View Full Version : Как да убедя родителите си? ..
Girls..1
12-30-2013, 16:28
Здравейте.Не знам до колко темата ми е за тук,но ми трябва малко помощ.Отвори ми се златна възможност - да замина за Париж за 7 дена.Имаме всичко : разходите,нужните документи..но по някаква незнайна причина майка ми и баща ми не ми разрешават да ида.Тук трябва да спомена,че планираната почивка включва мен,най-добрата ми приятелка,нейната майка и моята майка..Тъм се чудех какво да направя,за да се съгласят?..Смисъл кое момиче на моята възраст не желае да посети града на любовта - Париж..Такава възможност е рядкост в днешно време,тъй като разходите са на високо ниво.Тъм..Как да ги убедя,че това ще е страхотно,както за мен,така и за моята майка?
Разходите ли имате или средствата? :D
Честно казано, не знам защо не ти позволяват, особено ако ще си с майка си. Може пък и тя да си има ангажименти, за които не знаеш, и затова да не можете да заминете. Седни и разговаряй с тях, попитай ги за истинската причина и се примири, ако отново откажат.
Mirrela.
12-31-2013, 08:18
Разходите ли имате или средствата? :D
Честно казано, не знам защо не ти позволяват, особено ако ще си с майка си. Може пък и тя да си има ангажименти, за които не знаеш, и затова да не можете да заминете. Седни и разговаряй с тях, попитай ги за истинската причина и се примири, ако отново откажат.
Средствата имах предвид :D
Плесни им по един шамар на тия изкуфели дъртаци!!!
The Cheetah
12-31-2013, 10:39
Плесни им по един шамар на тия изкуфели дъртаци!!!
Това!
SHPAIdURmeN
01-03-2014, 13:48
първите 3 коментари .... WTF, вие да не сте една личност обаче шизофреник ??!
sofityoy
01-03-2014, 14:08
Поговори с тях.Обясни им колко много би искала да отидеш,кажи им,че ти е било нещо като мечта (това в повечето случаи помага). Щом като имате средствата значи търси причината в себе си,действията си последните месеци,оценските си. Възможно е майка ти да има важни ангажименти в работата си. Щом го искаш толкова силно,просто има обясни колко е важно това за теб. Искам да те питам едно нещо: Майка ти разбира ли се с майката на приятелката ти? А харесва ли приятелката ти?
Ако майка ти не харесва другата майка е възможно и това да е причината.
Според мен разговора е най-важен.
Ако се държиш разглезено няма да мине .