PDA

View Full Version : Как да се сближа с него...

bANAana
12-29-2013, 19:52
здравейте, искам да попитам как да се сприятеля с момче, с което се познаваме, но не сме много близки... иии моля без обиди...

stefito66771
01-02-2014, 20:14
Като за начало ако не се познавате лично или се запознайте примерно във фейсбук или на живо и така започни да излизаш с него да си говорите споделяйте си интересите....

WhatNow
01-02-2014, 20:44
Ако ти е по-лесно опитай чрез социалните мрежи. Споделете интересите си. Намерете общи приятели. Бъди себе си, ако не те хареса такава значи не е за теб! ;)

KHALIFA'S
01-02-2014, 21:27
Преди около месец писах такива теми, но едно момиче каза на един от приятелите на въпросното момче, то му каза, че имам симпатии и до преди малко бяхме заедно ... пробвай :) мислих, че ще започне да ме игнорира, но всъщност не стана така :)

D*Rose
01-03-2014, 13:56
разделете си шише боза

C0oKieS
01-04-2014, 17:50
Преди около месец писах такива теми, но едно момиче каза на един от приятелите на въпросното момче, то му каза, че имам симпатии и до преди малко бяхме заедно ... пробвай :) мислих, че ще започне да ме игнорира, но всъщност не стана така :)

при теб е станало така но при някой не става така една моя приятелка си падеше по едно момче каза ми че му е казала и ,че той е казал ,че не си я харесва и почна да я избягва

Anastasiq5910
01-04-2014, 18:57

но това си е риск

KHALIFA'S
01-04-2014, 19:06
но това си е риск

риск е ,да, но поне ще разбере какви са неговите чувства, любов насила не става :)

baby_baby
01-04-2014, 19:12
Като за начало ако не се познавате лично или се запознайте примерно във фейсбук или на живо и така започни да излизаш с него да си говорите споделяйте си интересите....

+++

mycel
01-05-2014, 20:06
Значи, освен да му пускаш някакви шегички като се засечете и да се закачаш с него, за друго не се сещам. Поне аз това съм правила преди време и се получи... привлякох вниманието на въпросния тип :D Даже така хубаво му го привлякох, че после ми се искаше да се отърва от него в някои моменти :D Само че с тази тактика има опасност да се отпуснеш твърде много и да прекалиш с лигавенето, което не ти го препоръчвам ;) Спазвай дистанция и наблюдавай.. когато усетиш, че е подходящ момента, смело напред :D Важното е и на двамата да ви е забавно, така ще се зароди някакъв интерес и след време може да се сближите :)