View Full Version : Искам да му отмъстя....МРАЗЯ ГО!
andjelina_djoli_sexy
12-30-2013, 02:23
Исками се да споделя някъде силната болка и разочарованието което изпитвам в себе си.Не ме съдете...
На почти 19 съм от малко градче.Преди време харесах едно момче,а после се влюбих в него...Не бях изпитвала толкова силни чуства....когато го видех сърцето ми биеше толкова силно .... а когато го нямаше сърцето ми страдаше....така и не се получиха нещата....преди да му призная нещата биваха ...въпреки ,че му презнах за чуствата си той нищо не каза само дето се дистанцира и започна да се държи хладно.Усетих ,че допуснах грешка ,но беше късно.Наскоро разбрах как не само не споделя чуствата ми ,но и той ми се подиграва като другите защото съм зубър може би....дружил е с мен за да ми се присмиват и подиграват...чух го как ме наричаше пред другите и ми искаше или да го ударя силно или да ударя пък себе си ,че бях глупава и наивна....правише ми се на приятел уж...няма нужда да описвам колко зле че чуствам ,колко обидена ,използвана и наранена :( :( усещам гнева в себе си и не знам дали е омраза....искам да му го върна по някакъв начин да усети поне малко как съм се чуствала аз :(
thenewgirl
12-30-2013, 05:05
не се притеснявай те всички мъже са така. използват та докъто могат и след това като ностна кърпичка те захвърлят и ти се подиграват. кажи на някой твой близък да го притисне някъде и да го сплаши малко. поне ще спре да ти говори зад гърба
Tsukuda_Hiroshi
12-30-2013, 06:10
Авторке, казваш, че си зубър, а пишеш като двойкарка. Странно! Ако си му се обяснила писмено (със СМС или по чата), нищо чудно, че те отбягва.
Извън правописа ти, който е всичко друго, но не и правопис - като ти се подиграва зад гърба, а вече и явно, като не откликва на чувствата ти - ами 'фАни го изкарай от главата си, задуши всякакви чувства и се премести в града... така де - в по-голямо градче. Не исках да намекна за "село"!
P.S.: Не знам защо всички се срамуват, че са от села и пишат "От малък град съм". На мен лично са ми готини селата.
P.S. 2: Знам, че темата ти е просто спам и не е реална, ама просто няма какво да правя и цикля тука. Да не си помислиш ти или някой друг, че съм се вързал ;)
HollyGolightly
12-30-2013, 06:21
Авторке не се излагай, най-тъпото е да тръгнеш да отмъщаваш, само ще му покажеш колко много ти пука, тоест колко добре той си върши работата да те ядосва. Игнорирай го, нека мисли, че не ти пука и няма да се занимава повече.
бтв не се излагай, твърдеейки, че си на 19, в твоя случай дори е по-добре да се направиш на доста по-малка с това мислене
lubopitna_123
12-30-2013, 10:23
И на мен ми се е случвало.И наистина беше много гадно.Но вече е минало
invisible_girl
12-30-2013, 10:55
Повечето МОМЧЕТА са такива. Гледат само да те използват без да изпитват нещо към теб. А за това,че искаш да му го върнеш няма смисъл,защото живота ще му го върне тройно и ще страда така както ти. Личен опит :)
Продължаваш напред с гордо вдигната глава.
Мисленето ти е на не повече от 13. Гледай напред и си вземи поука.
не се притеснявай те всички мъже са така. използват та докъто могат и след това като ностна кърпичка те захвърлят и ти се подиграват. кажи на някой твой близък да го притисне някъде и да го сплаши малко. поне ще спре да ти говори зад гърба
Да!
thenewgirl На колко години си? Кога успя да опрашиш 3 милиарда мъже?
Amore-Mio*
12-30-2013, 11:51
Остави го да се мисли, че е велик - всеки рано или късно си намира майстора, и всичко му се връща.
Продължи си напред, все едно никога не го е имало!
baby_baby
12-30-2013, 14:33
Изобщо не му го връщай така ще паднеш на неговото ниво просто спри сякъв контакт с този човек
seek&destroy
12-30-2013, 15:29
Мразиш го и искаш да му отмъстиш, защото не отвръща на чувствата ти? Много достойно за 20 годишна!
HollyGolightly
12-30-2013, 16:13
Повечето МОМЧЕТА са такива. Гледат само да те използват без да изпитват нещо към теб. А за това,че искаш да му го върнеш няма смисъл,защото живота ще му го върне тройно и ще страда така както ти. Личен опит :)
Продължаваш напред с гордо вдигната глава.
Това, че тези които ти обръщат внимание са такива, не означава че повечето са такива. Проблемът го търси в себе си
lubopitna_123
12-30-2013, 19:33
Сама си виновна
Донякъде съм съгласна.Хората могат да те наранят ако им позволим.
leadyflame
12-30-2013, 19:52
Подбирай си по-строго момчетата, които ще харесаш за вбъдеще.
psychopath
12-30-2013, 23:17
За 19годишна си много назад с материала...
Madlenita
12-31-2013, 09:23
Горе главата!
beach.ch
01-02-2014, 04:43
Най-доброто отмъщение е безразличието.
Какво ще си правиш труда заради някакъв пикльо.
Anastasiq5910
01-04-2014, 18:32
сама си си виновна , сега вече всичко е свършило спри да го мислиш
Толкова по-зле за него... И какво като си влюбена, ще ти мине, да не би да е единствения.. ;) докато има много риба в морето, все някой друг ще ти хареса, не е първия, нито последния.Пък и като го харесваш, да му го беше показала, там ти е грешката, те момчетата се шокират от подобни изказвания.. явно е страхливец, а и като е нямал чувства, няма какво друго да направиш освен да му теглиш една майна... Да му отмъщаваш няма да е добра идея, ще ти кажа защо, той целия тоя цирк го е направил с цел да те ядоса, а ти защо трябва да се хванеш на въдицата?! Не му падай на нивото..
не мисли за него, намери си по-интересно занимание
Vivitu483
01-05-2014, 19:02
Най-доброто отмъщение е безразличието.
Какво ще си правиш труда заради някакъв пикльо.
това
DarkTemplar
01-06-2014, 19:28
Или на Баба Гууси
SonataArctica
01-06-2014, 19:32
Бих постнал една снимка, но знам, че ако го направя ще получа бан по IP. :lol:
elena.a.nacheva
01-18-2014, 22:19
Че защо трябва да му падаш на нивото , остави го , както са казали убий тъпака с мълчание .
LADY_Galia
01-19-2014, 05:34
аз много сам отмъщавала на мъжете които ме използват
най-добре си легни с него и после му кажем че имаш чувства към друг
той ще измре от гняв :)
^ Неуспешен трол ;)
По темата: Имам съмнения, че авторката е объркала при изписването на годините и вместо на 19 е на 16 (все пак цифрите са една над друга). В този случай е нормално да мисли по подобен малоумен начин.
Само глупаво момиче, без грам самоуважение ще се хване да отмъщава на момче.
А за примера от горния пост просто няма да коментирам ... Ако наистина има подобни момичета, то те спокойно могат да заменят отмъщението с работа на магистралата - поне тогава хем ще се научат да не им пука от използвачите, хем ще изкарват пари :lol: