View Full Version : Хапчета за отслабване
MsBonbon
12-26-2013, 21:08
Имам един въпрос някой/я от вас да е пил хапчета за отслабване които наистина помагат. По принцип знам че FatBurner са ефикасни разбира се с подходящи упражнения.Вие можете ли да препоръчате някои ефикасни/изпробвани?
НЕ ПИЙ НИКАКВИ ХИМИИ! Е, майка ми беше пила преди години. Да, отстлабна, обаче й се отрази психически таз химия. Същото се случи и с нейни приятелки. Ако питаш мене, по-добре зелен чай(поне за него съм чувала добри отзиви, пък и нали е природно средство). Това с хапчетата е голяма лъжа и глупост, не си тормози организма с това.
baby_baby
12-27-2013, 14:21
По-добре не се занимавай с тия химии тренирай и яж здравословно и ще получиш по-добър ефект с тия хапчета само ще се тровиш
Хапчета за отслабване не съществуват без да си дадеш някакъв зор! Единствено Л-Картнитина може да ти помогне,но не като седиш пред компютъра и бездействаш,а като отидеш във фитнеса.
Mirrela.
12-30-2013, 10:32
95% от хапчетата за отслабване вредят на организма още повече.Просто спортувай повечко,храни се в умерени количества,повече течности и това е.Но недей да се тровиш с разни химии.
Dagichka
12-30-2013, 13:36
минавай на наркотици направо
Диетата и тренировките са най-важни . Към тях можеш да добавиш L Carnitine за по-бърз резултат.
seek&destroy
12-30-2013, 15:14
Амфетамини. Бързо и лесно. Изключителен ефект.
изпревариха ме :(
амфетки ^^