View Full Version : Въпрос към момичетата?
Georgi.M
01-16-2014, 14:23
Здравейте,имам проблем с приятелката си.Тя е страхотна,красива ,умна,много много секси ,идеална е.От 2 месеца сме заедно,добре са нещата ,доста се караме де ,но сме заедно ,искаме се ,държим един на друг.Аз никога не мога да разбера,тя какво иска да ми каже и какво има предвид ,нямаме едно общо нещо.Буквално едно ,харесваме различна музика,различни заведения,различни филми ,различна храна ,никога нямаме едно и също мнение по някой въпрос.Снощи вечерта,лежим и си говорехме доста,смеехме се и аз съм хлапе смисъл на 22 съм,но не е като да съм имал някакви много сериозни връзки.Смисъл бил съм с доста момичета,но не повече от месец два,сега с нея е различно ,имам чувства към нея и искам да я задържа.Тя е свикнала да излиза с мъже,а аз съм момче.Аз съм такъв,че постоянно съм по клубовете,постоянно има много момичета около мен ,забавлявам се доста ,ако не постоянно.Тя не е такава ,тя е сериозна ,възпитана .. Аз не съм простак,но прсото съм повече party boy,тя няма нищо против това да излизам с приятелите си по клубовете,но има против с това ,че в 3 сутринта някое момиче ще се сети да ми се обади,защото знае ,че аз съм този който няма в 3 сутринта да си е в къщи и да спи.Тя знае,че може да ми има доверие ,но все пак я дразнят тези неща.Снощи докато говорехме ми каза,че я дразни това в тъпия фейсбук ,че постоянно разни момичета ми пишат по снимките ,че ако постна снимка я харесвали 50 момичета ,пишели ми сърца и целувки,аз й казах ,че не ме интересува кой какво ми пише и коя ми се обажда.И тя ми каза,бъди мъж ,бъди сериозен. Аз не мога да разбера какво значи това,не знам как да се държа с нея ,не искам да я загубя.Та въпроса ми е към момичетата,да ми дадете горе долу някакви насоки ,какво да направя и как да я заслужа?
Mirrela.
01-16-2014, 14:38
Забрави да споменеш тя на колко е.
Ам..като за начало това за клубовете.Няма нищо лошо да си купонджия и "парти момче",както казваш.Но не е зле и да се стараеш да прекарваш повече време с нея.Това,че общуваш с други момичета си е съвсем нормално.Вероятно ревнува.Покажи и,че няма за какво да се притеснява и,че може да ти има доверие.Това да бъдеш мъж и да бъдеш сериозен според мен означава,че трябва да поспреш за малко с тези купони и партита..да се държиш по-сериозно и отговорно спрямо вашата връзка. :)
Georgi.M
01-16-2014, 14:48
Ами тя е на 19,но доколкото знам ,аз съм единствения й приятел с толкова малка разлика в годините.Когато се запознах с нея,естествено по разпитах ,защото имаме общи познати и едното момиче ,което питах ми каза "Аа Росито ли ,тя е стил и класа,уникално красива е ,никога не би излязла с момче като теб" и това бяха думите на повечето хора ,които попитах.Държанието й въобще не е като на момичетата с които съм излизал.Тези с които съм бил ,ще са цяла нощ с мен в дискотеката и ще пият заедно с мен,тя излиза с мен по дискотеки ,но доста рядко ,не пие алкохол.
За вниманието ,аз винаги й давам цялото си внимание,напълно сериозен съм към нея,но както аз съм питал за нея така и тя за мен и като цяло хората нямат добро мнение за мен,по точно момичетата,защото просто не ме познават.Тя си мисли,че едва ли не съм спал с половин София,че съм бил даже "плейбой" ,защото нещо ми показваше бившите си и повечето са големи мъже и на мен лично не ми бяха много симпатични и тя ми каза,"аз не избирам мъжете по външния им вид,а по държанието им към мен и към другите,а ти си момченце "плейбой" ,който иска всички момичета да го искат и да го свалят,аз няма да те деля с никоя" .. което доста ме обиди,защото не е така всичко давам за нея,толкова съм мил и романтичен ,та ние сме почти 2 месеца заедно ,а още не сме правили секс.. не съм имал досега такива отношения с момиче ,мисля че това говори достатъчно..
Mirrela.
01-16-2014, 14:54
От кога се познавате?
Georgi.M
01-16-2014, 15:03
2 месеца
Mirrela.
01-16-2014, 15:04
Познавате се едва от 2 месеца,ходите от едва 2 месеца..ами ако не сте се опознали достатъчно добре? ..
Georgi.M
01-16-2014, 15:09
Да,точно това е явно проблема ,опознаваме се и не мисля,че на нея й допада това което опознава.Запознахме се след около 5 дни ,започнахме да излизаме и след 1 седмица решихме да сме заедно.
Mirrela.
01-16-2014, 15:15
Защо не си дадете още малко време? .. През него ти ще се промениш и ще и покажеш,че може да си по-сериозен и отговорен..ще и покажеш,че наистина държиш на нея..2 месеца не са достатъчно за едно пълно опознаване. (според мен е така иначе вие си решавате какво да правите)..
Georgi.M
01-16-2014, 15:21
Ама аз не знам какво трябва да променя.. аз съм сериозен и отговорен към нея.Време за какво да се разделим ли кавко ?
Явно сте доста различни. Ако тя е свикнала да излиза с по-големи от теб, явно ти и се виждаш незряло момченце, което харчи парите на мама и тати по клубовете всяка нощ. Дали това е така, не знам, но ти казвам как изглежда отстрани.
По-големите мъже работят, не излизат всяка вечер на дискотека, защото работят, по-зрели са, имат по-различно поведение. Ти сигурно ѝ се виждаш дечко. Не сте се опознали все още. Дайте си време.
xXxPETYAxXx
01-16-2014, 15:37
Ооо, заеби ги тея с даването на време. Не съществува такова нещо според мен. Като цяло аз също не обичам твоят тип забавление, но пък всичките ми гаджета досега също не са били някви големи купонджии, така че не бих могла да съм особено полезна.
Може би, ако се запознае с приятелките ти, които ти званят в 3 сутринта ще се поуспокой малко, ама може и да си набие още повече филми, зависи как се държат те с теб.
Връзка чак с такива различия според мен е трудно да просъществува дълго, намерете нещо, което да правите заедно.
Georgi.M
01-16-2014, 15:40
Еми да точно,как да направя така ,че да гледа на мен по сериозно.Тя не може да се отпусне с мен ,страх я е да ми се довери,защото съм бил от мъжете които ще я наранят.Че е щяла да ми омръзне след месец два и ако си позволи да се влюби в мен ще й разбия сърцето,а тя не можела да позволи някой да й разбие идеалния свят.Ами опитвам се да я опозная,но тя се дърпа,отблъсква ме ,виждам че държи на мен,че иска да е с мен,но как да бъда достатъчно добър за нея.Постоянно се караме и ще я загубя скоро,ако не направя нещо,а не знам какво наистина не знам ..
Ами определено е по-добре да не се запознава с тези момичета,които ме търсят защото или ми звънят за секс или да пушим или да пием и пак да правим секс,така че ще пропусна с това.Ами няма какво да правим заедно,смисъл приятно ни е присъствието ни,когато съм с нея съм изключително щастлив,както и тя с мен,но наистина нямаме нищо общо .. снощи го мислех и си говорехме за това дали имаме нещо общо и тя каза "Да,това че и двамата сме ,егоистични ,нарцистични и обичаме себе си,харесваме и секса,това е единственото общо" .. а ние все още не сме правили секс ,.. което ме побърква също..
xXxPETYAxXx
01-16-2014, 15:48
или ми звънят за секс или да пушим или да пием и пак да правим секс,така че ще пропусна с това.
Прекрасно...
Georgi.M
01-16-2014, 15:54
Точно,аз не съм момче за връзки не знам как да се държа и какво да правя,кое е редно ,кое не .. аз просто се забавлявам .. просто искам да я задържа ,това е .. но не знам как . :)
Mirrela.
01-16-2014, 15:54
Прекрасно...
?
Mirrela.
01-16-2014, 16:02
Вие не може да се оправите,опознаете и разберете пък за секс мечтаеш.Първо си оправете отношенията и тогава мислете за секса..няма нищо да ти стане ако не го правиш поне още 1-2 месеца.
Georgi.M
01-16-2014, 16:13
Ето и тя ми ги говори такива ,това е просто секс не е като да сме тръгнали да се женим.. Не мога да разбера ,защо жените го мислите толкова,каквото се случи такова,прекарваме си добре заедно,спим в едно легло,не правим секс.. защо трябва да го мисли толкова,че ще я нараня или че искала следващия път в който прави секс да е с някой специален ,, живеем в 21 век все пак.. @
Girls..1
01-16-2014, 17:15
Ам вие не се познавате и си нямате доверие..поне тя към теб.Секс искал да прави.
djipsito
01-16-2014, 17:43
Приятелката ти ако е стил и класа, няма да е толкова неуверена. От 2 месеца сте заедно и вече иска да те ограничава. Едва ли си опрял пистолет на тия момичета да ти харесват и коментират снимките. Вече е друг въпроса ти как им отговаряш. По-добре й кажи да гледа това, което ти правиш, а не да те обвинява за действията на другите. И също й кажи, че ако е толкова готина за колкото се има, другите няма да я притесняват, а ще гледа ТЕБ и ще си правите кефа заедно!
