View Full Version : Забелязали ли сте, че ..
anonymous708973
01-23-2014, 08:55
^ Доста си злобна :D
Всъщност беше мило :)
kaRamella
01-23-2014, 09:05
То за всичко е така и за колите, и за парите, не е само за пишките. ;)
:)
Всъщност беше мило :)
Сега прочетох какво е написала точно и ме е срам да кажа какво прочетох :D Моя грешка,де..,
xXxPETYAxXx
01-23-2014, 10:40
Петя, там е работата, че всеки пробва и експериментира, а после този опит се споделя. Все има нещо, което на теб може да не ти се е получило при опитите, а при твоята приятелка, да, примерно и не виждам нищо лошо да се разшири темата по-подробно, за да се опиташ да по-добра за гаджето си.
Аз пък не искам да си споделям "опита", нито да ми споделят техния. Което няма нищо общо с доверието, на моите приятелки им вярвам, че няма да го раздухват, просто не ми е хубаво да говоря с тях за секс. Въобще не искам да си ги и представям да правят секс даже... иуу. Ако искам да изненадам гажде или партньор, няма да е от личните разкази на близка приятелка, а ще си измисля нещо или директно ще го попитам него. За секс по-детайлно предпочитам да говоря само с човека, с когото правя секс. Всеки друг при опит за прекалено описателен разговор ми навлиза в личното пространство.
Не казвам, че е лошо по принцип, ама не е за мен.
^ Доста си злобна :D По темата:
Имах приятел,дето непрекъснато говореше за пишката си,включително я показваше наляво-надясно.Но това беше в ранните тийнейджърски години и го отдавам на факта,че просто е бил разгонен.Сега ако чуя някой да ми се хвали що за любовник е,със сигурност ще ми падне в очите и определено ще ме отблъсне.
Хич не съм злобна, а много добричка.Дори и на мравката път правя :)
Mary_Jane_69
01-23-2014, 14:12
Имате доста тъпи предубеждения, не ви изчетох всичкото, не издържах, но типично женските схващания за "споделяне" са точно клюкарене и нищо по-малко.
Най-глупаво е да се обсъждат хора, тъй както се обсъждат световни проблеми от пенсионери-от край до край.
Самото "разказване" как се е провел еди кой си процес, е твърде гнусно, нищо че аз като не-гнуслива, такива неща ми приземяват разказвача до нулата.
Не е от представянето, а от начина на изказване на дадената случка.
Попаднах на доста плоски изказвания, няма да го скрия, просто приемете чуждата гледна точка като реално-съществуваща, съгласете се, че я има, но не се съгласявайте с поставянето й във вашия живот, ако наистина не го смятате за правилно. Какъв е проблема? Като гледаш другите класове хора, виждаш какво би искал да пренастроиш в преценката си, за да се ъпгрейдваш, вместо да започваш да прилагаш директно своето мнение, без мисъл да оспорваш и да се надяваш на разбиране.
Пък разбирането е ключово, за да успееш да промениш и процент-два от чуждото становище.
Нямате нужния подход, това е за присмех, не толкова другите стереотипни навици.
Здравейте , моля ви за съвет !
Аз съм на 21г. и съм бил само с едно момиче досега. Пенисът ми е 18см на дължина и 15см обиколка, а момичето с което бях беше недоволно от размера ! Оттогава ми е кофти и съм несигурен. Тя беше на 18г. Дали е възможно нарочно да ми е казала,че ми е малък за да ме накара да се почувствам кофти? Моите приятели казват,че това е добър размер. Попитах една моя приятелка тя каза,че ми е горе-долу нормален ?!?
Бихте ли ми казали какво считате Вие момичета за среден и голям ?
Гледам,babity е доста запозната и, че Mery_J е споделила,че е била с по-надарено момче . Би ли споделила какъв му е бил размера за да мога да сравня.Моля Ви за отговори.
28 см...Твоя е малък, не става.Права е била да ти го каже :lol:
Здравейте , моля ви за съвет !
Аз съм на 21г. и съм бил само с едно момиче досега. Пенисът ми е 18см на дължина и 15см обиколка, а момичето с което бях беше недоволно от размера ! Оттогава ми е кофти и съм несигурен. Тя беше на 18г. Дали е възможно нарочно да ми е казала,че ми е малък за да ме накара да се почувствам кофти? Моите приятели казват,че това е добър размер. Попитах една моя приятелка тя каза,че ми е горе-долу нормален ?!?
Бихте ли ми казали какво считате Вие момичета за среден и голям ?
Гледам,babity е доста запозната и, че Mery_J е споделила,че е била с по-надарено момче . Би ли споделила какъв му е бил размера за да мога да сравня.Моля Ви за отговори.
Как така 15 см обиколка? Само аз ли не си го представям? :lol:
Според мен пък е ок .. хората и с по - малко се задоволяват.
И 30ка да имаш, ако не знаеш как да я ползваш .. гориш.
djipsito
02-10-2014, 19:56
Доживях, Хилари, да виждам такива мнения от теб ... ;д Дай си поговорим по женски :D
Пич, ти как разбра, че момичето е недоволно от размера?
Цялата тема е долна конспирация!РАЗМЕРА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ! :D
портофела брат ми портофела
.. мъжете с по - големи хмм .. възможности (да ги наречем), често се случва да не парадират с това?
А вие самите любопитствате ли преди същината или се оставяте на момента на изненадата, момичета?
Аз сам била с надарени ма някой с казвали че са други не ма то като се замисля дося само с трима такива надарени.
Какво точно те изненадва в 15cm обиколка ? Не за друго стана ми интересно.
.. мъжете с по - големи хмм .. възможности (да ги наречем), често се случва да не парадират с това?
А вие самите любопитствате ли преди същината или се оставяте на момента на изненадата, момичета?
Еми то куче дето лае не хапе :)
Какво точно те изненадва в 15cm обиколка ? Не за друго стана ми интересно.
Не я изненадва т'ва че е 15-ка, а не може да си представи къде е обиколката.
spoilerka
02-16-2014, 19:16
и то е :D
djipsito
02-16-2014, 19:56
https://scontent-b-mad.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/1796690_10201349789891047_508175868_n.jpg
Този Иво да каже тази въпросната, дето се оплаква от 18 санта, номер 3 ли беше и джвакаше ли ?