PDA

View Full Version : как да намеря приятели :)

pepelq6ka
01-05-2014, 21:48
Здравейте:) Студентка съм уча в чужбина сега по програма Еразъм. Обичам купоните(цялата им същност), в същото време винаги съм имала добри оценки, имам си приятел - съвсем нормално момиче(така поне се определям аз), но вече половин година не успявам да си намеря приятел/ка ..нали разбирате такав/а, с която може да споделяш, както се казва да hang out ..да споделяш свободното си време..това наистина ми липсва"BFF" или поне нещо подобно... познавам много хора, но никой/я от тях не ми е близък...., а сега идва втория семестър и наистина искам да си имам някой, защото тук е почти перфектно, но без някой наистина близка приятелка не е същотото... някакви съвети ? :)
Благодаря.

carlabd
01-11-2014, 17:16
ми като обичаш купоните, това е удобна възможност да се запознаеш с нови хора и оттам нищо чудно да се сближиш повече с някое момиче и да си станете БФФ :D .. просто то си идва от само себе си ... с моятаа най добра приятелка никога не сме планирали да ставаме такива просто си станахме много близки, споделяме си всичко нямаме тайни една от друга и с времето се обикнахме, а понякога може и да се караме за глупости, но винаги ще бъдем заедно каквото и да става... ако искаш да намериш такъв близък човек, просто не го търси сам ще те намери както се казва ;) единственото, което е, гледай да общуваш повече!