Като е с такива претенции да не се е хващала с теб, има лесно, нали ? Питай я за кво е с теб, след като иска да те променя.
Едит: Олееее и секс не дава, ама е с претенции. Пфф мамо, мамо. Май ше си по-добре без нея, ама... едва ли ще ме послушаш сега, така че се помъчете още малко.
dobri4ko2
01-16-2014, 18:31
Все още има момичета в 21 век, които мислят секса не просто за секс, а за нещо повече, това че ти не си имал сериозни връзки и за теб е просто едното чукане, за нея може и да не е така. И да с претенции е и може би има защо, трябва и време, не я пристискай, ако толкова я искаш просто изчакай. Ако искаш секс на един телефон разстояние ти е. Изборът е твой.
П.С Извинявам се, че съм момче и ти писах в темата.
Georgi.M
01-16-2014, 19:23
Не,не имах предвид ,че такова е мнението на хората за нея.Тя не е такава,аз не знам каква е ,проблема е че тя е страшно мила и всичко е супер и в следващия момент почва да ми крещи и да си набива филмите ,че я лъжа.
Кофтито е ,че съм ходел с нейни познати момичета и явно е чула някакви неща и си мисли,че и с нея ще е така.
Например онзи ден не бях на работа и бях в центъра да ходя да си търся някакви дънки и си се разхождам сам ,тя ми звъни и ме пита КЪДЕ СИ .. аз й казвам в центъра и тя КЪДЕ ТОЧНО и аз викам ми "на Витошка в момента съм точно до Raffy" и тя ми вика "ами твоята бивша приятелка току що качи снимка от Витошка с нея си нали само ме лъжеш" и ми затвори .. първо аз никога не съм ходел с въпросното момиче ,а просто имахме някакви закачки спали сме няколко пъти заедно и сме приятели нищо повече,но тя е яко във филма Ростислава и ме побърква от нерви.Аз писах на въпросното момиче да я видя къде е и се видяхме след 5 минути ,поговорихме си и това беше.След това Ростислава пак ми звънна и аз й обяснявам ,че съм сам ,че си чакам поръчката за храна за вкъщи и се прибирам ,с Таня съм се видял за 5 минути и тя край откачи и почна да ме нарежда и да ми вика ЧАО .. Точно и аз я питам какво прави с мен и защо е с мен и тя ми казва "Тръпка си ми ,искам те ,вълнуваш ме ,грижа ме е за теб, луда съм по теб" .. А за секса ,момичето не е ангел и тя е имала кофти периоди и е правила секс с доста мъже,не съжалявала ,но искала вече да е по различно и аз уцелих момента ,когато иска да е различно и вече 2 месеца без секс,не казвам ,че не правим други неща ,но все пак ..
djipsito
01-16-2014, 19:42
Обсебващо.. или я укроти и намери някво решение или късайте. Въпреки че тя е тази, която трябва да намери решение за себе си, ама не е добре така.
DarknessAngel
01-16-2014, 20:37
Много обсебващо, наистина. Не ви виждам след година как ще е.
DarkTemplar
01-16-2014, 20:51
Тая е ненормална брат. Първо ти казва
Тръпка си ми ,искам те ,вълнуваш ме ,грижа ме е за теб, луда съм по теб
а после не иска да правите секс и ти няма доверие, при положение, че почти всяка вечер сте заедно (поне така излиза от написаното от теб). На всичкото отгоре е диво ревнива и те потиска психически. Е кАжи ми, това нормално ли е?
Georgi.M
01-16-2014, 22:27
Да,всяка вечер ,защото тя не е от София студентка е тук и има апартамент живее сама и всяка вечер спя при нея.Събуждам се до нея,заспивам до нея,окей не правим секс ,да правим други неща не мога да се оплача ,че не я бива,но наистина бих искал да спя с нея,не заради едното ебане ,а защото я искам,а тя си мисли ,че ще спя с нея и ще я зарежа или и аз не знам.Да побърква ме от нерви,понякога просто ми е идвало да я ударя ,разбираш ли побърква ме с тъпите си филми.Но в следващия момент е идеална и това че е толкова красива направо ме съсипва.Ревнива е ,дразнеща е ,но в същия момент я гледам как спи и се усмихва насън или нещо се е случило в университета ,някой я е ядосал или се е скарала с техните и се гушка в мен и е толкова прекрасна..
anonymous708973
01-16-2014, 22:30
Тая е ненормална брат. Първо ти казва
а после не иска да правите секс и ти няма доверие, при положение, че почти всяка вечер сте заедно (поне така излиза от написаното от теб). На всичкото отгоре е диво ревнива и те потиска психически. Е кАжи ми, това нормално ли е?
Това беше едно добро обобщение на нелогичната женска природа :д
DarkTemplar
01-16-2014, 22:34
Братле, тая те манипулира по идеалния за нея начин и знае, че още дълго ще й се връзваш и ще те върти когато и както си иска. Викаш, че тя те ревнувала от твоите "приятелки", а мислиш ли, че в същото време не се хвали с теб пред нейните? Ако верно изглеждаш добре и си вървежен, тя 100% се дуе пред останалите кокошки от компанията й с това какъв приятел си е хванала, как "е само мой", как й угаджа и т.н. А в същото време какво прави тя за теб - няма ти доверие, ревнува те и ти вдига скандали за щяло и не щяло. Заслужава ли си?
И преди съм чел твои теми и виждам, че като решиш да подхванеш някаква връзка все попадаш на неподходящата (освен ако предишната, за която беше писал тук наскоро и тази не са един и същ човек). Защо мислиш, че сега ще е различно?
Това беше едно добро обобщение на нелогичната женска природа :д
Има и по-добри, но ако ги постна, ще ме обявите за женомразец. :D
Georgi.M
01-16-2014, 22:54
О приятелките й не ме харесват ,то имам чувството че хората са яко във филма и си измислят много неща за мен ,ще кажеш че съм някакъв не знам и аз даже тъпанар сигурно.Тя даже в началото не казваше на приятелките си ,чче е с мен защото не ме харесват :D Абе най-нормално момче съм "вървежното" ми е това ,което сега всички го имат ,някакви татуси и някакво тяло ходя на фитнес и какво ,не е като да съм някакъв мистър вселена,не става въпрос до това,а че наистина държа на нея и тя го знае и тя държи на мен,виждам я как ме гледа,но не знам защо се чувства толкова несигурна.Тя е едно от най-красивите момичета ,което съм срещал ,то я има по списания и къде ли не ,излиза с хлапе като мен и се чувства несигурна,бих направил всичко за да е щастлива.
Брат не различно е това момиче,аз наистина като реша да хвана момиче с което да съм и явно избира някакви инфантилни психопатки :D :D Ами искам да е различно,искам и аз да имам връзка ..
DarkTemplar
01-16-2014, 23:07
Никой не те вини, че искаш да имаш връзка, това е напълно в реда на нещата. Просто девойката има нужда от сериозно превъзпитание, а ти си толкова лапнал по нея, че май по-скоро си в позицията на съобразяващия се, отколкото на активния. Дали защото е разглезена, дали защото по някаква причина се чувства несигурна, не знам, но виждам, че яко те върти, а ти й се връзваш. Поговори с нея какво мисли за ваши общи бъдещи перспективи (кажи й, че си мислил по въпроса), отговорът й ще ти покаже как гледа на теб и на отношенията ви. Ако предприемеш подобен ход, тя ще те възприеме като по-зрял и сериозен човек, който мисли за "вас", а не само за себе си. Трябва да действаш хитро, иначе трудно ще я задържиш и ще имате хармонична връзка. Опознай я още по-добре, научи слабостите й и когато е нужно се възползвай от тях в името на общото ви щастие.
Относно секса (или по-скоро безсексието), прави й по някоя романтична изненада от време на време, накарай я да се чувства специална и тя сама ще си го поиска.
Georgi.M
01-16-2014, 23:14
Не девойката е свястна ,просто е свикнала на друг вид отношение ,аз няма да ходя да я водя в най-скъпите ресторанти,не карам панамера или ровер,та мен ме издържат родителите ми ,това което изкарвам като работя са само някакви 700 лева ,които не ми стигат и за половината месец,тя иска по сериозно отношение,аз искам да ходим да играеме в playgrounda ,да ходим да ядем в KFC , да ходим на Копитото и да се изпалим с приятели и да се смеем,че надолу слизам с 80 примерно,някакви ей такива работи,тя не ги харесва тези неща и се караме заради това.А говорили сме за бъдещето и нещата които тя иска аз на този етап не мога да й ги предложа,тя е супер сериозна ,тя ми говори ,че след година две най-много иска да се омъжи.. иска сериозен мъж до себе си ,иска го и от мен ,но виждала че не съм готов.Какво да й кажа на това?
Аз й знам слабостите ,естествено че се възползвам ,но понякога ме изнервя максимално ..
А за секса ,брат аз мога да спя с нея ,все пак съм мъж,знаеш че винаги можеш да убедиш едно момиче да прави секс с теб,но не е в това въпроса ,аз се съборазявам с нея.А тя не е романтична,не харесва такива неща .. иначе за Коледа й направих много хубав подарък и тя се зарадва много ,даже се разплака ,а не съм я виждал да плаче.
Просто е момиче ,което си заслужава и искам да съм достатъчно добър за нея.
