.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Unhappy Набиха ми ужасно много комплекси относно външният ми вид . Отчаяна съм !!!

На 15 години съм , от София .
    Мои познати ''приятели'' и други хора в последните месеци ми набиха ужасно много комплекси относно външният ми вид. Идеята на темата е това което публикувам е да ми кажете толкова ли е зле положението с външният ми вид като кача моя снимка . Не един път са ми казвали че имам много тънки и стиснати устни с които съм приличала на кукмявка и съм изглеждала злобна . Очите ми били малки и вдлъбнати , приличала съм на жаба с тях . Носът ми бил крив , широк спрямо лицето ми , ''направо NO COMMENT'' . При това ги чух една приятелка , по-голямата ми сестра , братовчедка ми , познати момчета просто говореха , че съм ''много грозна''..

Наскоро едно момиче ми каза ,че съм мнго хубава , класната ми също ми каза това всички останали не спират с отвратителните си комплекси.. Много съм тъжна , без никакво самочувствие, чувствам ,че всеки които ме гледа си казва ''много е грозна..'' . Знам , че ви звучи глупаво и незряло . Знам , че има много нещастни хора по-света с далеч по-сериозни проблеми от моите , но не мога да си ги избия от главата.. Моля без обиди ! )

Ето и снимка (не е много качествена , но нямам друга) Аз съм с розовата тениска :
    file:///C:/Users/User/Pictures/1393679_578657812207420_2062099335_n.jpg

file:///C:/Users/User/Pictures/1393679_578657812207420_2062099335_n.jpg

МОЛЯ С НАПЪЛНО ОТКРОВЕНИ КОМЕНТАРИ !!! ПО-ДОБРЕ ГРОЗНАТА ИСТИНА.. ОТ КОЛКОТО ЗАБЛУЖДЕНИЯ!!!
    Последно редактирано от estel_martinowa : 12-24-2013 на 15:55

anonymous708973
    Guest
    Душата, дай снимки от интернет, не от собствения си компютър.

https://www.facebook.com/estel.martinova?fref=ts Надявам се ,че ще можеш от ФБ ако искаш ми прати поканаза приятелство !

пише ми, че файла не е намерен

https://www.facebook.com/estel.martinova Ако имаш фейсбук може от там да ми видиш снимкте .

изобщо не си грозна даже си много хубава и може би не е от теб, а от хората, с които общуваш и може би заради тях мислиш, че си грозна, но не си

Не на снимката не се виждам много добре.. сериозно имам много тънки устни.. (аз съм с розовата тениска) , малки очи в овална форма.. много са странни . Честно ли ти е мнението ? (извинявай за тъпите въпрости..)

Прочети какво пише на снимката на корицата ти.

да честно и може ли да те питам как пусна нова тема, защото съм нова и почти нищо не разбирам

love_bella love_bella : влизаш във форума в някоя от статиите (наприемер семейни проблеми) и отгоре пише в червен фон ''Публикувай нова тема''. Мерси много за мнението .

Повече от фен Аватара на rositzza
    Изобщо не си грозна. Да не би тези неща да са ги казали в изблик на гняв и ярост ?

Голям фен Аватара на sunshine :**
    И аз въобще не смятам че имаш нещо общо с тия неща които другите ти говорят, честно казано си помислих , че наистина нещо ти има щом толкова говорят за теб, но далеч не е така.Може и нарочно да го правят не знам, но мисля, че наистина си хубава и няма нищо заслужаващо обиди в теб.

Благодаря . Може би снимката не е достатъчно добра , но наистина тези неща са ми ги казвали близки хора не само когато сме се карали.. Най-много ме засяга това за тънките устни като на кукумявка.. толкова много тънки и тесни ли са..

Мега фен Аватара на strawberry88
    Еми дай по-ясна снимка и ще ти кажем.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Човек, супер яка си, имаш много нежни черти!! Просто стегни се и недей се вързва на хората!
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

anonymous708973
    Guest
    Съвсем честно, не бих казала, че си грозна в някакъв случай.

Мега фен Аватара на tori
    99% от момичетата мислят, че са грозни. 100% не са.
    И аз доста съм и продължавам да страдам от подобни коментари, но и често чувам, че съм красива. Просто съм по-чувствителна, това е. Винаги се намира някой, който да те хареса. Заеби филмите, набити от другите, не си перфектна, но не си и ужасно грозна, кукумявка или жаба. Освен това в жабите няма нищо лошо.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Явно само на мен ми изглежда, че целта на темата е получаване на комплименти...

strawberry88 Не не е за да получа комплименти ! Комплексирана съм.. и то ужасно много.. Ако беше за комплименти също означава , че съм комплексирана и недоволна . За първи път ми казват , че съм хубава и въпреки това пак не съм сигурна ! Това е защото имам наистина смачкано его.Има хора които са ме обиждали и са съсипали самочувствието , не случайно си правя регистрация в сайт който не познавам много добре , просто имам нужда от мнение на хора които не познавам , защото близките ми са си изказли мнението без дори да ги питам и са ме комплексирали ,до толкова голяма степен...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Замисли се що за "близки" имаш.

Обкръжението ти е грозно. И това няма нищо общо с външния вид.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Познато ми е... правех всичко за другите, да си кажат веднъж поне "е, симпатична е", по-късно намерих истински приятели, които ми организираха почти терапия. В продължение на месец ходих без грим и без да си изправям или къдря косата си, започнах да се вглеждам в себе си и осъзнах, че няма причина да мисля, че не съм хубава. Напротив, сега си имам самочувствието защото наистина мисля, че съм хубаво момиче, с акъла съм си и се чувствам богиня. Не променяй себе си, промени си средата, в която се движиш, това че са ти семейство, не значи че трябва да си с тях.

искам и аз така да пусна снимка, защото съм в същото положение, но ме е страх, защото може някой, който ме познава да види снимката и после ще ме е срам от него. Ако знаеш как искам да изглеждам като теб, хич, ама хич не си грозна!!!

Голям фен Аватара на Котка.
    Много си симпатична даже.

Благодаря ! Чувствам се по-добре.. ) BonyBunny^.^ публикувай.. няма от какво да те е срам !!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Много си си добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си