВЕНИ КОМЕНТАРИ !!! ПО-ДОБРЕ ГРОЗНАТА ИСТИНА.. ОТ КОЛКОТО ЗАБЛУЖДЕНИЯ!!!

anonymous708973
12-24-2013, 15:59
Душата, дай снимки от интернет, не от собствения си компютър.

estel_martinowa
12-24-2013, 16:05
https://www.facebook.com/estel.martinova?fref=ts Надявам се ,че ще можеш от ФБ ако искаш ми прати поканаза приятелство ! :)

love_bella
12-24-2013, 16:31
пише ми, че файла не е намерен :)

estel_martinowa
12-24-2013, 16:39
https://www.facebook.com/estel.martinova Ако имаш фейсбук може от там да ми видиш снимкте .

love_bella
12-24-2013, 16:43
изобщо не си грозна даже си много хубава и може би не е от теб, а от хората, с които общуваш :) и може би заради тях мислиш, че си грозна, но не си :)

estel_martinowa
12-24-2013, 16:44
Не на снимката не се виждам много добре.. сериозно имам много тънки устни.. (аз съм с розовата тениска) , малки очи в овална форма.. много са странни . Честно ли ти е мнението ? (извинявай за тъпите въпрости..) :)

SomeRandomNerd
12-24-2013, 16:46
Прочети какво пише на снимката на корицата ти.

love_bella
12-24-2013, 16:47
да честно и може ли да те питам как пусна нова тема, защото съм нова и почти нищо не разбирам :)

estel_martinowa
12-24-2013, 16:50
love_bella love_bella : влизаш във форума в някоя от статиите (наприемер семейни проблеми) и отгоре пише в червен фон ''Публикувай нова тема''. :) :) Мерси много за мнението . :)

rositzza
12-24-2013, 16:52
Изобщо не си грозна. Да не би тези неща да са ги казали в изблик на гняв и ярост ?

sunshine :**
12-24-2013, 16:53
И аз въобще не смятам че имаш нещо общо с тия неща които другите ти говорят, честно казано си помислих , че наистина нещо ти има щом толкова говорят за теб, но далеч не е така.Може и нарочно да го правят не знам, но мисля, че наистина си хубава и няма нищо заслужаващо обиди в теб.

estel_martinowa
12-24-2013, 17:04
Благодаря :) . Може би снимката не е достатъчно добра , но наистина тези неща са ми ги казвали близки хора не само когато сме се карали.. Най-много ме засяга това за тънките устни като на кукумявка.. толкова много тънки и тесни ли са.. :(

strawberry88
12-24-2013, 17:25
Еми дай по-ясна снимка и ще ти кажем.

mayaaa
12-24-2013, 18:57
Човек, супер яка си, имаш много нежни черти!! Просто стегни се и недей се вързва на хората!

anonymous708973
12-24-2013, 20:14
Съвсем честно, не бих казала, че си грозна в някакъв случай.

tori
12-24-2013, 20:24
99% от момичетата мислят, че са грозни. 100% не са.
И аз доста съм и продължавам да страдам от подобни коментари, но и често чувам, че съм красива. Просто съм по-чувствителна, това е. Винаги се намира някой, който да те хареса. Заеби филмите, набити от другите, не си перфектна, но не си и ужасно грозна, кукумявка или жаба. Освен това в жабите няма нищо лошо.

strawberry88
12-24-2013, 20:34
Явно само на мен ми изглежда, че целта на темата е получаване на комплименти...

estel_martinowa
12-25-2013, 07:29
strawberry88 Не не е за да получа комплименти ! Комплексирана съм.. и то ужасно много.. Ако беше за комплименти също означава , че съм комплексирана и недоволна . За първи път ми казват , че съм хубава и въпреки това пак не съм сигурна ! Това е защото имам наистина смачкано его.Има хора които са ме обиждали и са съсипали самочувствието , не случайно си правя регистрация в сайт който не познавам много добре , просто имам нужда от мнение на хора които не познавам , защото близките ми са си изказли мнението без дори да ги питам и са ме комплексирали ,до толкова голяма степен...

TheBeliever
12-25-2013, 07:33
Замисли се що за "близки" имаш.

Обкръжението ти е грозно. И това няма нищо общо с външния вид.

DarkEmotionS
12-26-2013, 08:24
Познато ми е... правех всичко за другите, да си кажат веднъж поне "е, симпатична е", по-късно намерих истински приятели, които ми организираха почти терапия. В продължение на месец ходих без грим и без да си изправям или къдря косата си, започнах да се вглеждам в себе си и осъзнах, че няма причина да мисля, че не съм хубава. Напротив, сега си имам самочувствието защото наистина мисля, че съм хубаво момиче, с акъла съм си и се чувствам богиня. Не променяй себе си, промени си средата, в която се движиш, това че са ти семейство, не значи че трябва да си с тях. :)

BonyBunny^.^
12-26-2013, 16:36
искам и аз така да пусна снимка, защото съм в същото положение, но ме е страх, защото може някой, който ме познава да види снимката и после ще ме е срам от него. Ако знаеш как искам да изглеждам като теб, хич, ама хич не си грозна!!!