DarkTemplar
01-16-2014, 23:25
Всяка жена е романтична, просто харесва различен вид романтика. Не е задължително всичко да е по "светивалентински". Не е нужно да я водиш по най-скъпите ресторанти и пиано баровете, това вече са го правили тези преди теб, въпросът е да блеснеш с нещо ново (и не лапешко), което би й допаднало. Очевидно е, че сте на различен етап от личностното ви развитие, тя вече е готова за наистина сериозно обвързване, а ти може би не си. Въпреки това може да си прекарвате весело заедно, да ви е забавно и приятно, да разпускате от ежедневните глупости. Щипка страст и нещата съвсем ще се получат.
Основна функция на жените е да ни изнервят максимално, така че това не е нещо ново. Която и да е, понякога все ще те изнервя. И колкото повече я обичаш, толкова повече ще й се връзваш на провокациите. ;)
Както вече ти казах, главният ви проблем е в това, че прекалено много се съобразяваш с нея. Тя има нужда от мъж, който да е във водеща роля, а не такъв, който да й слугува. Ако искаш да си достатъчно добър за нея, продължавай да се развиваш - добивай нови полезни знания и умения, поемай нови отговорности, въобще покажи амбиция и постоянство, останалото ще си дойде от само себе си.
PS Не яжте прекалено редовно в KFC, че се хваща гастрит. ;)
anonymous708973
01-17-2014, 09:46
Трябва да действаш хитро, иначе трудно ще я задържиш и ще имате хармонична връзка. Опознай я още по-добре, научи слабостите й и когато е нужно се възползвай от тях в името на общото ви щастие.
Относно секса (или по-скоро безсексието), прави й по някоя романтична изненада от време на време, накарай я да се чувства специална и тя сама ще си го поиска.
Ако искаш да си достатъчно добър за нея, продължавай да се развиваш - добивай нови полезни знания и умения, поемай нови отговорности, въобще покажи амбиция и постоянство, останалото ще си дойде от само себе си.
Момчетата да записват!
Georgi.M
01-17-2014, 10:48
Мале толкова старания заради едно момиченце? Аз ще се побъркам тотално .. аз сега се побърквам ,все внимавам какво ще кажа,какво ще направя ,то толкова усилия ми струва това да се съобразявам с изблиците си на лиготия.Аз примерно съм супер усмихнат винаги и постоянно се смея и тя като ме види такъв и ми вика "Пак си се напушил нали тъпанар." ..
А колкото до развитието,аз имам хубаво образования,продължавам да уча 1000 неща,работя на 2 места,имам си даже фирма,занимавам се с безброй неща,не е въпроса до това.
Знам как да накарам нормалните,обикновени момичета да ме искат ,накарах и тя да ме иска ,при положение че знаеше ,че бях забърквал една нейна близка супер много време и я преебах накрая ,тя все пак ми се върза на схемите и я е яд за това.Защото знае,че ще се влюби в мен,ако продължим така.Знам,че не се разбираме,знам че сме различни ,но и тя знае че като е толкова красива и секси и има огромно влияние над мъжете.Имам проблем с обвързването,до толкова че не обичам всички да знаят и да парадирам с това ,че имам приятелка ,защото не съм такъв,тя също на това ми се дразни ,, то тя се дразни на всичко.
Какво е това момиче, че да издържи 2 месеца без секс , при положение, че всяка вечер човекът й спи до нея?
Да не би да й има нещо и затова да протака? Питал ли си я в прав текст защо не иска да правите секс?
/може и да си казал, не прочетох всичко/
girlwithblueeyes
01-17-2014, 11:11
Какво е това момиче, че да издържи 2 месеца без секс , при положение, че всяка вечер човекът й спи до нея?
Да не би да й има нещо и затова да протака? Питал ли си я в прав текст защо не иска да правите секс?
/може и да си казал, не прочетох всичко/
Не са толкова много.
Он
Съжалявам че ще кажа с риск да ме оплюеш но от това което чета сте твърде различни
Аз не виждам някакво бъдеще .
Mirrela.
01-17-2014, 11:27
Аз също мисля,че с толкова много различия нямате бъдеще заедно.
Georgi.M
01-17-2014, 11:35
Ами нищо й няма аз си преебах работите за секса сам,защото в началото като си говорехме и тя ме попита,защо не съм имал кой знае колко сериозни отношения с момичетата,а аз тогава не мислех,че нещо ще стане с нея,защото сме твърде различни и просто приятели мислех,че ще останем и й казах,че жените твърде рано ми пускат и след като спя с тях,след няколко седмици вече не са ми интересни и май заради това.
То и аз не виждам бъдеще,освен ако един от нас не се нагоди към начина на живот на другия ,а аз не мога да съм някакъв пич ,да ходя с ризи постоянно и да ходя по "елитните заведения" ,не ми е яко там ,хората са някакви забили ,на мен ми е готино да отида в NIght flight с приятели или в Yalta на някое парти и да се размажа ,да пия ,да пуша ,да креща .. Но пък ми е много приятно ,след всичко това да се прибера при нея и тя да спи в леглото си и да легна до нея и да я гушна и да ми се усмихне такава сънита и да ме целуне.. Не ми се е случвало такова нещо и ми е приятно.
Mirrela.
01-17-2014, 11:40
Там е проблема,че имате ТВЪРДЕ МНОГО различия.Твърде многоо.Ако искаш да се установиш с нея и да сте си заедно трябва да се промениш мъничко..не е зле да я заведеш в някой изискан ресторант и да си поговорите..може би трябва малко да се постегнеш,да забравиш за миг "купонджийския живот"..и дъам.
djipsito
01-17-2014, 11:41
Почни да тропаш по масата. С толкова много съобразяване, няма да я докараш. Не се съобразявай, а казвай тва, което мислиш. Шубе те е от конфликт ли ? Нещата трябва да се говорят, заедно сте. И да се скарате малко, няма проблем, стига да решите ГОЛЕМИЯ проблем.
DarkTemplar
01-17-2014, 11:43
Викаш Найт Флайт и Ялта не са елитни заведения? :D
Не съм убеден, че си наясно какво точно искаш от себе си, нея и връзката ви. Първо се оплакваш, че нещата не вървели, ние ти казваме как биха могли да потръгнат, а ти даваш задна и започваш с оправданията. Очевидно си перспективен човек, но си много нарцистичен и не си склонен на компромиси. Така като гледам тя е същата. Да си чувал поговорката, че "да остри камъка брашно не мелят"?
С тези приказки за секса си си вкарал огромен автогол. Сега ще си носиш последствията, стоейки на сухо.
Georgi.M
01-17-2014, 11:46
Ами налага ми се да ходя и ми е уникално скучно ,тя ме води с приятелите си насам натам и те си говорят за някакви тъпи работи,кой кого познавал,кой каква нова кола си купил и почват да обсъждат хората,влиза някое момиче в ресторанта с някаква чанта и приятелките й почват да се смеят,че чантата й била реплика .. При което аз се изсмях и Ростислава ме сръчка да си мълча,какво да си мълча,те за кои се имат набори 93 94 момиченца,приятелите им на по 27- 28 години,родителите им ги издържат и приятелите им ,какво да се разправям.Какви са тези хора,та тя ми се изсмя ,че съм работел за 700 лева на месец преди,нощни смени имах и работех по 15 часа ,за 700 лева и тя ми вика ТИ ЛУД ЛИ СИ,, еми луд съм ,нашите имат лев ,ама аз ако чакам от тях винаги ,няма да го бъде.. Различни сме да.. ох и какво сега нищо няма да се получи и да се откажа ли какво .
Оле аз като се разкрещя и тя почва да крещи и ми вика махай се от тук глупак ,тъпак ,курвар ,женкар ,, и 2 дни не ми се обажда .. накрая ми звъни и казва "какво правиш мило,къде си ?" ,, все едно нищо не е станало аз ще получа нервна криза с нея..
Брат елитно ли е в Yalta? :D Ай стига хаха болница хаха
DarkTemplar
01-17-2014, 11:48
Добре бе, как се виждаш в тая среда на парвенюшки издънки със снобски манталитет? Толкова ли не можеш да се усетиш, че ти няма как да се впишеш сред тея повърхностни хора, които оценяват другите само според материалното им благосъстояние?
А Найт Флайт хич не е елитно викаш? :D Щото аз за по-елитна и скъпа чалготека* в София не се сещам.
*то е ясно, че думите елитна и чалготека са оксиморонни, но кво да се прави
girlwithblueeyes
01-17-2014, 11:51
Ами нищо й няма аз си преебах работите за секса сам,защото в началото като си говорехме и тя ме попита,защо не съм имал кой знае колко сериозни отношения с момичетата,а аз тогава не мислех,че нещо ще стане с нея,защото сме твърде различни и просто приятели мислех,че ще останем и й казах,че жените твърде рано ми пускат и след като спя с тях,след няколко седмици вече не са ми интересни и май заради това.
То и аз не виждам бъдеще,освен ако един от нас не се нагоди към начина на живот на другия ,а аз не мога да съм някакъв пич ,да ходя с ризи постоянно и да ходя по "елитните заведения" ,не ми е яко там ,хората са някакви забили ,на мен ми е готино да отида в NIght flight с приятели или в Yalta на някое парти и да се размажа ,да пия ,да пуша ,да креща .. Но пък ми е много приятно ,след всичко това да се прибера при нея и тя да спи в леглото си и да легна до нея и да я гушна и да ми се усмихне такава сънита и да ме целуне.. Не ми се е случвало такова нещо и ми е приятно.
Да да ти да обикаляш заведенията а тя да те чака вкъщи не мислиш ли че е малко егоистично ?
