.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Хапчета за отслабване

Имам един въпрос някой/я от вас да е пил хапчета за отслабване които наистина помагат. По принцип знам че FatBurner са ефикасни разбира се с подходящи упражнения.Вие можете ли да препоръчате някои ефикасни/изпробвани?

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    НЕ ПИЙ НИКАКВИ ХИМИИ! Е, майка ми беше пила преди години. Да, отстлабна, обаче й се отрази психически таз химия. Същото се случи и с нейни приятелки. Ако питаш мене, по-добре зелен чай(поне за него съм чувала добри отзиви, пък и нали е природно средство). Това с хапчетата е голяма лъжа и глупост, не си тормози организма с това.

Мега фен Аватара на baby_baby
    По-добре не се занимавай с тия химии тренирай и яж здравословно и ще получиш по-добър ефект с тия хапчета само ще се тровиш

Хапчета за отслабване не съществуват без да си дадеш някакъв зор! Единствено Л-Картнитина може да ти помогне,но не като седиш пред компютъра и бездействаш,а като отидеш във фитнеса.

Повече от фен Аватара на Mirrela.
    95% от хапчетата за отслабване вредят на организма още повече.Просто спортувай повечко,храни се в умерени количества,повече течности и това е.Но недей да се тровиш с разни химии.

Мега фен Аватара на Dagichka
    минавай на наркотици направо

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Диетата и тренировките са най-важни . Към тях можеш да добавиш L Carnitine за по-бърз резултат.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Амфетамини. Бързо и лесно. Изключителен ефект.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    изпревариха ме

амфетки ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си