- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забелязали ли сте, че ..
.. мъжете с по - големи хмм .. възможности (да ги наречем), често се случва да не парадират с това?
А вие самите любопитствате ли преди същината или се оставяте на момента на изненадата, момичета?
Няма смисъл да се хваля. Много по-интересно е момичето при първия ни път да открие сама , ефектът е по-голям.
Ти не беше ли девствена ?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Оф, тъкмо щях да се заям, че с какво да се хвалиш, като все още си на издръжка на вашите, когато зацепих, че не говорим за пари
Съвсем игнорирах раздела :ДД
Ениуей. Не знам ти през колко си минала, ама аз нямам опита да направя статистика. Като цяло селските свалки от типа на "ах, какви ще ти ги причиня" + порой хвалби хич не ми минават.
Едит: Кой ме накара да си изгубя 5 минути от живота, за да ви прочета писаниците и да гледам как някой си завирал пожарогасител, няква 15-годишна-претендираща-за-девственица изказва мнение по въпроса коя колко била тясна на база на... и аз не знам какво; "шушки" на най-добри приятелки (което, бтв, беше най-яката част) кой ме накара, кажете ми?!
И как успя да те примами някой ? Кво е твоето мнение по въпроса
Тц тц, Хиларито кога направи сефтето, кога почна да се интересува от размери.![]()
Welcome to the Jungle...
Малко се обърках точно за размера ли питаш или за уменията им в леглото.
Много рядко съм любопитствала колко им е голям, ама общо взето отговорите не са били някакви преувеличени и такива, които да подлагам на съмнение. И все пак, не се е случвало, за сега, да проверя сама.
В повечето случаи предпочитам елемента на изненада.
Ако говорим за уменията им в леглото, тия дето много лопат (не само момчета, ами и момичета), за нищо не стават...
А за теб, Хилари ми е много интересно, как мислиш сега, струвало ли си е цялото чакане, което чака за първия път? Как ти се стори ? Сега мислиш ли, че не е било нищо кой знае какво от другия свят или.. Абе като цяло мнението ти много ме вълнува :д
Първоначално написано от antifashionshit
Чакането си струваше, но човекът - не. Определено можех да си почакам още. Колкото до вижданията ми - не са се променили особено, по - скоро се сблъсках с разликите между моите и техните представи за хубав секс.
Често ми се е случвало да ми го казват по между другото, без любопитстване от моя страна.
Аз си обичам моментът на изненадата.
SpiritInBlack .. и то е?
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да любопитствам за кое преди същината, как изглежда членът ли , работата с члена му или... щото то ако искаш някого на калъп естествено, че ще го има любопитството, което съответно бива разбулено, когато се стигне до същината.
Забелязала съм .Може би, защото реакцията ни след като го видим им гъделичка егото.Пример с мен ще дам - ще правим секс с едно мое бивше гадже за първи път от как сме тръгнали.Цуни гуни, останах по бикини той по боксерки, свалям му ги и....се опулих.И той кво бе мило ...? И аз .."Ми кво ти ще ме пръснеш направо с това чудо..."
И така драго му стана сега като се замисля и една самодоволна усмивка...
Около мен никой не парадира с "възможностите си", било то големи или малки. Все пак не дружа с новоизлюпили се тийнове, които едва сега са разбрали к'во имат между краката
Относно мен - не, не любопитствам.
Последно редактирано от 3oPuTy : 01-15-2014 на 06:56
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не съм забелязала нищо такова. Само това, че тези, които са въздух под налягане обичат сами да вдигат самочувствието си, като тук не става въпрос само за това между краката им.
Не съм запозната чак с толкова мъжки атрибути, че да правя сравнения между тях и мнението на собственицит им за тях.![]()
Не любопитствам. Не обичам да слушам момичета как говорят в мъжка компания за големината на гърдите си или колко са тесни, също не обичам и да слушам как момчета обсъждат големината на члена си и т.н. Прави ми много лошо впечатление, когато някой говори за размери, сравнява и коментира.
Тая тема ме изненада. Все едно дева Мария, вече не е дева, така се почувствах. Как се променят хората за някоя и друга година и един секс.
Момичета винаги дръжте по един шублер под ръка !