Mirrela.
01-17-2014, 11:53
Да да ти да обикаляш заведенията а тя да те чака вкъщи не мислиш ли че е малко егоистично ?
+1.
DarkTemplar
01-17-2014, 11:56
То тя може да ги обикаля с него, но не пие и очевидно не умее да се забавлява. ;)
Както и да е, не мисля, че това е най-важното. Други са им проблемите.
girlwithblueeyes
01-17-2014, 11:58
То тя може да ги обикаля с него, но не пие и очевидно не умее да се забавлява. ;)
Както и да е, не мисля, че това е най-важното. Други са им проблемите.
И аз не пия и не обикалям по цели нощи баровете . Явно съм скучна
Mirrela.
01-17-2014, 11:58
Тогава да се разделя с нея,да намери нещо по-добро и това е.Няма и двамата да се съсипвате взаимно.
Georgi.M
01-17-2014, 11:59
Научиш ли се да живееш за себе си откриваш свят с неограничени възможности !!! ...егоистичната действителност !!! :)
Абсолютно не мога да си се представя в такава среда,аз избягвам да излизам с нейните приятели ,защото няма да ми издържат нервите ,да им слушам тъпотиите.Не може някакви малки дрисли да ми се правят,на отворени ,голяма работа ,че носят скъпи дрехи и че карат хубави коли.Аз предпочитам да спестя 50 лева за бензин,защото колата ми харчи доста и да си хвана метрото...
А пък брат това с което се занимавам е ,че съм проектант във фирмата на майка ми ,тя е дизайнер и доста от заведенията в София са обзаведение от нейната фирма и просто ми излиза евтино да ходя в тези заведения :D :D
Лятото бях барман на морето и нея я е срам да каже на приятелките си ,че съм бил барман..
DarkTemplar
01-17-2014, 12:01
И аз не пия и не обикалям по цели нощи баровете . Явно съм скучна
Ти си спортистка. Нямам идея дали си скучна, не те познавам лично.
girlwithblueeyes
01-17-2014, 12:04
Да при мен спорта си е фактор
Ами може момичето просто да не си пада по тези неща . Това не я прави скучна
Всеки човек се забавлява по различен начин.
DarkTemplar
01-17-2014, 12:06
Абсолютно не мога да си се представя в такава среда,аз избягвам да излизам с нейните приятели ,защото няма да ми издържат нервите ,да им слушам тъпотиите.Не може някакви малки дрисли да ми се правят,на отворени ,голяма работа ,че носят скъпи дрехи и че карат хубави коли.Аз предпочитам да спестя 50 лева за бензин,защото колата ми харчи доста и да си хвана метрото...
Лятото бях барман на морето и нея я е срам да каже на приятелките си ,че съм бил барман..
Точно това се опитах да ти намекна и аз. Ти разполагаш с някакви възможности, защото си се трудил за тях, не си спирал да работиш и знаеш цената на парите. Как очакваш да вирееш в среда на хора, които винаги всичко са получавали наготово и смятат скъпото, марковото, елитното за даденост? Мислиш ли, че ти пасва това псевдо "висше общество" от 19-20 годишни паразити (та чак и да се доказваш пред тях)?
Да при мен спорта си е фактор
Ами може момичето просто да не си пада по тези неща . Това не я прави скучна
Всеки човек се забавлява по различен начин.
Разговорът беше насочен в съвсем друга посока, не знам защо обърнахте такова внимание на това кой как се забавлява. Типично по женски, пак се забихте в нещо турбо елементарно и несъществено.
Georgi.M
01-17-2014, 12:07
Да бе тя не е скучна свежа е ,готино ми е да знам,че приятелката ми е красива и е модел.Яко ми е да ходя на фотосесиите й ,забавно е и се държи като за годините си ,смее се ,забавлява се ,прекрасна е ,но в следващия момент се променя коренно.
Ами 2ри ден не сме се карали,което е напредък ,пише ми сега "прави ми се секс" ,аз й казвам "идвам" и тя ми вика "Тоз пък луд ли си ,няма да спя с теб " .. :D :D
girlwithblueeyes
01-17-2014, 12:10
По същата логика той може да е паразит защото обикаля баровете и спи с момичета или е спал да съм по коректна .
Освен това радваш се че приятелката ти е красива ти само затова ли си с нея ?
DarkTemplar
01-17-2014, 12:12
Да бе тя не е скучна свежа е ,готино ми е да знам,че приятелката ми е красива и е модел.Яко ми е да ходя на фотосесиите й ,забавно е и се държи като за годините си ,смее се ,забавлява се ,прекрасна е ,но в следващия момент се променя коренно.
Ами 2ри ден не сме се карали,което е напредък ,пише ми сега "прави ми се секс" ,аз й казвам "идвам" и тя ми вика "Тоз пък луд ли си ,няма да спя с теб " .. :D :D
Ти пък много бързо й се връзваш на провокациите. Започни да я бъзикаш и ти нещо такова, проведете някой мръснишки разговор и после я остави насаме с въображението й. То ще си свърши работата. ;)
Правете разлика между скучна и неумееща да се забавлява сред много хора.
Georgi.M
01-17-2014, 12:19
Георги
15:10
Георги
xaxa
milo shte ti xaresa li da gledash kak chukam druga ?
Rostislava
15:10
Rostislava
ne
vijdala sum podobni gledki
kofti e
Георги
15:11
Георги
15:11
Rostislava
shto
imash klipche s nqkoq
li
Георги
15:15
Георги
ne ne iamx predvid
da si tam
i da gledash
Rostislava
15:15
Rostislava
da razbrah te
mn si tup
Георги
15:16
Георги
Rostislava
Rostislava
ei
napravo
Георги
Георги
tc
Rostislava
Rostislava
iskam da te smaja
ne mi pishi
Георги
Георги
s udowolstwie
;xx абе аз ще отида накрая и въобще няма да я питам как ме дразни само ..
Приятелката ми е много красива това е огромен плюс ,умна е горе долу и ме харесва.. в повечето моменти.
girlwithblueeyes
01-17-2014, 12:26
Не е много коректно да пускаш личната ви кореспонденция тук .
Доста е грозно така .
DarkTemplar
01-17-2014, 12:28
Приятелката ми е много красива това е огромен плюс ,умна е горе долу и ме харесва.. в повечето моменти.
По-добре да не си казвам мнението за приятелката ти, че е доста вероятно да се обидиш.
Мръснишки разговор не значи да й лазиш по нервите, а по-скоро да я провокираш да си представи някакви хубави неща. С подобни реплики още доста време ще стоиш на сухо.
anonymous708973
01-17-2014, 12:34
Ама на теб това ли ти е представата за мръснишки разговор?!?!
Georgi.M
01-17-2014, 12:46
Еми не де,ох явно не знам как да се държа ,сега пък й заддох друг въпрос ,тя се обиди че едвали не е дебела.. аз не мога да се разправям с момичетата вече.Въпроса ми беше изцяло хипотетичен ,а тя ме нарече нагъл и простак.
Girls..1
01-17-2014, 12:48
Зарежи я.
Mirrela.
01-17-2014, 13:05
Не е единствената красавица.Не е единствената умница.Има милион момичета.Разделете се и толкова.
Mirrela.
01-17-2014, 13:31
Аа..минавало ли ти е през ума,че може да ти изневерява?
Georgi.M
01-17-2014, 13:34
Не,няма да я оставя !! ТЯ Е МОЯ ! Аз ще се постарая ,нещата които написахте ме накараха да се замисля,че наистина понякога се държа като хлапе.
Ооо да ми изневерява ? :D Всъщност възможно е ,но защо да го прави?
Mirrela.
01-17-2014, 13:43
Ами .. ти си "дечко,купонджия"..тя излизала с по-големи и сериозни,които я глезят с по-луксозни неща..ти водиш ли я по скъпи заведения и купуваш ли и скъпи вещи?Може това да и липсва..
anonymous708973
01-17-2014, 13:43
Еми не де,ох явно не знам как да се държа ,сега пък й заддох друг въпрос ,тя се обиди че едвали не е дебела.. аз не мога да се разправям с момичетата вече.Въпроса ми беше изцяло хипотетичен ,а тя ме нарече нагъл и простак.
"мило, би ли искала да ме гледаш как чукам друга", написано по скайп/фейсбук/все тая.
без да сте правили секс, ама и да сте правили - все тая.
Нагъл си и си прост, да.
Когато се задават подобни хипотетични въпроси, се питат очи в очи и със солидно подмазване и убеждаване, че не, по дяволите, ти нямаш такива намерения.
DarkTemplar
01-17-2014, 13:54
Ами .. ти си "дечко,купонджия"..тя излизала с по-големи и сериозни,които я глезят с по-луксозни неща..ти водиш ли я по скъпи заведения и купуваш ли и скъпи вещи?Може това да и липсва..
А може и да й липсват шамарите на техните, които не е получила, когато е било време.
Georgi.M
01-17-2014, 13:54
Аз не виждам смисъл ,да отида в някое заведение да дам 100 лева за вечеря за двама ни и да се прибера гладен,защото според нея не мога да отида аз на ресторант и да си поръчам 100 неща и както тя каза да си поръчам една вратна пържола примерно и да седна и да ям ХАХА трябвало да съм ИЗИСКАН :D :D Е това пък аз да ходя да й купувам дрехи няма как да се случи.Да си купува тя ,аз да не съм й настойник ,да си се издържа сама,има си родители.