Котка.
12-26-2013, 17:29
Много си симпатична даже.

estel_martinowa
12-26-2013, 18:05
Благодаря ! Чувствам се по-добре.. :)) BonyBunny^.^ публикувай.. няма от какво да те е срам !!:)

baby_baby
12-26-2013, 18:07
Много си си добре

Dam Yeo Wool
01-03-2014, 05:19
Явно тези твои “близки хора“ са лъжливи кретени от класа. Ти не си грозна,приеми го!

Мислиш,че си такава защото тези хора са ти набили комплекси,ние виждаме снимката и ти казваме истината
изобщо тези кретени знаят ли какво е да имаш вдлъбнати очи и тънки устни,знаят ли какво е грозен човек?

Ако си грозна трябва да: Носиш очила и шини,да имаш грозни и криви зъби,да си космата,рошава и дебела,
а и да се обличаш като цирк - дори и да имаш леко по-тънки устни,това не те прави грозна!
Ти си красива,имаш страхотна фигура и се обличаш добре,прическата ти е невероятна,със сигурност си
забелязала техни недостатъци,ако някой те обиди му ги припомни и обърни гръб!

ПП: Добавих те във facebook,ако искаш ме приеми - ще видим с какво още мога да помогна.

weheartiit
01-03-2014, 09:27
Ако си грозна трябва да: Носиш очила и шини, дебела,

пълни глупости ...
не можеш да сагаш така етикети на хората.
или да правиш всичко под общ знаменател.
познавам хора,които са пълни или носят очила или шини
и са супер чаровни и хубави.

ivoo0215
01-03-2014, 09:44
Не си грозна никък ;)

fanpire
01-03-2014, 22:25
До колкото виждам на снимката, очите ти изобщо не са вдлъбнати, имаш много хубави устни, които много добре подхождат на изражението ти. Ии косата ти е мега яката честно а и имаш хубаво излъчване. Не те познавам и казвам каквото мисля. Аа и кажи на "приятелите ти" и хората, които те обиждат да си избиват комплексите върху някой друг, а не да създават на теб такива заради техните ... Даже ако искаш можеш да им покажеш тази тема и да видят колко много хора казват, че си хубава за да се усетят малко поне...

пAteNцЕ
01-04-2014, 11:20
Даже ако искаш можеш да им покажеш тази тема и да видят колко много хора казват, че си хубава за да се усетят малко поне...

Абе не можеш да накараш кьоравия да прогледне! Такива субективни хора са непоправими. Даже може да се озлобят...

По темата - много си сладка даже. Следващия път като те обидят, им кажи "вие кои сте, че да ме съдите?" и ги прати там, където трябва. Със сигурност ти завиждат по някакъв начин...

v.salvatore
01-04-2014, 13:56
О Божеее..грозна била. И да пращаш снимки и да не, човек е такъв, какъвто е създаден..не можеш да промениш това, което си. Ние дето най-малко те познаваме даже изобщо не те познаваме, трябва да ти казваме дали си грозна или хубава. Няма грозни хора, всичко е до вкуса на човека..на един си му симпатична на друг не. Това е. Да не мислиш, че всички са харесвани, разбира се, че не..и мен много хора не ме харесват, нито пък аз харесвам всички...Имала си крив нос, малки устни и какво от това? Първо приеми себе си такава, каквато си, и започни да се обичаш..тогава и другите ще го направят. Никой човек не е грозен, всеки е красив от една или друга гледна точка ;) :) :)

KumchoValcho
01-04-2014, 19:36
Миличкото.
Не ги слушай, хубавичка си. Обичай се! 8-)

Starless
01-04-2014, 20:41
пълни глупости ...
не можеш да сагаш така етикети на хората.
или да правиш всичко под общ знаменател.
познавам хора,които са пълни или носят очила или шини
и са супер чаровни и хубави.

Именно. Да не говорим, че точно тези неща никой не си ги иска.

estel_martinowa
01-05-2014, 09:56
Благодаря :) . Разубедихте ме .

carlabd
01-06-2014, 17:52
От тази снимка, която ти е във фейсбук нищо не си личи ... дай някоя друга
Иначе няма грозен човек:) Всеки притежава нещо красиво и уникално в себе си, било то вътрешно или външно, просто открий какво харесваш в себе си. ;) Започни да се харесваш.. ако ти не си изградиш самочувствието няма кой друг... Хората имат противния навик да потъпкват самочувствието на останалите и то не защото даден човек наистина е грозен.
Много е грозно да се обижда, а този който го прави най-често го прави или за да унизи, или за пред другите, или от злоба и завист ... Така че не го приемай твърде лично..:)
Но помни, че който и каквито обиди да ръси по твой адрес, за него говори лошо, не за теб;)

brokensky
01-20-2014, 18:32
Изобщо не си грозна-те просто ти завиждат и си избиват комплексите върху теб.Не ги слушай и не показвай, че ти пука.Трябва ти да повярваш, че си хубава, за да имаш самочувствие.Като ти кажат нещо, кажи им "аз си се харесвам" и не се занимавай повече. :)