Влез

View Full Version : Лъжата

NickoleIvanovaPetrova
12-29-2013, 07:40
Хора кажете ми кое е най-разумното знам, че приятеля ми ме излъга за нещо,което за него не е нищо осбено, но за мен е от голямо значение.. и така де какво да правя да му вдигна скандал затова че знам или просто да си замълча ?

xXxPETYAxXx
12-29-2013, 07:44
Като ти видях поста от друга тема:
В момента си имам приятел и от една седмица всеки ден се караме за пълните глупости дали ще е от ревност или нещо друго
А познай, защо те е излъгал?

С тея скандали, не знам какво си мислиш, че правиш.

NickoleIvanovaPetrova
12-29-2013, 07:46
То не са скандали, а просто сдърпвания то ако бяха скандали ..

baby_baby
12-29-2013, 13:09
Аз не бих си замълчала просто му кажи че знаеш а не му дигай чак скандал

3oPuTy
12-29-2013, 13:15
Ти само чрез скандали и крясъци ли контактуваш с хората?! Толкова ли не можеш да говориш с него нормално и да изясните нещата?! Момичетата имаме навика да преувеличаваме понякога ... Или с други думи лъжата наистина може да не е толкова сериозна, колкото се опитваш да я направиш.

Tsukuda_Hiroshi
12-29-2013, 15:50
Ако толкова те чепи - кажи му, че знаеш, но не се карай с него! Може да те лъже, защото ти прави изненада за РД или НГ - това пак са лъжи, но са оправдани. Тогава скандал ли трябва да вдигаш? + това не си казала за каква точно лъжа става въпрос. Ако ти е изневерил, тогава не скандал, ами тиган в главата трябва.

HollyGolightly
12-29-2013, 16:15
Със скандали нищо няма да постигнеш, както и с така наречените от теб "сдърпвания" Дръжте се като зрели хора и просто поговорете, без да си хвърляте обвинения един на друг и да си повишавате тон. Всеки път, когато го обвиняваш и викаш, той заема защитна позиция и очаквай още лъжи. Най-спокойно му обясни, че не обичаш лъжите и че по този начин се чувстваш наранена. Би желала да бъде честен с теб, както би била и ти с него. Но не започвай веднага с "ТИ ЗАЩО МЕ ИЗЛЪГА ЗА ТОВА и т.н.....?"

NickoleIvanovaPetrova
12-29-2013, 17:47
Ami po princip lujata e che me izluga che ne poznava momiche X , a az znam che q poznava i daje si govorqt i pishat no priqtelski

AliceSw
12-29-2013, 18:40
трябва да започна да пия повече преди да влизам тук

pixi33
12-30-2013, 06:37
Ние, момичетата трябва да се научим на спокойствие и самоконтрол, защото именно с нашите истерии отблъскваме човека до себе си. Карай го по-спокойно. Според мен е твърде безобидна лъжа, за да вдигаш СКАНДАЛИ. НО погледнато от различен ъгъл, тази безобидност може да се превърне в сериозен проблем.

3oPuTy
12-30-2013, 07:00
Ami po princip lujata e che me izluga che ne poznava momiche X , a az znam che q poznava i daje si govorqt i pishat no priqtelski

А ти как разбра, че те си пишат и говорят?!

HollyGolightly
12-30-2013, 07:01
ами ако наистина си такава скандалджийка и ревнива, нищо чудно, че те е излъгал. За това казвам, че с това държание нищо хубаво няма да си навлечеш. И пиши на кирилица, в Български форум се намираш все пак.

Tsukuda_Hiroshi
12-30-2013, 14:51
Авторке, Спрайт има да ти каже нещо: Твоят приятел ти изневерЯа!

Amore-Mio*
12-30-2013, 16:28

Като всичко е чисто приятелски - проблемът какъв е?
Аз виждам единствено проблем в теб и недоверието ти към него, инак не би те излъгал, че не я познава, ако знаеше, че няма да включиш ревността си, да правиш скандали за едното нищо. И ако продължаваш така, ще го загубиш.

draid
12-30-2013, 22:10
трябва да започна да пия повече преди да влизам тук

Аз вече преди второто голямо не влизам, че иначе може да си срежа вените.

Авторке, на колко години сте, че се лъжете за такива глупости ? Кой коя познавал и с коя си пишел. Тоя твоя приятел трябва или да е глупав/гузен или ти да си мега ревнива за да те лъже за такива простотии.