Ама аз се избъзиках ,виж ако беше казала ДА хаха можеше и друго да стане ,но тя каза не ,не съм нагъл просто ,много често говоря някакви такива неща,не се замислям,смея се ,аз половината от казаното ми е на ебавка,не оставете защото почвам да се дразня,ще се оправя някак си ако не бол момичета чакат.
Mirrela.
01-17-2014, 13:57
Казвам ти - зарежи я.Лигла си е то се е видяло.
Georgi.M
01-17-2014, 14:58
Ако я оставя,не означава ли че съм се отказал и съм недостатъчно мъж,да се боря за момичето ,което искам? Аз я искам ,подлудява ме ,нервира ме ,но я искам.Ще видим колко ще изкараме ,пък тя трябва да се примири с това какъв съм аз и аз да приема нея каквато е.Не е ли това нужно ,за да имаш пълноценна връзка?
Mirrela.
01-17-2014, 15:08
Вие си знаете.Но пък има ли смисъл да си хабите нервите взаимно?Ще ти писне по едно време и ще я оставиш.
leadyflame
01-17-2014, 15:13
Това е то хлътнал мъж, докато се усетиш ще се е качила на главата ти, ама удоволствие няма да изпиташ от това.
Georgi.M
01-17-2014, 15:16
Еми то май в нищо няма смисъл,ама го правим,засега ме прави щастлив,пък като ми писне пътя и следващата.Не знам защо,но забелязвам ,че много момичета вече започват да се държат като пълни психопатки.Не знам някаква параноя ги тресе,вече наистина преобладават красивите жени,ама все пак ..
leadyflame
01-17-2014, 15:18
Красотата е само за леглото, за останалото трябват други неща.
Красотата е само за леглото, за останалото трябват други неща.
споко, то и той ги няма другите неща.
Georgi.M
01-17-2014, 15:25
Хаха ти защото си ми първа приятелка и ме познаваш ,изкара или и ти си изгоряла ? ;]
Еми то изневярата не е в това ,аз да ходя да изчукам някоя ,по тъпото ще е да хвана да се влюбя в друга,ама момичетата не го разбират това.
leadyflame
01-17-2014, 15:27
Ти въобще знаеш ли какви ги пишеш, бре, момко!?
Mirrela.
01-17-2014, 15:29
Тха.Гаджето ми да изчука цяла София.Аз да си стоя ей така?Нее,това не е изневяра!Хич!
Ноу кънекшън за чат среща! :D :D :D
Georgi.M
01-17-2014, 15:33
Момиченца сладки ,малки ,имах въпрос обикновен,какво има предвид приятелката ми с това да бъда по сериозен.Не да ме критикувате и да объркваме темите на разговор !! Не ме ядосвайте сега ,котенца малки !!
Аз секса не го приемам като изневяра,моногамността е някакво глупаво нещо ,което ни се набива в главите от деца,както и куп ненужни и невярни неща ,така че .. !! Не става въпрос това дали ще спя с цяла София и после ще легна в нейното легло,а в това че секса е секс ,чувствата са чувства !
leadyflame
01-17-2014, 15:35
Отиди и го кажи това на твоята любоФ това, да видим как ще реагира.
Georgi.M
01-17-2014, 15:37
Е аз й го казах,хаха каза че не можела да повярва как съм могъл да бъда толкова прост и ограничен,преди съм създавал друго впечатление хахаха ..
leadyflame
01-17-2014, 15:38
Няма да стигнете далеч!
Mirrela.
01-17-2014, 15:43
То едно впечатление ..
Mirrela.
01-17-2014, 15:52
Жалко е,че знаеш,че нямате бъдеще,но продължаваш да се мъчиш с нея.
Georgi.M
01-17-2014, 16:46
Еми докато се усмихвам повече отколкото да ми е кофти ,ще съм с нея,когато вече стане обратното ,ще напусне.Въпроса ми не беше за това ,но окей.
И какво му е на впечатлението? Аз съм симпатяга ,стига да не се лигавя :D
Mirrela.
01-17-2014, 17:12
Принципно такива момичета са кофти характер.В един момент 'мило,ловкам си те, и в друг 'баси идиота си честно'..В състояние са да те съсипят ей така за има няма ден два..'Трудни момичета' .. впрочем ти си с нея,защото е красива или защото е трудна и те привлича?
Georgi.M
01-17-2014, 17:19
Защото е красива,защото ме изнервя максимално,защото си позволява да ми говори така,защото е трудна ,защото е силна и не я е страх да ме загуби засега.Предизвиква ме ,играе си с мен,използва моите думи,моите номера и това ме влудява,че има жена която да си позволява да ме предизвиква така.
xXxPETYAxXx
01-17-2014, 17:54
Момиченца сладки ,малки ,имах въпрос обикновен,какво има предвид приятелката ми с това да бъда по сериозен.Не да ме критикувате и да объркваме темите на разговор !! Не ме ядосвайте сега ,котенца малки !!
Аз секса не го приемам като изневяра,моногамността е някакво глупаво нещо ,което ни се набива в главите от деца,както и куп ненужни и невярни неща ,така че .. !! Не става въпрос това дали ще спя с цяла София и после ще легна в нейното легло,а в това че секса е секс ,чувствата са чувства !
Отговорът ти е пред очите.
DarknessAngel
01-17-2014, 18:34
Не смятам, че имате голямо бъдеще. Ако е същата като обкражението си, предположенията ми само ще се затвърдят.
Georgi.M, послушай DarkTemplar (за следващия път, в който решиш, че искаш връзка), знае какво говори и ще ти е от полза.
Голям си лигльо и ми напомняш на мен, аз съм същия, обичам да се бъзикам и да се смея 24/7, даже докато ти четох глупостите се хилих, щото знаех точно какво ти минава през акъла, докато си ги писал и как се разцепваш. За разлика от теб обаче се научих да преценям с кой да се държа по такъв начин и с кой не, което ми помогна страшно много. Трябва да разбереш, че не всеки има достатъчно чувство за хумор, за да разбере, че правиш нещата с добри намерения и просто искаш да се забавлявате, много малко са хората, които се усещат.
На теб проблема ти е, че си възприел момичето, като някакво предизвикателство и едва ли не чувстваш, че си намираш майстора в нейните очи. Което е действително нещото, което ти осигурява тръпката и стимула да продължаваш напред и да хлътваш по нея все повече. Сам знаеш, че връзка с толкова километрични различия между вас трудно ще просъществува, още повече, че момичето има огромни проблеми, над които трябва да работи и които вероятно не осъзнава, а и ти си същата шамандура, заради това, че не преценяш кога и как да се държиш. Това са само причините за караниците ви. Да не говорим, че вероятно ще започнеш да си набиваш филми от сорта на "трябва да се променя, ако искам да я задържа", което с твоето мислене ще означава "трябва да харесвам нещата, които харесва тя и да съм неин идеал", от където ще се закопаеш до шия, щото ще й фърчиш след гъза, ще загубиш индивидуалността си и тя ще те прави да си бараш ушите, докато накрая не ти бие и шута. Това с "АЗ МЪЖ, АЗ БОРЯ СЕ ЗА МОЯ ВРЪЗКА!!!!" го има в научнофантастичните филмчета, където връзките започват с ОБИЧАМ ТЕ от 8ми клас, знам любимия ти цвят и имам плакати по стените с всичките ти пижами и не приключват никога. Действителността не е такава. Има неща, които можеш да поправиш, но има и такива, с които си е чисто самоубийство да се захващаш
TheBanzai369
01-17-2014, 19:23
Еми явно мацката иска да се държиш като мъж. В смисъл това с целувките и сърчицата под снимките не се връзва някак си с образа на мъж. По скоро е някво детско..
TheBanzai369
01-17-2014, 19:30
Мале толкова старания заради едно момиченце? Аз ще се побъркам тотално .. аз сега се побърквам ,все внимавам какво ще кажа,какво ще направя ,то толкова усилия ми струва това да се съобразявам с изблиците си на лиготия.Аз примерно съм супер усмихнат винаги и постоянно се смея и тя като ме види такъв и ми вика "Пак си се напушил нали тъпанар." ..
А колкото до развитието,аз имам хубаво образования,продължавам да уча 1000 неща,работя на 2 места,имам си даже фирма,занимавам се с безброй неща,не е въпроса до това.
Знам как да накарам нормалните,обикновени момичета да ме искат ,накарах и тя да ме иска ,при положение че знаеше ,че бях забърквал една нейна близка супер много време и я преебах накрая ,тя все пак ми се върза на схемите и я е яд за това.Защото знае,че ще се влюби в мен,ако продължим така.Знам,че не се разбираме,знам че сме различни ,но и тя знае че като е толкова красива и секси и има огромно влияние над мъжете.Имам проблем с обвързването,до толкова че не обичам всички да знаят и да парадирам с това ,че имам приятелка ,защото не съм такъв,тя също на това ми се дразни ,, то тя се дразни на всичко.
Ей тва е брат ти си като мен, и аз понякога имам изблици на лиготия и това не ми пречи да съм сериозен когато трябва. Но за усилията си прав. Ще си помисли човек, че имаш за приятелка Анджелина Джоли :D
psychopath
01-17-2014, 19:34
И аз съм имал подобни случаи, приключиха. Няма да спра да правя това, което ми харесва и да съм такъв, какъвто съм.
