Влез

View Full Version : Лошо отношение

wannabethebest123
01-09-2014, 14:09
Здравейте .. В класа ми в момента цари пълен хаoс. Дистиплината е ужасна, а учителите обръщат внимание само на зубрачите. От тази година имам нови учители, които не ги интересува дали си разбрал уроците, а само гледат да си вземат заплатата. А за класа ... просто е ужасен. Всеки ден търпя всякакъв вид тормоз. Нямам никакви общи интереси с никого от тях. Наскоро обмислих сериозно решение - да се преместя в друго училище, но проблемът е че това ще стане след 4 седмици.. Проблема ми е, че не мога да чакам ... изпаднала съм в пълна депресия.. Моля ви дайте ми някакви съвети как да минат по-бързо и как да излезна от тази депресия!!!

Kamikazeto
01-09-2014, 14:56
е не може да нямаш някой свестен приятел..комуникирай с тях, другите не ги приемай на сериозно. Все ще издържиш 4 седмици, не се психирай чак толкова, пробвай различни активности които не си правила досега, нещо ново, интересно (:

wannabethebest123
01-09-2014, 15:48
В училище стоя с най-добрата ми приятелка (което е другият проблем) - преди се разбирахме много добре , но отскоро постоянно се сърди за глупости и скараме ли се абсолютно всички започват с обидите ... не знам как да я разкарам. В класа сме 5 момичета и всички са на нейна страна... Няма с кой да общувам както трябва ... много съм тъжна тези дни..

amypond.
01-09-2014, 17:57
не им обръщай внимание... знам какво е да имаш ужасен клас *направо се чудиш как може да си попаднала сред такива идиоти*, но не си заслужава да се ядосваш заради тях *само ще си хабиш нервите за някакви тъпанари*. Казвам ти го от опит, така че просто чакай да минат седмиците докато се преместиш и се зареди с позитивни мисли *гледай филми, слушай музика, мисли си за хубави неща и се радвай на всичко*

bsdirty
01-09-2014, 18:06
и се зареди с позитивни мисли

Точно така! Позитивното мислене му е майката.

just_different_girl
01-10-2014, 06:09
Ако имаш MP3 или телефона ти има функцията да е със слушалки (100%) , в междучасията слушаш музика на макс или четеш някоя книга (повярвай ми , действат като щит ;) ) и бившето ти BFF няма да ти обръща почти никакво внимание (и запомни - когато се дразни с теб или чуваш как тя нарочно говори силно за теб - ДА НЕ ТИ ПУКА !! Така малко по малко ще й загубиш интереса й към теб ) , ако обичаш да пишеш разкази - ПИШИ , никой не те спира, или си води дневник , но запомни - НЕ ГО НОСИ В ДАСКАЛО !!!! И въобще не им обръщай внимание на всички от класа ти - те вече са минало за теб . Мисли за новите съученици и приятели , а може би гадже :) :) :)

mayaaa
01-10-2014, 18:03
Офф, айде спри да се лигавиш толкова.. Един месец не можела да издържи. Стегни се и спри да се самосъжаляваш! И като каза че има 5 момичета на страна на "приятелката ти", а момчетата в класа ти за украса ли са. Момчетата са много по-добра компания понякога.

gugenceto2
01-10-2014, 19:17
Хеей не се депресирай. Няма за какво да си нещастна - решила си проблема, остават ти само 4 седмици и се махаш, това е хубавото. Мисли си колко ще ти е яко като се изнесеш от този загубен клас :D А и не можеш ли да завържеш някой контакт с момчетата?

bloodsugarsexmagik
01-10-2014, 19:26
Смяната няма да да промени много. Обстановката в повечето училища/класове е една и съща. От време на време се намират интелигентни и отдадени учители, но рядко. Така че не очаквай някаква огромна промяна, опитай се да се абстрахираш от хората, пречещи на образованието ти.

Зъбчето
01-11-2014, 05:12
Запиши се на спорт, текуон-до, джудо, аукидо. Тези спортове нямат само за цел самоотбрана, а и повишаване на духа, укрепване на тялото и повишаване на самочувствието. Хем и по този начин ще си разшириш кръга на познатите. От личен опит знам, че този тип спортове те карат да се чувстваш по-добре, както физически, така и духовно.

wannabethebest123
01-12-2014, 05:40
Момчетата се държат като 10 годишни ... не случайно целия клас е смотан :(

~The Smile~
01-12-2014, 08:00
Не си струва да се ядосваш заради съучениците ти.
Не гледай само от лошата страна - опитай се да мислиш позитивно. :)

veilside88
01-12-2014, 08:32
Не си струва да се ядосваш заради съучениците ти.
Не гледай само от лошата страна - опитай се да мислиш позитивно. :)

Mnogo Vqrno!
V daskalo mmnogo chesto se pavqt na teshkari i si lafqt podobni gluposti ,taka che hich ne trqbva da ti dreme..

Ospi
01-12-2014, 10:22
Сори, ама няма как да стане. Ще трябва да чакаш по трудния начин. Това, което можеш да направиш, обаче, е да се погрижиш отново да не те приемат за такава, каквато те приемат сега в твоя клас.

fUcKsMiLe
01-12-2014, 19:14
Телефон/mp3 + списание/книга ще реши проблемите ти.
Това не е никакъв тормоз, можеш да се справиш.
4 седмици не са нищо, ако е така както разправяш.
Ще минат бързо, но пък няма гаранция, че новия ти клас ще е по-добър. :)

Котка.
01-14-2014, 10:30
Момчетата се държат като 10 годишни ... не случайно целия клас е смотан :(

Целият клас е смотан?Само ти си яката?Я си помисли дали няма нещо сбъркано в ТЕБ.Ние няма как да знаем кой е прав и кой крив, но... : )

The Cheetah
01-14-2014, 15:13
Виж, не веднъж съм била като теб. Недей да се депресираш, няма смисъл заради някакви си там келеши.
Бъди "отворена" изобщо не си помълчавай, не давай да те мачкат, че по- зле става. И тая "най-добра" приятелка я разкарвай възможно най- бързо- как да стане- казваш и директно какво мислиш за нея(ВСИЧКО) и ако тя не е някакъв олигофрен ще се махне. А иначе- не се притеснявай, че си сама, да не ти пука, по- добре сама, отколкото с хора като оная твоя "приятелка".

qni4ka546
01-16-2014, 10:18
Защо не пробваш да поговорим с тях?
Не е възможно всички да са психари :)