PDA

View Full Version : Били ли сте се в училище?

be_yourself
01-18-2014, 11:10
Разкажете някоя случка. За какво сте се били, как са ви предизвикали какво е станало и т.н!?

Баща Ти
01-18-2014, 12:01
Дори и да съм се бил, защо да разказвам?

psychopath
01-18-2014, 12:40
За спорта, как за к'во ;д

crazy_wolf_92
01-18-2014, 23:31
Ако не си се бил на училище то все едно не си ходил :D

SummerHit
01-18-2014, 23:44
Едва ли ще намериш някой, който не е. Както казаха по нагоре "за спорта, как за к'во"

YSMF
01-19-2014, 00:53

Гениално просто! Хвала!

AnarchyBoy
01-19-2014, 02:52
Аре аре, всички момчета в училище са се били, друг е въпроса, че някой са се били, а други са ги били.. :D

tHe_COolEst_GIrl
01-21-2014, 11:28
Един път в 5-ти клас имаше 3 пикли, то даже все още ги има, които само ме тормозеха. Едната от тях напсува дядо ми, който е починал, и даже знаеше, че е починал. И аз, набирам, набирам от много време и като я почнах, няма спиране :D А пък тя-една горила, набита, висока, а аз каквото съм дребосче.... :D Обаче много ме ядоса и затова започнах да я бия. Това се беше случило в съблекалнята преди физическо. Боят завърши така-тя реве със глас, всички ме гледат стреснато и странно, а аз-заключена за 5 мин сама в салона, защото бях опасна за живота и треньорката беше напълно наясно с това :D

kwak
01-23-2014, 10:33
xaxaxxa :D

Само минавам
01-23-2014, 11:51
Разкажете някоя случка. За какво сте се били, как са ви предизвикали какво е станало и т.н!?

В училище - не. Игнорирам ги тотално, защото в крайна сметка училището и съучениците са временно явление, което има значение само по 6 часа на ден - колкото да ги изтърпиш и да се върнеш там, където всичко е от значение: твоята си махала. Така че в училище не съм се бил, но в махалата - да и то беше само веднъж и не беше точно бой. Няк'во селско замйекващо боксьорчи от село на пичка си майчина, което дори не мога да произнеса, беше се появило в квартала и с всички се държеше така все едно сме длъжни да му се кланяме задето ни е "удостоил с честта" да ни дойде на крака в София. Всички го търпяха, аз също - дори, когато започна да обижда когото свари. Само че търпението ми не е безгранично и като ми писна просто му набих един тупаник в мръсната селска муцуна. Не мога да се бия и той естествено ми върна тупаника, но след това повече не го чух да си отваря устата освен, когато някой го пита нещо. Момичетата от квартала разправяха, че съм му бил извадил зъб с тоя тупаник, но никой така и не разбра дали е вярно. Всъщност, може и да има нещо вярно, защото след тоя тупаник мазната му селска усмивка изведнъж изчезна от грозната му мутра. Но дали беше от страх да не изяде пак някой тупаник или заради липсващ зъб - това и до днес си остана мистерия. :lol:

bambi69
01-24-2014, 12:49
Била съм се само с момчета .. ако може да се нарече бой :D До 6-7 клас някъде

Wimpy_Kid
01-24-2014, 18:09
Била съм се с други момичета във втори - трети клас.Организираха се "мелета" и и аз скачах в боя. :д

SpiritInBlack
01-24-2014, 18:17
В много сериозен бой в моето училище не , но мечки имаше мноог

tori
01-24-2014, 18:36
Хах, само един път оскубах едно момче в 5 клас. :д Не броя обаче лигавщините със съучениците, когато се подритваме по дупетата например.

baby_baby
01-24-2014, 18:58

Да ти имам логиката

По темата : Не