Да, мога да се съобразявам, но толкова. Ако не могат да ми имат доверие, заради техните си филми в главата, какво правим ?
psychopath
01-17-2014, 19:43
Приятелката ти ако е стил и класа, няма да е толкова неуверена. От 2 месеца сте заедно и вече иска да те ограничава. Едва ли си опрял пистолет на тия момичета да ти харесват и коментират снимките. Вече е друг въпроса ти как им отговаряш. По-добре й кажи да гледа това, което ти правиш, а не да те обвинява за действията на другите. И също й кажи, че ако е толкова готина за колкото се има, другите няма да я притесняват, а ще гледа ТЕБ и ще си правите кефа заедно!
Като е с такива претенции да не се е хващала с теб, има лесно, нали ? Питай я за кво е с теб, след като иска да те променя.
Едит: Олееее и секс не дава, ама е с претенции. Пфф мамо, мамо. Май ше си по-добре без нея, ама... едва ли ще ме послушаш сега, така че се помъчете още малко.
Толкова се радвам, че го написа това, бях започнал да се отчайвам от форумните хора. : )
Wednesday666
01-17-2014, 19:54
Абе, вие и двамата не ставате за нищо.
4 страници изписани с пълните простотии.
Ти не знаеш как да се държиш, а оная е пълната лигла.
И хич не те хуля, просто се отчаях.
Имаш ужасно смотани представи за всичко, особено за онзи мръснишки разговор.
Това е по-скоро разговор, предназначен за убие мозъчните клетки, отколкото да предизвика желание за секс.
Аз така и не схванах защо, по дяволите, седите заедно?
Какво ви задържа?
Единствено представата за това колко е привлекателен другият ли?
Това е мега жалко.
По-добре я остави, докато не сте си развалили тотално отношенията, от такива лигли далече.
Pedigree
01-17-2014, 20:01
Хахаха, днес си мислех как аз със седмици не гледам на приятели ми фейсбука, а какво остава да се занимавам да гледам коя му е харесала снимка или му е написала усмивка. Това са глупости.
Аз си мисля, че трябва да се научим да сме по-малко параноични, да бъдем по-свободни, да пазим индивидуалността си и да не позволяваме ежедневието ни да се поглъща от човека до нас. Аз не мога да си представя да ме привлече някой, който няма индивидуалност, собствени интереси, различаващи се от мен и времето, прекарано с мен. Много хора не осъзнават как сами си изнасилват връзките, тегавеейки на човека до себе си с всевъзможни паранои и страхове. И нищо, нищо не печелят от цялата схема, освен че само си прецакват връзките и се натоварват сами, подлагайки се на абсурдни съмнения.
Мисля, че всички жени, които подлагат мъжете си на обстойни разпити, проверяват ги и действат по въпроса с ограничаването на контактите на мъжете им с жени, при положение, че нямат явни причини да го правят, са недорасли девойки, страдащи от комплекс за малоценност и липса на внимание. :) Аз лично с такива жени не бих се занимавала, хахаха.
Georgi.M
01-18-2014, 04:56
Мале симпатяги ,много работи сте ми написали ,още ми е тежко ,петък вечер неделя вечер не знам.Снощи толкова се смазах,помня само ,че тя ми се обади да каже да си лягам,че сега в 10 имам изпит и това беше,не съм я чувал и не знам какво се случи ,май тя не се е прибирала и аз направих мизерии тая вечер.Момичето е готино ,красиво ,млади сме ,забавляваме се ,тя ме прави крив,аз я правя луда и си караме така.В един хубав не МЪГЛИВ ден ,тя ще осъзнае ,че не й е кеф приятеля й да се напива до незнаенка и ще ме зареже.До тогава ще го караме така,ще се чувстваме супер заедно ,ще се смеем и ще има тръпка.Аз искам момичета,които ме карат да има тръпка ,да ги искам,затова и съм излизал с много жени,защото тръпката изчезва бързо ,а аз не искам така и скачам на следващата за да ме държи еуфорията.Тя ми задържа вниманието вече 2ри месец.
Това ,което ни задържа заедно е ,че всяка целувка,всяко докосване е все едно ме удря ток и естествено това,че е много много красива :D Готино ми е ,да излизам с нея ,мъжете да се обръщат след нея,а жените да я гледат и да ги е яд :D :D Имам красива приятелка ,която ме подлудява,няма пълно щастие :D
DarkTemplar
01-18-2014, 12:59
Търколило се гърнето, та си намерило похлупака.
elena.a.nacheva
01-18-2014, 21:36
Не търси само различията Заедно сте само от 2 месеца има време да се опознаете и ще видиш че ще откриете нещо общо ;)
Ами налага ми се да ходя и ми е уникално скучно ,тя ме води с приятелите си насам натам и те си говорят за някакви тъпи работи,кой кого познавал,кой каква нова кола си купил и почват да обсъждат хората,влиза някое момиче в ресторанта с някаква чанта и приятелките й почват да се смеят,че чантата й била реплика .. При което аз се изсмях и Ростислава ме сръчка да си мълча,какво да си мълча,те за кои се имат набори 93 94 момиченца,приятелите им на по 27- 28 години,родителите им ги издържат и приятелите им ,какво да се разправям.Какви са тези хора,та тя ми се изсмя ,че съм работел за 700 лева на месец преди,нощни смени имах и работех по 15 часа ,за 700 лева и тя ми вика ТИ ЛУД ЛИ СИ,, еми луд съм ,нашите имат лев ,ама аз ако чакам от тях винаги ,няма да го бъде.. Различни сме да.. ох и какво сега нищо няма да се получи и да се откажа ли какво .
Оле аз като се разкрещя и тя почва да крещи и ми вика махай се от тук глупак ,тъпак ,курвар ,женкар ,, и 2 дни не ми се обажда .. накрая ми звъни и казва "какво правиш мило,къде си ?" ,, все едно нищо не е станало аз ще получа нервна криза с нея..
Брат елитно ли е в Yalta? :D Ай стига хаха болница хаха
Прочетох ти всичките коментари и се чудя как въобще ти връзват толкова, колкото разправяш. Имам чувството, че не знаеш за какво става дума.
Като за начало, това, което съм цитирал няма НИЩО ОБЩО с класа, ама нищо. Някой ти казал, че тя имала класа и ти си повярвал, ей така? Трудно ми е да го повярвам. 19-годишна, нищо не направила в живота си, дрисла имала класа? Мама и тати имат пари, родили са я красива, най-вероятно нищо не е постигнала в тоя живот сама. Въпреки парите и външния си вид, е неуверена. Някаква пича въшка, като почне да ми обяснява, че била жена от класа - ХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХ. Не казвам, че аз съм цвете за мирисане, но поне си трая. Да седнеш на маса и основната ти тема на разговор да е обсъждане и плюене на други хора - това е най-очевидното доказателство за какви мърши става дума. Никога няма да се замислят за живота на по-бедните, няма да си зададат въпроса защо тази, която влиза в заведението с "реплика" всъщност не си е купила оригинал. Няма никога да осъзнаят, че обсъждането на другите не им помага по никакъв начин, а само увеличава и затвърждава ограничеността им.
Отделно от това, жените с класа са уверени. Тази е много неуверена в себе си - не ти пуска, защото си бил казал нещо си (което е било доста глупаво от твоя страна), обижда те директно, което отново е признак на липса на каквато и да е класа, краен сноб е, като не признава различните типове забавление, а за нея е актуален само нейният, като всички други са за по-долнопробни хора, което е крайна форма на тесногръдие. Няма да продължавам, защото няма да ми стигне цяла вечер.
Проблемът на тебе ти е, че си доста първосигнален и въобще не знаеш за какво става дума. Ако начинът ти на писане отговаря на представата, която провокираш за това какъв човек си в действителност, то не си с високо EQ със сигурност.
По принцип, най-доброто решение, което можеш да вземеш, е да я минеш и да потвърдиш страховете й, че ще я зарежеш, породени от дълбоко покритата й със самочувствие несигурност.
Случаят просто е непоправим и затова ти давам такъв съвет. Другия съвет, който мога да ти дам, е да си отстояваш мнението, да не търпиш лошо отношение и обиди и да не и се мазниш много. По-добре да поемеш риска една жена да те зареже и да й спечелиш уважението, отколкото да й се мазниш постоянно, щото във втория случай със сигурност ще те махне. Няма по-отблъскващо нещо за една жена от мъж със слаб характер. Която не е съгласна, да хвърли първия камък.
И.. като цяло, слушай темплара. Има някои детайли, по които мнението ми се разминава с написаното от него, но в общия случай няма да сбъркаш. Опитай се да вникнеш в това, което ти се пише, защото този чат, който си копирал, е най-неадекватната интерпретация на написаното от темплара, която може да ти дойде на акъла.
Пиша всичко с добри чувства, не се обиждай, а се замисли.
djipsito
01-19-2014, 03:12
Бах, сега като прочетох всичките ти коментари, авторе, почвам да я разбирам що е такава параноя. Не знам как те търпи, ама яко прави, че ти бърка в здравето.
Мъжете също сте филмари, ама в други жанрове. Всъщност единственото, за което трябва да се замислиш е, как очакваш едно момиче да не се филмира, след като ТИ я караш да се филмира ? Нещата са такива, че ние обичаме с ушите, пък вие с очите. Ваща връзка също го потвърждава.
От тва, което прочетох, ти правиш всичко възможно да я отблъскваш и тя с право да не ти пуска, а не обратното. На една жена НИКОГА не трябва да й казваш, че друга е по-желана, нито пък да намекваш въобще, че ти минават някви мисли за други момичета. Да, ние не сме прости, ние знаем, че видите ли гъз, лигите ви потичат, НО НЕ СЕ КАЗВА!! Тва колко елементарен малоумник трябва да си, че да не се усетиш, че НЕ СЕ ПРАВИ...... ?!?!
