PDA

View Full Version : Как да и кажа че я харесвам

diviqotzapada
01-18-2014, 22:28
Здравейте, от началато на уч. година се запознах с едно хубаво момиче. Ние сме много добри приятели, излизаме заедно (естествено в компания) и сме доста близки, но от седмиця получих онова чувство к не мога да си я избия от главата. Постоянно чакам с нетърпение да ми пише. Все пак тя дори и представа си няма, че я харесвам. И искам съвет как да и кажа това. Ние сме близки приятели и се страхувам, че ако я попитам дали изпитва същото към мен ще ме отреже и няма да сме приятели.

LADY_Galia
01-19-2014, 05:36
наи добре помоли някой приател да попита дали те харесва преди да рзкриеш любовта си

Tsukuda_Hiroshi
01-19-2014, 07:45
^ Тотално НЕ!!! На вълка врата е дебел, защото си върши работата сам!
Според мене по-добре първо да я попиташ (уж небрежно и в някаква тема, разбира се) какво мисли за любовта и приятелството и как ще гледа на приятел, който й каже, че я харесва. Ако те пита дали я харесваш, отговори й, че те интересува, защото имаш познат, който харесва едно момиче, но се чуди какво да прави... сещаш се, и ти като добър приятел искаш да му дадеш адекватно мнение, та за това разпитваш и искаш и женската гледна точка... ;)
Така ще знаеш, ако те отхвърли като гадже дали ще ти е приятелка. А за гаджалък - ТОВА Е ИЗЦЯЛО ТВОЯ РАБОТА!!! НЕ ПРАЩАЙ ПОСРЕДНИЦИ!!!

diviqotzapada
01-19-2014, 09:11
Добре, благодаря ви, ще споделя ако има наюредък или резултат

strawberry88
01-19-2014, 09:30
наи добре помоли някой приател да попита дали те харесва преди да рзкриеш любовта си

Да, ако си на 10.

Mr.Killer
01-22-2014, 20:53

Вече и на приятели не може да се разчита. Всичко трябва да си го вършиш сам..

Margarita_Andreevaa
01-23-2014, 22:02
Не забърквай друго хора в това, приятелите могат да ти изиграят много лоша шега в тия неща, от опит ти го казвам. Ситуацията е доста гадна, но винаги има изход. Ако не искаш и за момента нямаш смелост да й го кажеш просто продължи да общуваш с нея, ако има привличане и от нейна страна няма начин да не го усетиш. Казваш - с нетърпение чакаш да ти пише, това значи ли че тя ти пише често или не. Ако времето не ти помогне, все пак е добре да й кажеш, защото подтискането на чувствата ги засилва и направо може да побърка човек. Ако те отреже ок, поне ще знаеш. Може би приятели няма как да си останете, но по-добре ли е да сте приятели и да се измъчваш всеки ден, ако така можеш да се справи тогава добре не й казвай и си останете приятели :)

Tsukuda_Hiroshi
01-24-2014, 11:36
Ей това... (http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/62/9h2a.jpg)

nik4obgnik
01-24-2014, 17:28
Бъди мъж вижте се и казвай какво чувстваш.

SpiritInBlack
01-24-2014, 18:29
Бъди мъж вижте се и казвай какво чувстваш.

Мъжко ли е да харесваш момиче , с което дори не си прекарвал толкова много време ?

nik4obgnik
01-24-2014, 18:53
Мъжко ли е да харесваш момиче , с което дори не си прекарвал толкова много време ?

Дай да му разбием всичко на детето !!! Псувай го че иска съвет! Ти като си бил малак направо си ги барал нали ?

NSA_14181
01-25-2014, 12:13
Az shte te nasurcha. V nachaloto na godinata nashiq daskal po BG ni dade obsht proekt na tema "nemili-nedragi" i se bqhme sabrali chetirima dushi da risuvame i chertaem(bqh edinstvenoto momiche i mi beshe mn neudobno, no kakto i da e) i si govorihme za tova kak trqbva da priznaesh na choveka, koito haresvash, che go haresvash, kogato S. i V.(taka shte gi nareka) izlqzoha navun i momcheto, koeto priemah za mn dobur priqtel mi prizna, che me haresva. Sega s tova momche sme gadjeta, taka che shte ti kaja da i priznaesh.. Moje da izpitva sushtoto kum teb, a ako ne e taka pone shte prekarva poveche vreme s teb. Taka che riskuvai.

desperedbob
01-27-2014, 17:37
брат просто накарай някоя твоя приятелка от компанията която е в доста добри отношения с твоето момиче да я попита какво мисли за всеки от момчетата в твоята компания и да пита за 1 -2 момчета дали си пада по някое от назованите момчета но едно от имената ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е твое а другото на някое друго момче . или просто го направи по старомодния начин ,без да ти пука .аз бях в подобна ситуация преди доста време . Имаше едно момиче по което бях просто луд и реших да и предложа ,но тя не прие .но продължихме да си бъдем приятели и сега тя ми е едното момиче от мойте 2 най добре приятелки с още 2-ма келеши :) така че бъди отворен за света и момичетата . Ще има и падения и не чак толкова дълбоки ;д

baby_baby
01-27-2014, 21:33
просто е кажи че я харесваш

IseeDEADbodies
01-27-2014, 22:08
Пробва ли с "харесвам те" ?

strawberry88
01-27-2014, 22:39
Пробва ли с "харесвам те" ?
Ако не си, недей! :D

IseeDEADbodies
01-27-2014, 22:42
Е, аз не съм пробвал, ама правя опит с 3то лице. Да знам да го прилагам ли и аз. Win-win е отвсякъде 8-)

invisible_girl
01-29-2014, 06:41
От къде знаеш,че тя не те харесва. Питал ли си я? Опитал ли си да разбереш нещо? Единственият начин да разбереш е разговор с нея. Друг начин няма.