От тва, което си изписал ... абе направо нямаш никво елементарно отношение към нея. Гушкането и въобще малкото хубаво, което имате може да й го даде всеки непознат по улицата, щото вие даже секс не правите... Като те чета, въобще не изглежда, че ти я караш да се чувства специална по някакъв начин. Всеки може да й каже колко е красива, готина, умна и 50 хиляди хубави неща, цаката е да й го покажеш, да покажеш, че я цениш и че държиш на нея, ама не като я водиш по скъпите ресторанти, на които е свикнала. Тук въобще няма място материализма. С твойте дрисливи разговори е нормално да провокираш такива реакции от нейна страна и заслужаваш всичките нерви, които ти образува, щото ти сам си го правиш.
Ебати как ме ядоса. Порасни... Може да бачкаш и на 60 места за 700 лева, колкото и да си сериозен в тва отношение, всичко друго е толкова отблъскващо, че е нормално да не й прави впечатление.
Georgi.M
01-19-2014, 10:23
Не,аз си признавам,че нямам идея за какво става въпрос,аз не знам какво да правя,как да се държа,знам как да се забавлявам,но само това,не знам как да имам по-нормални отношения.
Начина ми написане понякога е ,защото не пиша от лаптопа и ми е малко по-трудно,за което се извинявам,че правя доста правописни грекшки,пунктуационни грешки и т.н.
Проблема е,че не й ходя по гъза явно толкова,колкото тя очаква,да мил съм понякога,но не съм путьо,няма да й се моля да е с мен,вратата е отворена,като не й изнася и си тръгва.
Ето един пример като вчера,станах след Антонов ден,имах изпит сутринта,когато станах още бях пиян,за това хванах метрото,тя беше станала писа ми и ми направи проблем ,кой ме бил тагнал от Revue ,което ме ядоса,но както и да е.Писахме си докато стигна до университета,каза че й е лошо ,болна е ,някакви такива,имала цял ден работа,защото малкия й брат и техните са в София,имал имен ден той и баща й ,щели да прекарат целия ден заедно.Казах й,че няма проблем ,защото целия ден съм в университета имам изпит,след това съм на работа до към 5 и нещо.Към 12 след изпит й се обадих,казах й че съм изкарал 5 ,при което тя не повярва,тя ме мисли за някакъв малоумник,това че излизам всяка вечер,не значи ,че през деня не съм седнал да чета за сесията и не съм си научил.Аз магистратура карам все пак,естествено ,че ще уча ,имам цели.Чухме се ,тя ми каза ,че ходила с майка й по магазините и такива неща,всичко беше окей ,писахме си после още до към 5,обадих й се след като свърших ,каза че отива при нейна приятелка ,защото брат й бил на кино и докато го чака да го закара,ще се види с приятелките си.След около 40 минути се чухме отново ,тя беше много мила и щастлива ,каза ми че с приятелките си говорела за мен,а това е нещо ,което ненавиждам,не обичам да говорят за мен,но както и да е,казах й че отивам на кафе в центъра с приятели,тя започна пак с КОЙ ,КОЯ и т.н.Затворих й ,след 2 часа пак се чухме и се държеше тъпо отново,дразнеше се с мен,чакаше на бензиностанцията и ми вика,добре че си ти да ми запълваш времето и някакви такива глупости.Към 10 ми се обади,каза че е сама в тях си е ,ако искам да отида,съгласих се и отидох в тях.Това беше огромна грешка,защото започнахем да си говорим ,за бивши и аз й казах на шега ,че моите бивши са изключително щастливи,че не съм в живота им.И тя ме погледна и каза,добре че не сме заедно и се надявам никога да не стана една от твоите поредни бивши,аз просто я погледнах и й казах ,няма да си .Казах го доста нагло наистина,от там започна драмата.Започнахме да се караме,за това как тя искала сериозен мъж до нея,искала да се чувства сигурна,а с мен не се чувствала така,нямало да позволи да й разбия света.Тогава я помолих да спрем с този разговор,защото накрая един ще си тръгне отново и тя ми каза НЕ НЯМА ,нека поговорим.И започнахме,как не иска да се влюби в мен,как я разтапям и как я карам да се усмивка,но тя се дърпала ,за това искала да се караме,защото ако се влюби в мен,ще мога да я нараня,щял съм да й разбия всичко,защото аз съм бил от мъжете ,които могат да си тръгнат всеки ден,как я побърква това ,че може да й се обадя и да й кажа"приключихме" ,как всеки път когато съм бил навън и то без нея й ставало лошо с коя съм щял да бъда тази вечер.Аз седях и не знаех какво да кажа,не знаех че се чувства така ,казах й че няма сигурни неща ,че всеки може да си тръгне и тя ми каза "как ще си тръгнеш ,почти всяка вечер заспиваш до мен,прегръщам те ,виждам ,че те карам да се усмихваш ,ще си тръгнеш ли ?" ,аз не искам да я лъжа и й казах ,че не се знае нищо ,че аз не съм сигурен в нищо и че е възможно и да си тръгна.При което видях как очите й от толкова светло зелени станаха тъмни ,погледна ме и ми каза "беше прав ,тази вечер наистина един ще си тръгне " ,станах и си взех якето и тръгнах към вратата.Тя ми се разкрещя и ми каза нещо ,което сигурно няма да забравя ,запомних всяка дума "ти си такъв,въртиш всяка и винаги ти се получава,сигурен си в себе си,дори да ти кажа чао и да не те потърся ти ще знаеш,че съм някъде там и мисля за теб,мислиш ,че нещата се случват ей така ден за ден , и не ми се оправдавай с това ,че си болен ,точно защото си трябва да си спокоен ,да допуснеш някого ,да позволиш да те прави щаствив дори да не е завинаги,поне да усетиш топлина и грижа от някой който те обича,от някой който е луд по теб,нямам какво да ти кажа повече, прекалено ти е голямо егото и гордоста и те съсипват тези неща.Край на играта".. Аз нищо не казах и започнах да се обувам,при което тя започна да ме бута и да ми казва "Кажи нещо,говори с мен",започна да плаче и да ме удря в гърдите и да ми казва "допусни ме вътре в теб,моля те" ,аз просто нямах думи ,казах й само "щом това ти е мнението за мен,за два месеца с мен ,нямам какво да ти кажа,освен че съжалявам,че съм те карал да се чувстваш зле,твърде красива си за да плачеш за някой като мен,няма да те търся повече " .. и си тръгнах :) И сега аз ли съм виновния?
anonymous708973
01-19-2014, 10:40
...
На мен друго ми е интересно.
Авторе, ако я имаш за момиче с класа, това ли ти е начинът да се държиш към момиче с класа?!
Второ, какво лошо има да ядеш вратна пържола и да се държиш като човек в ресторант?
Трето, ей така от чисто любопитство - щом ти разделяш секса от любовта и мислиш, че да правиш секс с други не е изневяра, как гледаш на нещата, ако тя прави секс с други хора?
И също й кажи, че ако е толкова готина за колкото се има, другите няма да я притесняват, а ще гледа ТЕБ и ще си правите кефа заедно!
Абсолютно нищо лично към конкретната потребителка, първо да отбележа! Но държа да попитам... момичетата връзват ли се на това? Щото е мегаголямата простотия. Един вид... "аз може с другите момичета да се държа като с парцали, ама щом с теб се държа различно, какъв е проблемът?". Сериозно ли няма значение как половинките ви се държат с другите хора? Наистина ли има толкова тесногръди, погълнати от себе си и сляпо влюбени девойки, че само персоналното му отношение към тях да има значение?
/не очаквам смислен отговор, само негодувам.
Едит: След прочитане на последния пост мога само да кажа, че мадамата (освен че е лигава мухличка) няма грам реална преценка. Мъжете, които въртят всяка и могат да си тръгнат във всеки момент не се държат като теб... да не говорим, че точно с подобни разговори тоя тип мъже се отблъскват, а не се привличат.
xXxPETYAxXx
01-19-2014, 10:48
Оф, аз само не разбирам, като иска сериозен мъж, а ти не си такъв защо е с теб. Сигурно се е надявала да се промениш, ама и двамата сте толкова различни хора, че дори единият да се промени малко, пак няма да се нагодят, ако и другия не го направи.
Georgi.M
01-19-2014, 10:53
Вижте,не съм лош човек,не съм някакъв прост или малоуомен ,да естествено проблема ми е ,че съм доста егоистичен и нарцистичен,но всеки има косури.Но ако аз всеки път ,щом разбера ,че не й е добре,че се е скарала пак с техните ,както стана снощи и паля колата и отивам при нея ,при положение ,че живее много много далеч от нас ,тя е в единия край на София,аз в другия ,но аз ставам и отивам и тя да ми казва,че не се държа правилно,че не съм бил сериозен.Аз не мога да разбера какво очаква от мен,какво иска от мен ,да се оженя за нея ли ,всеки може да си тръгне в даден момент,то сигурни неща няма ,няма сигурни хора,а това че съм болен беше тъпо да го казва,аз съм й споделил някакви лични неща,за себе си и тя ще казва,че не я допускам до себе си.. Отблъсква ме страшно много..
Petya аз я попитах абсолютно същия въпрос и тя ми каза "Защото те искам ,защото ми обръщаш света,защото както си мил ставаш груб и ме побъркваш от нерви,а след това идваш и ме прегръщаш,защото съм луда по теб" .. това й беше отговора ,абслолютно коренно различни сме ..
Mirrela.
01-19-2014, 11:18
На мен друго ми е интересно.
Авторе, ако я имаш за момиче с класа, това ли ти е начинът да се държиш към момиче с класа?!
Второ, какво лошо има да ядеш вратна пържола и да се държиш като човек в ресторант?
Трето, ей така от чисто любопитство - щом ти разделяш секса от любовта и мислиш, че да правиш секс с други не е изневяра, как гледаш на нещата, ако тя прави секс с други хора?
И на мен ми стана интересно..
Вижте,не съм лош човек,не съм някакъв прост или малоуомен ,да естествено проблема ми е ,че съм доста егоистичен и нарцистичен,но всеки има косури.Но ако аз всеки път ,щом разбера ,че не й е добре,че се е скарала пак с техните ,както стана снощи и паля колата и отивам при нея ,при положение ,че живее много много далеч от нас ,тя е в единия край на София,аз в другия ,но аз ставам и отивам и тя да ми казва,че не се държа правилно,че не съм бил сериозен.Аз не мога да разбера какво очаква от мен,какво иска от мен ,да се оженя за нея ли ,всеки може да си тръгне в даден момент,то сигурни неща няма ,няма сигурни хора,а това че съм болен беше тъпо да го казва,аз съм й споделил някакви лични неща,за себе си и тя ще казва,че не я допускам до себе си.. Отблъсква ме страшно много..
Petya аз я попитах абсолютно същия въпрос и тя ми каза "Защото те искам ,защото ми обръщаш света,защото както си мил ставаш груб и ме побъркваш от нерви,а след това идваш и ме прегръщаш,защото съм луда по теб" .. това й беше отговора ,абслолютно коренно различни сме ..
Турбо филмарка и комплексирана повече от нормалното. Не очаквай да се промени. Сам си прави сметката.
Абсолютно нищо лично към конкретната потребителка, първо да отбележа! Но държа да попитам... момичетата връзват ли се на това? Щото е мегаголямата простотия. Един вид... "аз може с другите момичета да се държа като с парцали, ама щом с теб се държа различно, какъв е проблемът?". Сериозно ли няма значение как половинките ви се държат с другите хора? Наистина ли има толкова тесногръди, погълнати от себе си и сляпо влюбени девойки, че само персоналното му отношение към тях да има значение?
/не очаквам смислен отговор, само негодувам.
Има фльорци, с които аз се държа зле. Как да очаквам Х-ът да се държи по-различно? Има и такива, които са толкова прости, че даже не се усещат като ги юркаш - чисто и просто забава.
А съвсем конкретния отговор на въпроса е, че всяка иска жабата и да се превърне в принц. Нейният принц.
Ако твоя се държи абсолютно еднакво с теб и всичките му останали познати от женски пол, дали няма да опищиш света, че не те кара да се чувстваш специална и обичана, и както там още се чувствате жените във връзка?
Питам абсолютно извън контекста на темата.
Georgi.M
01-19-2014, 11:32
Ами ако не знам,че друг й го слага няма да ми е проблем,не знам вече съм тотално объркан,не знам какво се случва ,твърде много всички го мислят и преебават хубавите отношения,не може ли просто да се пуснеш по течението и каквото се получи ,получи няма да дойде края на света,просто си прекарват 2ма души заедно и са добре.
Тя губи, в смисъл аз за два месеца не мога да се влюбя,нито тя ,тези неща изискват време,тя си прави някакви крайни заключение ,от глупавите си изводи и от мнението на приятелките й.Уж не ги слушала,ама май ги слуша доста,това че съм преебал някоя от тях,защото е твърде ограничена,не значи че и с Росито ще е така.Не мога наистина да разбера защо има толкова страхове,красива е ,мъжете я искат,защо е толкова обсебваща по някое тъпо момченце ,дето мисли с пишката си..
Mirrela.
01-19-2014, 11:53
Толкова драми..не ти ли омръзна? .. По този начин и двамата си хабите нервите напразно..По-добре се разделете и това е.Ще има много момичета,които ще ти грабнат ума.
Georgi.M
01-19-2014, 11:55
Боже,как да не ми е омръзнало до ми дойде до гуша,ами то ние май се разделихме,ще видим.Като цяло предпочитам да ме зарязват,защото така не ме търсят ,не ми искат обяснения и не съм виновния аз.
Те щото момичетата седят пред нас ,бият се коя да е с мен хаха ,все едно не е като да ми е разбила сърцето,влюбвал съм се ,обичал съм ,имал съм връзки по 2 години ,така че тя имаше потенциала,но не и нужните "топки" :D
djipsito
01-19-2014, 16:01
Не съм вложила такъв смисъл в написаното. Исках да кажа, че ако наистина има самочувствието на момиче от класа, няма да й пука как другите момичета се държат и какво искат те от приятеля й, а ще гледа той какво прави (ако въобще прави нещо). Аз не разбирам момичетата, които изръсват троснато "Тая що та гледа?", тъпо е. Той ако не я гледа, кво значение има онази гледа ли го.
Иначе като цяло съм съгласна с бейбито. За мен има значение как се държи с другите хора. Можеш да имаш съвсем нормално отношение към тях, ама и тва към теб ако е същото този човек ти е много други неща, ама не и любовен парт. Нали все пак почваш да градиш връзка с някой, който намираш за по-специален от останалите, ако отношението не е различно, значи сте по-скоро приятели, които се чукат и нищо повече. Аз поне така го разбирам.
Мацката на автора може да е яко във филма и да е комплексирана, ама като му гледам неговите разсъждения, пак казвам, направо си заслужава държанието й. И двамата не знаят кво искат.
Авторе, дано поне за ебане ставаш.
Авторе, дано поне за ебане ставаш.
Като е ретард как ще стигне до ебането ?
djipsito
01-19-2014, 16:07
Като е ретард как ще стигне до ебането ?
Говоря принципно. Сигурно само външния вид го спасява и понеже е редард, поне да компенсира с добър секс.
Да де, и аз питам как ще стигне до въпросния секс като е ретард...?
djipsito
01-19-2014, 16:10
Абе с тая няма да стигне, ама с други все е стигал някак. Питай него как.
Да бе, аз едвам две изречения му прочетох, че да го питам и да следя кво ми отговаря.. абсурд.
Georgi.M
01-19-2014, 16:16
Симпатяги дишайте бе ,какво се занимавате с глупости :D :D
Осъзнаваш ли поне, че си голяма глупост ?
djipsito
01-19-2014, 16:19
Осъзнаваш ли поне, че си голяма глупост ?
:D
Georgi.M
01-19-2014, 16:26
Да е брат,пич си идеален ,всички са много вървежни,умни ,здраво стъпили на земята.Ок
anonymous708973
01-19-2014, 17:01
Ако твоя се държи абсолютно еднакво с теб и всичките му останали познати от женски пол, дали няма да опищиш света, че не те кара да се чувстваш специална и обичана, и както там още се чувствате жените във връзка?
Питам абсолютно извън контекста на темата.
Прави разлика между "държи се еднакво с всички от женски пол" и "държи се с мен като с принцеса, а с другите - като с парцал".
Смятам, че всяко момиче наоколо заслужава коректно поведение - учтиво и възпитано. А отношението му към мен, разбира се, че ще е различно. Става въпрос да не си оправдава грубите действия и постъпки спрямо други момичета с тъпата реплика "ама нали с теб съм различен?". Лично аз нито го разбирам, нито го възприемам.
Да е брат,пич си идеален ,всички са много вървежни,умни ,здраво стъпили на земята.Ок
Спокойно, ти не си.
Georgi.M
01-19-2014, 17:30
Пиши си в форумчето моето момче и дерзай,бъди мъж :D
Прави разлика между "държи се еднакво с всички от женски пол" и "държи се с мен като с принцеса, а с другите - като с парцал".
Смятам, че всяко момиче наоколо заслужава коректно поведение - учтиво и възпитано. А отношението му към мен, разбира се, че ще е различно. Става въпрос да не си оправдава грубите действия и постъпки спрямо други момичета с тъпата реплика "ама нали с теб съм различен?". Лично аз нито го разбирам, нито го възприемам.
Тиху там.
Margarita_Andreevaa
01-24-2014, 22:07
Няма нормално момиче, на което да й е приятно да ти звънят разни момичета посред нощ. Айде снимките във фейсбук, все тая, там всеки коментира и пише :) Отделяй повече внимание на нея, не казвам да нямаш личен живот или да не общуваш с никого, просто като си с нея бъди само с нея, без среднощни разговори и т.н с други момичета :)
NSA_14181
01-25-2014, 11:59
S tolkova momicheta, koito ti haresvat snimkite i statusite i ti zvanqt v 3 chasa e normalno da si nabie tezi filmi v glavata. Qsno e, che revnuva i moje bi e iskala da ti kaje da se ogranichish malko, toest da ne hodish tolkova chesto po kuponi i znam li, zashto ne si izkluchvash telefona ot 12 do 7 chasa? Prosto, za da se uspokoi malko i ako veche nqkoi q e naranqval e normalno da se durji taka. Vajnoto e che se opitva i che oshte ne e skusala s teb. Tova oznachava, che naistina iska da ste zaedno, a za seksa - izchakai tq da poeme iniciativata.